Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakemler tam deplasman takımının isteyeceği türden hakemdi. Misafiri ev sahibine ezdirmediler. Umarım Madrid deplasmanında bize de bu kafada hakemler gelir. Umarım bu ev sahibine iltimas geçmeme tavrı sadece İspanyol takımlarının deplasmanlarına has olmaz.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Havalı korna rakip mola sırasında çalındı, maksat şov değil maksat rakibin oyununu bozmak
daha fazla korna sokacağız ikinci maça aldık kamyon kornası alındı..
Salonda olan sizlersiniz abi, biz ne söylesek TV'ye göre söylüyoruz tabi. Yani molalarda rakip benche doğru ya da rakip serbest atış atarken çalınması mantıklı olabilir fakat savunmadayken rakibi bozmaktan ziyade toplu hissiyatın önüne geçiyor gibi geldi bana.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kalinic topiği hakem tartışmasına dönmüş. İlgi mesajları buraya taşıdım. Çocuğun performansı orada yeterince tartışılıyor zaten, bir de faydalı olduğu bir maç sonrası hakem tartışmaları arasında kaybolmasın istedim. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Salonda olan sizlersiniz abi, biz ne söylesek TV'ye göre söylüyoruz tabi. Yani molalarda rakip benche doğru ya da rakip serbest atış atarken çalınması mantıklı olabilir fakat savunmadayken rakibi bozmaktan ziyade toplu hissiyatın önüne geçiyor gibi geldi bana.
ya tabi taraftarlık psikolojisi elinde korna olunca tüm maçın heyecanı adına insan çalıyor..
o kornalar ciddi anlamda çok rahatsız ediyor rakibi , zaten rakip benç olduğu yere yerleştirdik onları maksat molayı bile rahat alamasınlar..
şerefsizler bize her türlü çirkinliği yapıyorlar saha içinde bizde yasal sınırlar içinde elimizden geleni yapacaız.

Çevrimdışı illegal

• Üye
ya tabi taraftarlık psikolojisi elinde korna olunca tüm maçın heyecanı adına insan çalıyor..
o kornalar ciddi anlamda çok rahatsız ediyor rakibi , zaten rakip benç olduğu yere yerleştirdik onları maksat molayı bile rahat alamasınlar..
şerefsizler bize her türlü çirkinliği yapıyorlar saha içinde bizde yasal sınırlar içinde elimizden geleni yapacaız.
Size güveniyoruz abi devam...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Geçen sene maccabi serisinde bizim benchin tam arkasında öttürüp durmuşlardı bence sadece real tarafının oraya molalarda ve kenardakileri uyuz etmek için kıllanılabilir.

Üst kata hakkaten korna sesi gelmedi;) bi ara davul sesi duyar gibi oldum ama emin değilim
Davulu Anadolu GFB getirmişti, yiğidi öldür hakkını yeme, mantıklı bir iş yapmışlar bu kez. Bence özellikle hücumda çok faydalı bir şey davul, diğer seyircilerin de alkışla vb. ritm tutmasını sağlıyor.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Hakemler tam deplasman takımının isteyeceği türden hakemdi. Misafiri ev sahibine ezdirmediler. Umarım Madrid deplasmanında bize de bu kafada hakemler gelir. Umarım bu ev sahibine iltimas geçmeme tavrı sadece İspanyol takımlarının deplasmanlarına has olmaz.
Bizim ikinci maça da Lamonica'yı vermemişler. Twitter'da birisi demişti kim olduğunu hatırlamıyorum kusura bakmasın, Lamonica şovmendir ama o da deplasman takımını ezdirmez. Oradaki maçlarda verirler umarım.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı illegal

• Üye
Maçı tekrar izlemek isteyenler için http://www.dailymotion.com/fenervideo

Çevrimdışı south

• Üye
Yalnız biz serbest atış kullanırken sessiz olunması konusu aşırı abartılıyor bence Anadolu gfb bağırırken yapılan şşşş lar daha rahatsız ediciydi.Bu adamlar pana,kızılyıldız gibi deplasmanlara gidiyorlar azıcık sesede konsantrasyonları bozulmaz heralde hatta 13 bin kişiden hiç sesin çıkmaması konsantrasyonu daha çok bozacağını düşünüyorum.Bu kadar takmamak lazım serbest atışlarda sessiz olma konusunu.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 19:06:55 Gönderen: south »

Çevrimdışı illegal

• Üye
Yalnız biz serbest atış kullanırken sessiz olunması konusu aşırı abartılıyor bence Anadolu gfb bağırırken yapılan şşşş lar daha rahatsız ediciydi.Bu adamlar pana,kızılyıldız gibi deplasmanlara gidiyorlar azıcık sesede konsantrasyonları bozulmaz heralde hatta 13 bin kişiden hiç sesin çıkmaması konsantrasyonu daha çok bozacağını düşünüyorum.Bu kadar takmamak lazım serbest atışlarda sessiz olma konusunu.
Dediğin doğru fakat takip ettiğim hesaplardan anladığım kadarıyla onlara olan tepki serbest atışlarımızda ses çıkarmalarından ziyade maçla hiç alakaları olmamaları ve salon atmosferinden bihaber tamamen kendi kafalarını yaşamaları

Çevrimdışı masiva

• Üye
Maç ntv sporda mı yayınlanacak ?
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ben de çok merak ediyorum, bana öyle geldi (kardeşinden bahsediyorum yalnız!)

Pardon :)  Aziz Yildirim diye okumusum.  Gayet neseli gelmisti bana.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
Maç ntv sporda mı yayınlanacak ?

Öyle görünüyor ama dangalaklar maçı 19:30'a koymuşlar yayın akışına.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
dünkü macta biri vardi kirmizi giymisti

Çevrimdışı Avanta

• Üye
dünkü macta biri vardi kirmizi giymisti

:D Benim maçı izlediğim kahvehaneye psg forması giymiş dallamanın teki gelip "abi psg maçını açccan mı??" diye sordu.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 23:39:51 Gönderen: Avanta »