Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
zaten kalinic e oy vermek için istedim :) Udoh ve Bogdan da o kadar hakediyorlar ama onlar zaten hep böyleydi.
şirketininternet ayarlarından dolayı kalinic topiğinin son sayfasını açamıyorum, sanırım link falan var, o yüzden buraya yazayım, savuma ve ribaundlarda bu kadar katkı verebilecek ve hucumda da böyle maçlarda 10 sayı atabilecek başka bir alternatif varmı acaba avrupada ?
Ha evet, hemen gaza gelip bütün sezon olan sıçışları unuttum biranda :) ama hakketti be abi, giresun, konya, uşak maçlarında 20 şer sayı atsa ne olurdu ? playoff maçında 24,43 dakika / 11,3 sayı / 6,7 ribaund / 1,3 asist - 1 top kaybı ile oynamış, 15 verimlilik puanı. harbiden haketti be abi :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe - Laboral - Euroleague Final Four - 13.05.2016 (22:00)
« Yanıtla #3181 : 20 Nisan 2016, 09:36:20 »
13 Mayıs Cuma akşamı ilk maçı biz oynayacağız.

Bu defa olsun. Bu defa... İNŞALLAH...

Düzeltme: Program değişti. İlk maçı CSKA-Kuban oynayacak. Bizim maç onlardan sonra...
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 18:49:23 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe - Laboral - Euroleague Final Four - 13.05.2016 (22:00)
« Yanıtla #3182 : 20 Nisan 2016, 09:40:23 »
Bu maçın final maçından bile kritik olacağını düşünüyorum. Çünkü bu defa final four oynamak beklentileri karşılamak için yetmeyecektir. Bu defa bu eşiği aşmak lazım.

İş kazalarının çoğu finalde değil, final öncesi bu gibi maçlarda olur. Camia olarak bu maçı çantada keklik görüp, şimdiden final maçını hesap etmeye kalkar isek beklenenden çok daha sıkıntılı geçebilir. Neyse ki, bunları bizden kat kat iyi bilen ve bu seviyelerin bir numarası bir koç var başımızda.

Bu maç final maçından daha kritik bir maç. Odaklanalım, inanalım ama asla hafife almayalım. İnanın final oynarsak bu maç kadar stres ve baskı olmaz üstümüzde ve kazanma şansımız daha yüksek olur. Yeter ki şu eşiği bir aşalım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Yorum yazmak için giriyorum, fakat ne yazacağıma karar vermeden çıkıyorum.

Bu sevinç ve coşkuyu yaşamamıza sebep olan herkesten Allah razı olsun. :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3184 : 20 Nisan 2016, 10:00:31 »
Bu maçın final maçından bile kritik olacağını düşünüyorum. Çünkü bu defa final four oynamak beklentileri karşılamak için yetmeyecektir. Bu defa bu eşiği aşmak lazım.

İş kazalarının çoğu finalde değil, final öncesi bu gibi maçlarda olur. Camia olarak bu maçı çantada keklik görüp, şimdiden final maçını hesap etmeye kalkar isek beklenenden çok daha sıkıntılı geçebilir. Neyse ki, bunları bizden kat kat iyi bilen ve bu seviyelerin bir numarası bir koç var başımızda.

Bu maç final maçından daha kritik bir maç. Odaklanalım, inanalım ama asla hafife almayalım. İnanın final oynarsak bu maç kadar stres ve baskı olmaz üstümüzde ve kazanma şansımız daha yüksek olur. Yeter ki şu eşiği bir aşalım.

Birde sunu not etmek lazim bizim gibi takim oyunu oynayan ve bu senenin iyi takimlarindan biri ile karsilasacagiz .... yilin en guzel maci olmaya aday...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #3185 : 20 Nisan 2016, 10:03:38 »
Dün Real maçı öncesi yapılan yorumlarda İhsan Bayülken, Real'den çok Laboral'den çekindiğini söylemişti. Hatta sizin söylediğiniz gibi, Laboral'ı geçersek finalde işimizin daha kolay olacağından bahsetti.

Elbette gönül final ve şampiyonluk istiyor. Fakat dün geceki coşkuyu hala  aynı duygu ve yoğunlukla yaşadığım için şu anda Laboral'i düşünecek durumda değilim. şimdilik Final four'a kalmış olmak bile bana yetiyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Çalışamıyorum sabahtan beri. Bir bakıp çıkayım diyorum, oradan twiter, oradan videolar, linkler.. saati 11 ettik birşey yapamadan.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3187 : 20 Nisan 2016, 10:07:12 »
Bu sene pek izleyemedim Laboral maçlarını izleyenler Laboral hakkında yorumda bulunabilir mi?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
ALLAH'IN izniyle kupa kaptan Melih Mahmutoğlunun elinde yükselecek.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3189 : 20 Nisan 2016, 10:30:11 »
Kısaca bahsetmek gerekirse iki kısa gardın patlayıcılığı üzerinden şekillenen, onların paylaşımı paralelinde rakip için zorlaşan, Bourousis'in hayatının sezonunu geçirdiği bir takım. Kısalarını durdurmak için vereceğimiz gayret savunma anlamında önemli olacak fakat esas sıkıntıyı onlar yaşayacaklar savunmada. Fizik olarak bizim 2-3 numaralarla eşleşebilecek oyuncuları yok. Bourousis'i devreden çıkardığımız anda bellerini bükeriz. Tek sıkıntı adamın üçlük tehdidinin olması.

Ben kafa kafaya bir başlangıç bekliyorum ancak ağırlığı koyarız sonrasında. Kazasız, belasız, sakatlıksız gidelim de...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3190 : 20 Nisan 2016, 10:40:06 »
Kısaca bahsetmek gerekirse iki kısa gardın patlayıcılığı üzerinden şekillenen, onların paylaşımı paralelinde rakip için zorlaşan, Bourousis'in hayatının sezonunu geçirdiği bir takım. Kısalarını durdurmak için vereceğimiz gayret savunma anlamında önemli olacak fakat esas sıkıntıyı onlar yaşayacaklar savunmada. Fizik olarak bizim 2-3 numaralarla eşleşebilecek oyuncuları yok. Bourousis'i devreden çıkardığımız anda bellerini bükeriz. Tek sıkıntı adamın üçlük tehdidinin olması.

Ben kafa kafaya bir başlangıç bekliyorum ancak ağırlığı koyarız sonrasında. Kazasız, belasız, sakatlıksız gidelim de...
Bence Laboral'e en ters gelecek takım biziz çünkü Udoh ve Vesely ile oynadığımız hareketli p&r kaldıramazlar Bourousis o tipte bir Adam değil..

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3191 : 20 Nisan 2016, 10:42:50 »
Bence Laboral'e en ters gelecek takım biziz çünkü Udoh ve Vesely ile oynadığımız hareketli p&r kaldıramazlar Bourousis o tipte bir Adam değil..
Evet. Zaten biz, "bize ters gelecek" diye düşünüyoruz belki de Perasovic kara kara düşünüyordur şu an, "Vesely de dönerse ne halt edeceğim?" diye. Yani esas düşünmesi gereken onlar...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #3192 : 20 Nisan 2016, 10:50:13 »
Bizim geçen yıl yaşadığımız ruh haline sahip olduklarını düşünüyorum.. Final 4 onlar için büyük başarı ve yarı finalde en büyük favori ile oynayacaklar..
Aşmaları gereken çok önemli psikolojik eşikler var.. Tabii ki kolay olmayacak ama finale biz çıkarız..

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Ömer onan a da  bir baslik acilmali.
adam bizden biri cok seviyorum

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3194 : 20 Nisan 2016, 11:43:54 »
az önce ntvspor'da ismail şenol analiz etti laboral'i.

kısaca çok ibne bir takım dedi, karşılaşmak istemeyeceğiniz tarzda, pis bir takım.

şu cümlesi kafama takıldı, Fenerbahce'de bireysel olarak iyi savunmacı diyebileceğimiz 2-3 oyuncu var dedi.

bogdan, hickman, kalinic, vesely, udoh..5 etti, daha sloukas'ı saymadım ayıp olmasın diye.

obra, savunmacı olmayan isimlerden savunmacı takım yarattı demeye getiriyor i.şenol, ama gerek yok buna.