Belcikadaki patlamadan sonra gidebildiğim ilk basketbol maçı.Muhteşem atmosfer-muhteşem basketbol.
Hemen Kalinic'e geliyorum.Kendisi hakkında yazdıklarımı haklı çıkarmayı nihayet başarmıştır.Çok beklettin be Niko. Sonunda şut tercihinden vazgeçmesi ile enerjisini doğru yerlere aktarmaya başardı.Hücum rebound kovalama,savunmada herkesin arkasında durabilme,nihayet kullanmaya başladığı atletizmi.Ayrıca takımın 2. skoreri de oldu ki muhteşem bir ödüldü 2 gündür oynadığı oyun için.
Udoh-Bogi-Gigi artık övecek bir şey bulamıyorum.Her maç daha da büyüyorsunuz.Mücadeleniz ve azminiz başarıya açlığınız yeryüzündeki tüm sporculara ders diye okutulmalı.Kulübün en iyi branşı olduysa bu şube payınız muazzam ve tabi ki Vesely ^^
Sakatlıktan böylesine muhteşem döndüğüne halen inanamadığım Kostas nihayet bizi yıllarca delirten (karşı takımlarda olup) Yunan guardlar gibi oynamaya başladı

Bu kadar sakatlığa rağmen her takım arkadaşını mükemmel tanıyor.
Pero ''Saw'' bizim yıllarca hasret çektiğimiz çirkef oyunculara aynı şekilde cevap verebilme özelliği ile tam bir ilaç.Tek başına bu gece bütün çirkefleri sahaya gömdü.Helal olsun

Hickman biraz çekingen ama yine de verdiği katkı güzel.Tamamen dönmesini f4 de diliyorum

Obra bu takımdaki bütün hocaları topla ve ders ver artık.Sen ki oyuncularına öylesine inandın ki onlar da teşekkürünü artık sana böyle ediyor.Başta sen ve sonra da bu takım ve tüm mensupları bu başarıyı sonuna kadar hak ediyor.Varolun.
Taraftarımıza da artık ''en iyi ve en bilinçli'' olma ünvanını vermemiz gerekiyor sanırım.Muhteşem destekleri ve özellikle Nocioni'ye yaptıkları muazzam tezahüratlar beni benden aldı.Bir ara sağır oluyordum

Şu anda da Obra saha içinde röportaj veriyor sanırım.