Basketbolu farklı gözler ile izliyoruz demekki
olabilir bu da gayet doğal..
Serkan şunu demek istiyor.. bizi Madrid'de öyle bir doğrayacaklar ki hakemlerde evsahibi takımı kollayacaklar , o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız..
şu var ama Zeljko ve Gherrarindi sonrası hakemlerden ciddi şekilde saygı görüyoruz o çok eski yıllarda olan doğranmalar son 2 3 senedir olmuyor
arada kötü yönetimler oluyor illaki ama o eskiler olmuyor
Real Madrid ilk maçı doğranma filan olmamıştır ama kesinkile kötü yönetim sergilemiştlerdir.
bize 3 hata yaptılar ise o ibnelere 10 hata yaptılar.
Ömer onan gibi adam çıkıp isyan ediypor
Zeljko maç bitimi Latisev'in yanına gidiyor 2 dakika ağzına sıçıyor...
boşuna yapıyorlar tabi bunu , ayrıca her maç yapmıyorlar bunları..
dip not düşmek istedim ..
Yonetim iyi degildi.... bu lafa sonuna kadar katiliyorum zaten.... ama ben yanli oldugunu dusunmuyorum ... Hatta ileriye gidiyorum, bizi Madrid de dograyacaklarini da dusunmuyorum ...
Eskiden neydi abi ... Gece eve donup sabaha kadar sinirden uyuyamadigimi hatirliyorum ... hem de dan-dun takimlara karsi kesip bicerlerdi bizi kendi sahamizda...
Hakem kotuydu .... bu lafa katilirim.... ama bu sefer kasit hissetmedim, sadece kapasite kriziydi bence.....
Zaten Cem kasit olsa, sen soyluyorsun Antic - Nocioni kapismasi ciddi sertti ve yanli biri calardi iki teknik faul (bize kasitli olarak) sonra duzelt duzeltebilirsen ....
PS: Bu arada Antic bu macta hakettikleri cevabi verdi Madrid lilerin ... Final 4 da en kilit oyunculardan biri olacagina inaniyorum Anticin