Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533596 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Final Four'a kalmayı abartmalarını istemiyor.  Hoca, orada bile çok büyük düşünüyor.  Oyuncular Final Four'a kalmayı abartınca, bir şeyler başarmış olduklarını düşünecekleri ve turnuvada gevşeyebilecekleri için Hoca tedirgin oldu diye düşünüyorum.
Obradovic in olduğu yerde ikinci kez böyle bir gevşemenin olacağına inanmıyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Serefsiz takımın taraftarı inanılmaz kıskanmış yahu hala ülkerspor. Vay takım ülkerin iş yok salon ülkerinmiş yok bütçe ülkerinmiş bu kadar cahil bir taraftar topluluğu olamaz yahu

Hocam şimdi birşey söyleyeceğim ağır olacak. Diyelimki güzel nezih bir caddede yürüyorsun oradaki güzel bahçeli evin köpeği yoldan geçerken sana havlıyor. Ne yaparsın ? İşte burada da aynısını yap, bak, gülğmse ve geç git.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
adamlar biraz beyinlerini kullansalar Ergin e 20 m bütce verdiklerinde sadece 1 sampiyonlugun hesabini keserlerdi.
3-4 yil üst üste 20 m luk bütce ve sezon ortasi gönderilen ve yeni gelen oyuncular ile 20 m bütce nin amkoydular son yillarda. ama yillardir Fenerin bütcesi bu kadar bizim bu kadar algisini iyi yaratiyorlar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Fazla takmamak lazım. Hatırlarım, futbolda gs şampiyon olup, bizim 5-6. olduğumuz zamanlarda bile Fenerbahçe daha çok konuşulmuştu.
Karizmamız altında ezilen insanlar..
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 18:40:50 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ya ittiredin iti köpeği..kendileri de odeabank..siz de öyle yazın...Bu arada nasıl koyduk ;D ;D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ynt: Fenerbahçe - Laboral - Euroleague Final Four - 13.05.2016 (22:00)
« Yanıtla #3215 : 20 Nisan 2016, 19:28:16 »
1) f4 bileti bulabilir miyiz?
kulübe herhangi bir bilet verilmesi söz konusu mu ?

2) F4 dışındaki takım biletlerinin akıbeti nedir ? Realli adamın biletini misal nasıl çökülebilir ;D

Maç için vesely de olursa guardların patlayıcılığı çok sökmez bile , hucümda da bourisis bizim tepe ikili oyunlarda çok çaresiz kalabilir.

Biletler şu an satışta ama takımların payları dağıtılmadı...haftaya falan çıkar herhalde..ama gitmeyi düşünüyosan hemen otel rezervasyonunu yaptır..ispanyollar karınca gibi üşüşür keşke iki ispanyol takımı olmasaydı (Barca eler diye düşünüyorum)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
ya ittiredin iti köpeği..kendileri de odeabank..siz de öyle yazın...Bu arada nasıl koyduk ;D ;D
Öyle böyle koymadık, bir yandan geçen senenin intikamını alırken bir yandan Nocioni'nin ağzına ağzına vurduk 2. Macta dudağı patladi, Lull'un göz altı açıldı. Rudy'e beyin kanaması geçirtiyordu Antic. Netekim iyi geçirdik 1 geçirdik yok olmaz dediler sonra daha iyi geçirdik bu sefer son bir kez daha istediler yine geçirdik zevk almaya baktılar bu sefer :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #3217 : 20 Nisan 2016, 20:04:47 »
Biletler şu an satışta ama takımların payları dağıtılmadı...haftaya falan çıkar herhalde..ama gitmeyi
düşünüyosan hemen otel rezervasyonunu yaptır..ispanyollar karınca gibi üşüşür keşke iki ispanyol takımı olmasaydı (Barca
eler diye düşünüyorum)
Sağolasın hocam 1500 tl den başlıyor biletler şu an dediğiniz gibi hangi takım taraftarısınız diye soruyor , frankfurtta akrabalarda kalırım diyordum berlin maşallah 500 km uzakta imiş :(( vize işlemlerini hallettiniz mi peki ?
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Oyle niye yazalim ki?  Zaten les gibi takim :)  Galatasaray yazmak lazim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
He he..Datome'nin bloğundan sonra Euroleague spikeri, "Gigi çık evimden dışarı" dedi diye yorum yapıyor..
Bir de şimdi dikkatimi çekti. Serrod'un Bogdanovic'in geçip attığı o garip turnike sırasında Lima'yı box out edene bakın...Boby Dixon kendinden 30 cm uzun adamı çembere yaklaştırmıyor
..İlginç bir nokta daha var. Kostas 17 sayı attığı ilk maçta hiç asist yapmamış. Ama ikinci ve üçüncü maçlarda toplam 3 sayısı var, 11 tane de asisti...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 23:07:57 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3220 : 20 Nisan 2016, 22:58:39 »
Sağolasın hocam 1500 tl den başlıyor biletler şu an dediğiniz gibi hangi takım taraftarısınız diye soruyor , frankfurtta akrabalarda kalırım diyordum berlin maşallah 500 km uzakta imiş :(( vize işlemlerini hallettiniz mi peki ?

benim pasaportta sorun var..bitiyor..yenisi için geç kaldık..Bakalım tv yapabiliriz..otelim bile hazırdı halbuki..Booking'den bakın çevrede uygun oteller var. Ayrıca Kreuzberg (Türk mahallesi de yakın oraya) o bölge merkez olmak üzere arayabilirsiniz...yürüme mesafesi

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan

..İlginç bir nokta daha var. Kostas 17 sayı attığı ilk maçta hiç asist yapmamış. Ama ikinci ve üçüncü maçlarda toplam 3 sayısı var, 11 tane de asisti...

Atabiliyor muyum diye denedi önce... Sonra baktı atabiliyor, böyle çok kolay olur biraz da diğerleri atsın dedi. :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3222 : 20 Nisan 2016, 23:28:54 »
Ben de bu maçtan daha çok çekiniyorum. Laboral ters takım, çok dengesiz oyuncuları var. Örneğin Mike James Top 16 ilk Real Madrid maçında 0/4 üçlük atıp, ikinci Real Madrid maçında hemen hemen hepsi el üstü ve çizginin birkaç adım gerisinden olmak üzere 6/6 üçlük atabiliyor. Darius Adams da böyle bir oyuncu...

Kısalarının hemen hemen hepsi delici ve patlayıcılığı yüksek oyuncular. (Mike James, Darius Adams, Causeur, Blazic, hatta Hanga...) Ben bizim en büyük sıkıntımızın delici oyuncuları savunmak olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sıkıntı yaratabilirler bence ama Obradovic mutlaka bir çözüm bulur.

Adam Hanga çok ilginç bir oyuncu. Mevkisine göre kısa ama çok atletik... Çok çok iyi blok sezgisi var. 1.3 blok ortalamayla kısalar içinde en iyi blokçu, genel sıralamada da Udoh,Miller ve Ayon'un ardından 4. sırada. Şutu çok iyi değil ama.

Bertans'ı genelde 4 numarada kullanıyorlar. Vesely'nin oynadığı bölümde post-up'tan ekmek yiyebiliriz. Ama hücumda genelde perdeden çıkarıp şut attırıyorlar, Kutay'ın da (böyle hitap etmemde sorun yoktur umarım :) ) dediği gibi Vesely perdelere takılabilir. Carroll'a yaptığımız gibi ikili sıkıştırma getirebiliriz ya da perdelerde adam değiştirebiliriz. Bu konularda Obradovic'e güven sonsuz.

Son olarak Bourousis'ten korkmadığımı belirteyim. Bourousis oyundayken bizim hızlı devrilen uzunlarımızı nasıl savunacaklarını onlar düşünsün. :D

Benim yazdıklarım sadece gözlem. Söylediklerimin tam tersi de çıkabilir farketmez. Obradovic her şeyi düşünüp halleder. Güvenim tam.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Atabiliyor muyum diye denedi önce... Sonra baktı atabiliyor, böyle çok kolay olur biraz da diğerleri atsın dedi. :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

He he he

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3224 : 21 Nisan 2016, 00:22:35 »
Ölüm grubundan Laboral gelsin diye beklerken F4'te geldi.Sezon başında yarı finali Laboral'le  oynayacaksınız deseler gülüp geçerdik.
Laboral'le yaptığımız son 10 maçın 8'ini kaybettik.