Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
bizlerde salonda en az ilk maçtaki kadar agresif olmalıyızzz..ilk maçlarda her temasta seyircinin reaksiyon göstermesi müthişttiii gerçekten..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hakemlerin 3.periyot performanslari berbatti. Televizondan tam seçilememis sanirim. Calmadiklari 2 net steps ve 2 faul var ki mac oyle döndü zaten.

Bence Real Madrid, o periyotta cok sert savunma yapti.  Arka arkaya ekstra sayilar bulunca da gerekli momentumla seri yakaladilar.  Bence hakemlerin esasli etki ettigi bir mac degildi. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
hakemlerden memnun olan arkadaşlara madrid deki maçlarda sonra tekrar konuşalım

Hakemlerden memnun olanlardan biri de bendim.  Ben cogu zaman suru psikoloji ise paranoya yaptigimizi dusunuyorum.  Lobi isleri, arka planda gerceklesenler vs.  Bunlar tabii ki oluyor ama mac ozelinde bir seyin gerceklesip gerceklesmedigine bakmak daha saglikli olacaktir.  Yazdiklarina donecek olursak:

Madrit'teki maclar ile buradaki maclar arasinda nasil bir ilgi var?  Veya demek istediginizi tam anlayamadim.  Eger demek istedigin "Madrit'te de bizi bicecekler" ise, ben bu macta bizi bictiklerine inanmiyorum.  "Madrit'te de deplasman takimi olan bize iltimas gostermeleri lazim" diyorsaniz da, ben Real Madrid'e iltimas gosterdiklerine inanmiyorum.  Eski maclarda Real Madrid kayirilmis olabilir; bir sonraki maclarda bizi kesip bicebilirler...  Bunlarla gecen maci ayirt etmek lazim.  Real Madrid'den cok daha iyi oynayarak, maci aldik.  Hakemin yaptigi hatalar vardi ama kotu niyetli hatalar oldugunu gisterecek bir emare yoktu. 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Valla arkadaslar Besim gibi dusunuyorum ben de.... Evet hakem ev sahibi takim avantaji uygulanmasin diye ugrasti ama kasitli veya Real'e ayri bize ayri duduk caldigi hissi vermedi....

Hata yapti mi... evet yapti ama bence iki tarafa da hatalar yapti
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Basketbolu farklı gözler ile izliyoruz demekki
olabilir bu da gayet doğal..
Serkan şunu demek istiyor.. bizi Madrid'de öyle bir doğrayacaklar ki hakemlerde evsahibi takımı kollayacaklar , o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız..
şu var ama Zeljko ve Gherrarindi sonrası hakemlerden ciddi şekilde saygı görüyoruz o çok eski yıllarda olan doğranmalar son 2 3 senedir olmuyor
arada kötü yönetimler oluyor illaki ama o eskiler olmuyor
Real Madrid ilk maçı doğranma filan olmamıştır ama kesinkile kötü yönetim sergilemiştlerdir.
bize 3 hata yaptılar ise o ibnelere 10 hata yaptılar.

Ömer onan gibi adam çıkıp isyan ediypor
Zeljko maç bitimi Latisev'in yanına gidiyor 2 dakika ağzına sıçıyor...

boşuna yapıyorlar tabi bunu , ayrıca her maç yapmıyorlar bunları..
dip not düşmek istedim ..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Serkan şunu demek istiyor.. bizi Madrid'de öyle bir doğrayacaklar ki hakemlerde evsahibi takımı kollayacaklar , o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız..
şu var ama Zeljko ve Gherrarindi sonrası hakemlerden ciddi şekilde saygı görüyoruz o çok eski yıllarda olan doğranmalar son 2 3 senedir olmuyor
Real Madrid ilk maçı doğranma filan olmamıştır ama kesinkile kötü yönetim sergilemiştlerdir.

Yonetim iyi degildi.... bu lafa sonuna kadar katiliyorum zaten.... ama ben yanli oldugunu dusunmuyorum ... Hatta ileriye gidiyorum, bizi Madrid de dograyacaklarini da dusunmuyorum ...

Eskiden neydi abi ... Gece eve donup sabaha kadar sinirden uyuyamadigimi hatirliyorum ... hem de dan-dun takimlara karsi kesip bicerlerdi bizi kendi sahamizda...

Hakem kotuydu .... bu lafa katilirim.... ama bu sefer kasit hissetmedim, sadece kapasite kriziydi bence.....

Zaten Cem kasit olsa, sen soyluyorsun Antic - Nocioni kapismasi ciddi sertti ve yanli biri calardi iki teknik faul  (bize kasitli olarak) sonra duzelt duzeltebilirsen ....

PS: Bu arada Antic bu macta hakettikleri cevabi verdi Madrid lilerin ... Final 4 da en kilit oyunculardan biri olacagina inaniyorum Anticin

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Adamlar Maçın kritik anlarında hata yapmadılar ya ben ona şükrediyorum artık...

Yoksa ilk yarı felaket yönettiler bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord
acaip heyecanlanmaya başladım... 2-0 olursa bu işi bitiririz... hele ki bu mağrur madride koymak efsane olacak...
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
dünkü macta biri vardi kirmizi giymisti

valla sadece bi tane değil. gayet sayıcı çok kırmızı/pembe vb giyen vardı. allah onları ıslah etsin inş
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Besim

• Üye

Cem, Obradovic'in yaptigi sey onemli.  Sadece hakem kotu yonetti diye agzina etmiyor onlarin.  Ciddi politik gozdagi da var arkasinda.  Nihayetinde Euroleague'de mac yoneten adamlar belli.  Obradovic nihayetinde uc gunluk Hoca degil.  Ileride tekrar karsimiza cikacak hakemlere karsi simdiden tedbir amacli gozdagi verme fonksiyonu da var o mac sonu munakasinda. 

Diger unsurlara gelecek olursak...  Macin ucuncu ceyregi ile son ceyregin basinda bizim aleyhimize kirilma noktalari olabilirdi.  Ozellikle o noktalarda kendi kendime "insallah hakem devreye girmez" dedim.  Nihayetinde, oyle oldu. 

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
eşim hamile hamile geldiğinden ,20 tllik tshirt almıştım üstüne olmayınca turuncu bii yelekle geldii..kusura bakmayın:::()

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Iki yildir maclara duzenli geliyorum Atasehir'e. Simdiye kadar sertliğe bu derece izin verilen bir mac seyretmedim. Bogdan'a yapilan ve verilmeyen iki sert hareket var ki sakatlanabilirdi de. Hakemlerin bariz bir hatasi yok gibi görünse de oyun akışında Madrid'in istediği ortami sağladılar. Bizde de Antic gerekli sertligi gosterip2 denge kurdu. Onun da bazi hareketleri es gecildi. Velhasil ben hakemleri beğenmedim. Baska bir rakip olsa Madrid karsisinda maci kapar giderlerdi ama biz iyi takımız kolay sinmiyoruz. Darisi bu aksamin da başına.

Çevrimiçi Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
geçen maç için kalinic demiştim bu maç için de hickman diyorum...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Iki yildir maclara duzenli geliyorum Atasehir'e. Simdiye kadar sertliğe bu derece izin verilen bir mac seyretmedim. Bogdan'a yapilan ve verilmeyen iki sert hareket var ki sakatlanabilirdi de. Hakemlerin bariz bir hatasi yok gibi görünse de oyun akışında Madrid'in istediği ortami sağladılar. Bizde de Antic gerekli sertligi gosterip2 denge kurdu. Onun da bazi hareketleri es gecildi. Velhasil ben hakemleri beğenmedim. Baska bir rakip olsa Madrid karsisinda maci kapar giderlerdi ama biz iyi takımız kolay sinmiyoruz. Darisi bu aksamin da başına.

Fatma zaten kastettigimiz de o ... yani evet hakem kotu yonetti yada sertlige musamaa gosterdi, ama en azindan tutarliydi bu konuda. Kasit aranacak bir karari yoktu. Senin dedigin gibi iki tarafa da duduk calabilirdi ama calmadi.

Ha su konuya da katiliyorum, sert oyun Real in isine gelen bir oyun. Bu anlamda farkli bir yonetim bizim daha cok isimize gelirdi, ama yinede kasitli bir yonetim olmadigini dusunuyorum.

Hakemin tarzi bu.. kapasitesi bu ... deyip gecmek lazim. Artik eskisi gibi kesip bicmiyorlar bizi

Bu aksam da alip; guruplarda elemeyerek buraya gelmesine izin verdigimiz Real i, elemelerde evine yavas yavas yollariz umarim ...
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 16:30:17 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
geçen maç için kalinic demiştim bu maç için de hickman diyorum...

Bu aksam Datome nin donusu de olsun