Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Şarhoş oldum içmeden .... ADAMSINIZ ADAM ....

Nerden nereye .... Az kaldı az ....

Ekpe yi getiren adamın elini öpmek lazım
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
derbi galibiyeti icin 1m prim veren yönetim bir zahmet o paralari Udoh a versinler de adam gitmesin

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
fenerbahçeli olmak her zaman gurur kaynağıdır da bu akşam daha da bir gurur duydum

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
Belcikadaki patlamadan sonra gidebildiğim ilk basketbol maçı.Muhteşem atmosfer-muhteşem basketbol.

Hemen Kalinic'e geliyorum.Kendisi hakkında yazdıklarımı haklı çıkarmayı nihayet başarmıştır.Çok beklettin be Niko. Sonunda şut tercihinden vazgeçmesi ile enerjisini doğru yerlere aktarmaya başardı.Hücum rebound kovalama,savunmada herkesin arkasında durabilme,nihayet kullanmaya başladığı atletizmi.Ayrıca takımın 2. skoreri de oldu ki muhteşem bir ödüldü 2 gündür oynadığı oyun için.
     Udoh-Bogi-Gigi artık övecek bir şey bulamıyorum.Her maç daha da büyüyorsunuz.Mücadeleniz ve azminiz başarıya açlığınız yeryüzündeki tüm sporculara ders diye okutulmalı.Kulübün en iyi branşı olduysa bu şube payınız muazzam ve tabi ki Vesely ^^

Sakatlıktan böylesine muhteşem döndüğüne halen inanamadığım Kostas nihayet bizi yıllarca delirten (karşı takımlarda olup) Yunan guardlar gibi oynamaya başladı :) Bu kadar sakatlığa rağmen her takım arkadaşını mükemmel tanıyor.

Pero ''Saw'' bizim yıllarca hasret çektiğimiz çirkef oyunculara aynı şekilde cevap verebilme özelliği ile tam bir ilaç.Tek başına bu gece bütün çirkefleri sahaya gömdü.Helal olsun :)

Hickman biraz çekingen ama yine de verdiği katkı güzel.Tamamen dönmesini f4 de diliyorum :)

Obra bu takımdaki bütün hocaları topla ve ders ver artık.Sen ki oyuncularına öylesine inandın ki onlar da teşekkürünü artık sana böyle ediyor.Başta sen ve sonra da bu takım ve tüm mensupları bu başarıyı sonuna kadar hak ediyor.Varolun.

Taraftarımıza da artık ''en iyi ve en bilinçli'' olma ünvanını vermemiz gerekiyor sanırım.Muhteşem destekleri ve özellikle Nocioni'ye yaptıkları muazzam tezahüratlar beni benden aldı.Bir ara sağır oluyordum :)

Şu anda da Obra saha içinde röportaj veriyor sanırım.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Maçın bittiğine üzülüyor insan...

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
Tüm oyuncularımızın ellerine sağlık..Başta efsane coach Obrodoviç olmak üzere parkeye varını yoğunu koyan oyuncularımıza sonsuz tebrikler..Yine de bu maçı unutup işi kesinlikle Madrid'de bitirmek lazım.Transferini beğenmesemde  Kaliniç'in Real Madrid serisinde başarılı olacağını düşünüyordum aynı şekilde Berlin de CSKA ile finali oynayabilirsek yine ondan  ciddi olumlu bir performans bekliyorum..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Twitter'a da yazdım. 19-51 biten Real maçı devresi vardı, rezillikti. Oradan geldiğimiz nokta Top8'de 54-29 devre. İnanılmaz!..
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Takıma ve koça helal olsun ve de emeği geçen herkese teşekkürler.

Maccabi serisinde de orada işimiz kolay değil demiştik; belki kolay olmadı ama 3. maçta noktayı koymuştuk. Şimdi de kolay olmayacak diyoruz; eğer ki orada bitirirsek seriyi muazzam olur. Yine de bizim olsun, yeter ki 3-2 olsun. Hadi hayırlısı.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
arkadaşlar bu sene euroleague'deki son ev maçımız olabilir mi bu maç ne diyorsunuz ?

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
koç için buralar normal ama kulübümüz için heleki bu şartlarda çok büyük başarı emeği geçen herkese teşekkürler.

allahın izniyle devamı da gelecek.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
yurocup ci arkadaslar lütfen :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Twitter'a da yazdım. 19-51 biten Real maçı devresi vardı, rezillikti. Oradan geldiğimiz nokta Top8'de 54-29 devre. İnanılmaz!..
19-50 Barcelona idi abi. Gerçi Madrid de illa ki tokatlamıştır.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Salon açıldığından beri atmosferin top olduğu maçtır..gerçekten inanılmazdı..emeği geçenlere sonsuz teşşekkürler..seri 2-2 olsun bir daha gelsinler sorun yok

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yalnız Maccabi ne oynadı be...Tribünler tek örnek sapsarı... Real'e de sağlam koydular..İnşallah bizim de böyle bir takımımız olur bir gün..Tek anlamadığım niye İstanbul'da oynadı bunlar... ::) ::)

Müthişti:))

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Euroleague'de üst üste 21. galibiyetin böyle bir maçta gelmesi de muazzam oldu.