Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
fakat o nocioni ye edilen toplu küfürlerde içimin yağları eridi...maçın en zevk aldığım dakikalarıydı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
top 8 maçları öncesi şu bunu atacak bu coşacak tahminleri bana hiç gerçekçi gelmez , yıllardır izleriz
top 8 de rakipler birbirlerinin en iyi en etkili adamlarına extra önlemler alırlar , o yüzden her sene 1 2 süpriz isim çıkar çıkmalı..
X faktör denir piyasada buna.. dün Kostas yaptı bunu bakalım yarın kim yapacak ..
Dixon'u 2 metrelik Taylor ile tuttular
Datome'ye boş pozisyon bırakmadılar
bunlar illaki olacak karşımızda Real Madrid var be bizim Jan'ımız da yok .. bunları düşünmek gerek
ALlah yardımcımız olsun
Melih bu maçta illaki bir kaç katkı verecektir...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
İkisi de hatalı yürüme değildi

kalinic'in mac boyu bir hatalı yurumesi vardı..onu dogru caldılar...dipte fernandezle birebir oynarken sabit ayagını kaydırdı...

reverse yapıp  faul aldıgı pozisyonla, ilk yarıda attıgı turnike steps degildi...

2 macilius ve 1 nocioni sanırsam stepsini calmadılar...o hucumlardan 3 carroll, 2 macilius sayısı yedik...
rodriguez'in ayagını cızgıye basması dixon baskı yaptıgında,
reyes'in 2 kasti dizi,(bırakın faulu 1 tanesi direkt sportmenlik dısıydı)
kalinic'e calınan bedava 2 faulle 4 atıs attılar,
bizim 3 tane basketfaulumuzu yediler...1 sloukas, 2 bogdan sanırsam...
ayrıca udoh'a calınan 1 stepsten emin degilim..bitirdigi pozisyon..(yanis on fake i atıp bırakıyordu toopu iceri..2.yarı olan)

su tabloya bakınca lehimize en az 12-15 arası diferans yazar...

lehimize bize verdikleri ortada 1 tane bile duduk yoktu sanırsam..varsa yazın...cidden hatırlamıyorum cunku yoktu..
berbat bir hakem 3 lusu vardı...

ilk 3 periyottaki gibi yonetse hakemler son periyotta macı kaybedebilirdik..allahtan bas hakem olmayan (siyah saclı olan-sırp olan) toparladı son periyot diger 2 yavsağı...
yoksa letonyalı ve slovak olan cok buyuk piclik yaptılar...
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 09:48:16 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Taktiksel olarak laf etmek istemiyorum, haddimize değil o maçı da değil
coşkuyla , istekle yürekle kazandık
5 kısa oynadık ,Kalinic 5 oynadı ama geri pes etmedik
herkes muazzam istekle savunma yaptı inanılmaz baskı yaptık
Real Madrid takımını Jan yokken 69 sayıda tutmak çok önemli olay , 3. çeyrek harici potaya neredeyse gidemediler.
SAlon oyuncular teknik ekip sakat Jan hocamız herkes birlikte bi yumruk gibi hareket ettik , şahlandı resmen
beraber savunma yaptık beraber hücum ettik , Kaliniç de ruhsuzluğunu attı elleri açtı ,Kostas üzrindeki yükü bu maçla attı salınla bütünleşti
böyle iyi oynayan bir yunan oyun kurucu sabaha kadar izlenir.

ilk yarı özellikle 2. çeyrek koyunca bi rehavet de olmadı değil , bizler de .. taraftarlarda .. 12 sayı öndesin ya 20 yapalım homurtuları vardı .. boru değil Real Madrid kolay değil bu işler..
3. çeyrek onlar sertleşti biz hatalı işler yaptık Hakemler şerefsizlik yaptı derken fark kapandı 1 sayı geri düştük , işte o 1 sayılık geriş düşme işi buradan dönmek mental olarak önemli bir olay i, Real içinde '' ulan 3. çeyrek kapattık tamam alırız biz bu maçı diye düşünürken aha ulan döndüler yine aldılar maçı '' havası illaki olmuştur...

Fenerbahçe taraftarı ile çok çok daha güzel....
Bu takımı çok seviyorum , hep mücadele ediyorlar , asla pes etmiyorlar , bana geri bile düşseler güven veriyorlar..
ALlah hak ettiğimize ulaşmamızı sağlasın

Çevrimdışı Tataryus

• Üye
    • tataryus
llull ve rodrigez zaten çok zorlama üçlükler kullanan oyuncular. keza real madrid de maç içinde çabuk ve çok üçlük kullanan bi takım. yüksek yüzdeli attığı nadir maçlar zaten bi hafta konuşuluyo llull ne yaptı öyle diye. kötü şutörler demedim tabiki avrupada çok değerli oyuncular ama bizim gibi doğru üçlük kullanmayı pek tercih etmeyen oyuncular. maçın en önemli anahtarı rebounlardı bence. real erken kullandığı şutların reboundını alamayınca her maç yaptığının aksine bu maç daha az hücum etmiş oldu. diğer maçın anahtarı da düşük tempolu az sayılı bi maç olması bence. yüksek tempoda reali yenemeyiz diye düşünüyorum.

bu arada sarı tribünde emeği geçen kim varsa allah razı olsun. bir daha ki maç daha bütünleşmiş bir tribün olur umarım.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 10:01:57 Gönderen: Tataryus »

Çevrimdışı Sabonis

• Üye
Bence mesele savunma biz savunmayı istekli yaptıktan sonra bu formuyla reel madrid vız gelir tırıs gider önemli olan onlari 60/70 sayı marjinda tutmak adamların lig dahil kazandıkları maçların tamami 80/90 sayı attıkları maçlar o yüzden savunma savunma savunmaaaaa
Reel Madrid e atarak değil savunarak kazanırsın...
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 10:03:42 Gönderen: Sabonis »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
rudy nin sakatlık tan sonraki formu tam bizim istediğimiz düzeyde ama ondan öncesinde %38,5 la atmış. llull da 39,5 la atmış. birinin 5/6, diğerininde 6/8 attıkları maçlar olmuş.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Tam bir savaş vardı sahada ve geri adım atmadan kazandık. Bu sene avrupada 25.maçta 20.galibiyet oldu. Evimizdeki de üst üste 20.galibiyet.
Çok büyük iş başarıyor bu takım. Umarım şu önümüzdeki maçı da alır ve bombayı Madrid'in kucağına bırakırız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tam bir savaş vardı sahada ve geri adım atmadan kazandık. Bu sene avrupada 25.maçta 20.galibiyet oldu. Evimizdeki de üst üste 20.galibiyet.
Çok büyük iş başarıyor bu takım. Umarım şu önümüzdeki maçı da alır ve bombayı Madrid'in kucağına bırakırız.
aynen dostum..
ve biz 4 5 aydır bir sürü sorun ile boğuşarak geldik bu da unutulmasın
ricky sakatlıktan döndü onu adapte etmeye çalıştık
kostas topuğunda sakatlık oldu onu yerini doldurmaya çalıştık
Antic 4 haftalık sakatlıktan 2 ayda döndü , 2 uzunla onu doldurmaya çalıştık
Kalinic kendi performansının % 500 altında bok gibi oynadı 6 ay boyunca onu tolere etmeye çalıştık
Ömer denilen yavşak sattı gitti onu da doldurduk
abi ne diyim ne diyim , ama sahaya çıkan eksik bile olsa her şekilde bi şekilde savaşıyorlar kazanıyorlar iyi oynuyorlar , geri adım atmıyorlar mücadele ediyorlar ,  Avrupa'da Şu anda Final 4 da olmayı en çok hak eden takım FEnerbahçe'dir..
ikinci maç çok kritik ..
ne yapıp ne edip maçı almamız lazım
çok kritik

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
aynen dostum..
ve biz 4 5 aydır bir sürü sorun ile boğuşarak geldik bu da unutulmasın
ricky sakatlıktan döndü onu adapte etmeye çalıştık
kostas topuğunda sakatlık oldu onu yerini doldurmaya çalıştık
Antic 4 haftalık sakatlıktan 2 ayda döndü , 2 uzunla onu doldurmaya çalıştık
Kalinic kendi performansının % 500 altında bok gibi oynadı 6 ay boyunca onu tolere etmeye çalıştık
Ömer denilen yavşak sattı gitti onu da doldurduk
abi ne diyim ne diyim , ama sahaya çıkan eksik bile olsa her şekilde bi şekilde savaşıyorlar kazanıyorlar iyi oynuyorlar , geri adım atmıyorlar mücadele ediyorlar ,  Avrupa'da Şu anda Final 4 da olmayı en çok hak eden takım FEnerbahçe'dir..
ikinci maç çok kritik ..
ne yapıp ne edip maçı almamız lazım
çok kritik

Dediğin gibi çok garip bir beşle oynayıp katkı aldık bu maçta. Obra gerçekten müthiş bir koç. Kalinic ve Sloukas'ın performansı belirleyici oldu. Madrid'e karşı zaten savaşmadan kazanmak zor. Toplu topsuz her türlü pisliği yapıyorlar. İkinci maç çok daha zor olacak. Yine aynı mücadeleye devam edersek ve Datome ile Dixon biraz daha devreye girerse 2-0 gideriz Madrid'e inşallah.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Her yönüyle zor bir maçı galibiyetle bitirmek çok güzel oldu. Şimdi Real'in üst üste 3 maç alması çok zor.
İnşallah bir aksilik yaşamadığımız takdirde iş İspanya'da bitmiş olacak.

Benim en çok korktuğum, tek uzunumuz diyebileceğimiz Udoh'un erken faul problemine girecek olmasıydı. Ama Udoh faulsüz maçı tamamladı. Burada en büyük pay elbette koç Obradovic'e ait.

Çok önemli olan ilk maçı kazasız belasız geçmek büyük avantaj. Şimdi sırada ikinci maç var ve yine zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah 2.maçı da kazasız belasız atlatırsak gerisini Real düşünsün.

Emeği geçen herkese teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
kalinic'in mac boyu bir hatalı yurumesi vardı..onu dogru caldılar...dipte fernandezle birebir oynarken sabit ayagını kaydırdı...

reverse yapıp  faul aldıgı pozisyonla, ilk yarıda attıgı turnike steps degildi...

2 macilius ve 1 nocioni sanırsam stepsini calmadılar...o hucumlardan 3 carroll, 2 macilius sayısı yedik...
rodriguez'in ayagını cızgıye basması dixon baskı yaptıgında,
reyes'in 2 kasti dizi,(bırakın faulu 1 tanesi direkt sportmenlik dısıydı)
kalinic'e calınan bedava 2 faulle 4 atıs attılar,
bizim 3 tane basketfaulumuzu yediler...1 sloukas, 2 bogdan sanırsam...
ayrıca udoh'a calınan 1 stepsten emin degilim..bitirdigi pozisyon..(yanis on fake i atıp bırakıyordu toopu iceri..2.yarı olan)

su tabloya bakınca lehimize en az 12-15 arası diferans yazar...

lehimize bize verdikleri ortada 1 tane bile duduk yoktu sanırsam..varsa yazın...cidden hatırlamıyorum cunku yoktu..
berbat bir hakem 3 lusu vardı...

ilk 3 periyottaki gibi yonetse hakemler son periyotta macı kaybedebilirdik..allahtan bas hakem olmayan (siyah saclı olan-sırp olan) toparladı son periyot diger 2 yavsağı...
yoksa letonyalı ve slovak olan cok buyuk piclik yaptılar...

Salondaydım, daha sonra maçı TV'den izlemediğim için kesin konuşamıyorum ama hakemlerin maçın önüne geçtikleri hissiyatı oluşmadı bende.. Sanırım 2. çeyrekti, Llull'un top kaybı yaptığı pozisyonda faul yaptık gibi geldi bana.. Sportmenlik dışı faul beklediğimiz (istediğimiz) 1-2 pozisyon vardı ve resmen yırtındık tribünde ama çığlık çığlığa bağırdığımda bile inanmıyordum verileceğine..

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
sloukas-hickman-kalinicli bir 5 vardı bir ara sahada,çok beğendim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
TV den izleyince görürsün kaç yanlış düdük çalmışlar aleyhimize..en az 10...lehimize 1 tane varsa vardır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Perşembe günkü maçı Christodoulou yönetecek, Madrid'deki maçların hakemleri ise görünmüyor EL sitesinde.. Umarım bu hakemleri aramayız..
Lamonica'nın yönetmeyecek olması da iyi bence..