Ben TV'den izledim.  Oyle hakemlerin etki ettigi bir mac oldugunu dusunmuyorum.  Herkes hakemlere laf etmis ama biraz psikolojik bence.
sadece barizleri yazıyorum...
1)gozunun ounde cızgıye basma rodriguez'in...
2) 2 tane real stepsini alenen calmadan aleyhimize gelen 5 sayı o paslar sonrası...(ama biizm aleyhimize olan tum stepsleri hemen caldılar kacırmadan)
3) reyes'i ilk yarı 4 faulle kenara oturtacakken kasit 2 diz cıkarmasını (sakatlamak icin yapılmıs) gormezden gelmek....dusunursen 2 atıs+yandan oynayacagız...
4) 3 tane basketfaulumuzu vermemeleri...3 er sayıdan 9 sayı edebilir...(gerci o hucumlarda ne yaptık sonra hatırlamıyorum) ama en basitindne 3 atısı yediler...ama aynı real pozisyonunda basketfaulu verdiler 2 defa...
5) en basitinden 2 tane cengel takarak bedavadan alınan 2 faul...(4 atıs) hadi bunu saymayalım....hep yaptıkları sey...
yukarıdaki tabloya bakınca (5.maddeyi saymayalım) ilk 4 maddedeki konular yoruma acık konular degil...ozellikle 1 ve 3 maddelerii....2.madde konusunda bize calarken onlara calmamalrı zaten niyeti belli ediyor...aynı sekilde 4. maddedeki basketfaullerde oyle...
sahaya en az 10 sayı civarı diferans yansıttılar....hala daha hakemlik bir sey yok diyorsunuz...aynı seyleri deplasmanda lehimize calan hakem gelsın madrid'de opup bastacı ederim....