Ben de bu maçtan daha çok çekiniyorum. Laboral ters takım, çok dengesiz oyuncuları var. Örneğin Mike James Top 16 ilk Real Madrid maçında 0/4 üçlük atıp, ikinci Real Madrid maçında hemen hemen hepsi el üstü ve çizginin birkaç adım gerisinden olmak üzere 6/6 üçlük atabiliyor. Darius Adams da böyle bir oyuncu...
Kısalarının hemen hemen hepsi delici ve patlayıcılığı yüksek oyuncular. (Mike James, Darius Adams, Causeur, Blazic, hatta Hanga...) Ben bizim en büyük sıkıntımızın delici oyuncuları savunmak olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sıkıntı yaratabilirler bence ama Obradovic mutlaka bir çözüm bulur.
Adam Hanga çok ilginç bir oyuncu. Mevkisine göre kısa ama çok atletik... Çok çok iyi blok sezgisi var. 1.3 blok ortalamayla kısalar içinde en iyi blokçu, genel sıralamada da Udoh,Miller ve Ayon'un ardından 4. sırada. Şutu çok iyi değil ama.
Bertans'ı genelde 4 numarada kullanıyorlar. Vesely'nin oynadığı bölümde post-up'tan ekmek yiyebiliriz. Ama hücumda genelde perdeden çıkarıp şut attırıyorlar, Kutay'ın da (böyle hitap etmemde sorun yoktur umarım 

) dediği gibi Vesely perdelere takılabilir. Carroll'a yaptığımız gibi ikili sıkıştırma getirebiliriz ya da perdelerde adam değiştirebiliriz. Bu konularda Obradovic'e güven sonsuz. 
Son olarak Bourousis'ten korkmadığımı belirteyim. Bourousis oyundayken bizim hızlı devrilen uzunlarımızı nasıl savunacaklarını onlar düşünsün. 

Benim yazdıklarım sadece gözlem. Söylediklerimin tam tersi de çıkabilir farketmez. Obradovic her şeyi düşünüp halleder. Güvenim tam.