Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Salondaydım, daha sonra maçı TV'den izlemediğim için kesin konuşamıyorum ama hakemlerin maçın önüne geçtikleri hissiyatı oluşmadı bende.. Sanırım 2. çeyrekti, Llull'un top kaybı yaptığı pozisyonda faul yaptık gibi geldi bana.. Sportmenlik dışı faul beklediğimiz (istediğimiz) 1-2 pozisyon vardı ve resmen yırtındık tribünde ama çığlık çığlığa bağırdığımda bile inanmıyordum verileceğine..

TV den izleyince görürsün kaç yanlış düdük çalmışlar aleyhimize..en az 10...lehimize 1 tane varsa vardır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben TV'den izledim.  Oyle hakemlerin etki ettigi bir mac oldugunu dusunmuyorum.  Herkes hakemlere laf etmis ama biraz psikolojik bence.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
dün rudy çıkarken belinde bir korse vardı onu gördüm çok sağlıklı olmayabilir

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Gece Kalinic ciddi anlamda fark yaratti.

2 faktorde cok etkiliydi

7 rebound la Udohla birlikte en cok rebound ceken oyuncu oldu. Bu sayede  Realin kovaladigi ve onceki macimizda Reyes gibi bir odunu yildiz yapan pota altindaki 2. toplarlardan verdigimiz sayilarin onune gecti.

Ikinci ve bence en onemli farki ise dis oyuncu savunmasiydi ... 8/34 yani %23luk 3 luk performansi sadece kotu gununde olmakla aciklanamaz...

Disariyi iyi savunduk bunda Kalinic ve Udoh un kaymalarda bosa cikan oyunculari iyi kovalamasi ve sutlari hep el ustu attirmalarinin etkisi fazlaydi. Antic varken bu kaymalar bu kadar hizli olmuyor ve gec kaliniyor gibi duruyordu. Kalinic bu rotasyonun hizini arttirdi ve bosa cikarak atis yapma sansi neredeyse hic vermedik Real e....

Cem'in bahsettigi X faktor Sloukas ve Kalinic ti. Umarim Obra cebinden bu tavsanlari cikarmaya devam eder.....

In Obra We Trust
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Bu arada Laso bence kendi acisindan en buyuk hatayi ilk ceyrekteki televizyon molasi donusu savunmayi degistirmesi ile yapti...

Oncesinde Lull Bogdan i savunuyordu, mola donusu Taylor bu gorevi aldi ve Bogran biraz daha nefes aldi.

Ondan once cok bocaladik ... ikinci mac oncesi dikkat etmemiz lazim ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ntvspor'dan yayınlanacak.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Tekrarını izleyebileceğimiz link var mı arkadaşlar
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
tekrarı yarın akşam olacak inşallah

• Ziyaretçi
Şu hakemleri normal gören gitsin voleybol izlesin , ;)
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 14:52:32 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Bence de hakemlerde çok sıkıntı yoktu. Madrid'in bir stepsini bir de Nocioni'ye sportmenlik dışını vermediler gibi geldi. Dün televizyondan tekrarını da izledim atlaya atlaya.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ben TV'den izledim.  Oyle hakemlerin etki ettigi bir mac oldugunu dusunmuyorum.  Herkes hakemlere laf etmis ama biraz psikolojik bence.

sadece barizleri yazıyorum...

1)gozunun ounde cızgıye basma rodriguez'in...
2) 2 tane real stepsini alenen calmadan aleyhimize gelen 5 sayı o paslar sonrası...(ama biizm aleyhimize olan tum stepsleri hemen caldılar kacırmadan)
3) reyes'i ilk yarı 4 faulle kenara oturtacakken kasit 2 diz cıkarmasını (sakatlamak icin yapılmıs) gormezden gelmek....dusunursen 2 atıs+yandan oynayacagız...
4) 3 tane basketfaulumuzu vermemeleri...3 er sayıdan 9 sayı edebilir...(gerci o hucumlarda ne yaptık sonra hatırlamıyorum) ama en basitindne 3 atısı yediler...ama aynı real pozisyonunda basketfaulu verdiler 2 defa...
5) en basitinden 2 tane cengel takarak bedavadan alınan 2 faul...(4 atıs) hadi bunu saymayalım....hep yaptıkları sey...

yukarıdaki tabloya bakınca (5.maddeyi saymayalım) ilk 4 maddedeki konular yoruma acık konular degil...ozellikle 1 ve 3 maddelerii....2.madde konusunda bize calarken onlara calmamalrı zaten niyeti belli ediyor...aynı sekilde 4. maddedeki basketfaullerde oyle...

sahaya en az 10 sayı civarı diferans yansıttılar....hala daha hakemlik bir sey yok diyorsunuz...aynı seyleri deplasmanda lehimize calan hakem gelsın madrid'de opup bastacı ederim....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bence de hakemlerde çok sıkıntı yoktu. Madrid'in bir stepsini bir de Nocioni'ye sportmenlik dışını vermediler gibi geldi. Dün televizyondan tekrarını da izledim atlaya atlaya.

3 adet basketfaulu gormediniz mi izlerken merak ediyorum...reyes'in cıkardıgı sakatlayıcı dizleri falan...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
3 adet basketfaulu gormediniz mi izlerken merak ediyorum...reyes'in cıkardıgı sakatlayıcı dizleri falan...
Onu tribünden görmedim Murat Murathanoğlu söyledi tv yayınında unutmuşum. Kurallara aykırıysa o da faul tabii

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord
çok net yılın en önemli maçı Perşembe akşamı olacak... 2-0 olursa 3 maç üstüste kaybetmeyiz o sebeple anahtar yarın akşam... alırsak F4 gelir...
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord
yılın maçı... net...
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
İkinci maç sadece iki gün sonra... Perşembe akşamı... Peşin peşin açalım şimdiden...
Saat doğru mu abi? Ntvspor yayın akışında 19:30 olarak görünüyor.
FENERBAHÇE