Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 518090 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe / Turkish Airlines Euroleague (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #360 : 14 Kasım 2015, 14:04:26 »
Takımın mücadelesi takdire şayan.
Eksiğimiz yok mu?
Özellikle üst düzey diyebileceğimiz Vesely + Ekpe'yi nefeslendirecek oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var.
Antic normalde sağlıklı olsa bunu rahat yapabilecek kapasitede ama onunda elindeki sakatlık yüzünden maç özelinde beklediğimizin %10'u kadar bile katkı alamıyoruz.
Aslında şuan Daçka'nın gördüğü her uzuna salça olma durumu olmasa Furkan ile bu açığı çok güzel kapatabilirdik(ha yeri gelmişken her nekadar bize yararlı bir transfer olabilirdi desemde, bahsedilen paralar doğruysa Daçka'nın verdiği paranın yarısı etmez Furkan).
Maça dönecek olursak bence ligin en değerli 3-4 takımından birisine karşı çok çok kötü başladığımız maçta asla geri adım atmadan maçı kazanabilmemiz güzel bir durum.
Hala şu takımının daha keskin setler üzerinde oynadığı hücumlarla mest edeceği günleri bekliyorum.
Muhtemelen Şubat Mart gibi hayal ettiğim takımı göreceğimizi tahmin ediyorum.
Savunmamız iyi ama dahada iyi olacak.
Ayrıca şut attığı omzundaki sakatlığa rağmen maçı kazanmamızdaki başlıca faktör olan Kostas'ı takıma kazandıranlardan Allah razı olsun.
Oly zamanlarında bu adamın bu kadar yararlı bir oyuncu olduğunu düşünmüyordum(v-span etkisinden olsa gerek).
Gelecek hafta bayern için tamam devam maçı olacağından sıkıntılı bir maç bizi bekliyor ama ben yinede takımıma güveniyorum
...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #361 : 14 Kasım 2015, 15:00:36 »
Takımımızı tebrik ediyorum,gayet iyi bir oyun oynadık.Dixon,Udoh,Datome maçın en iyilerindendi.Udoh hücumda smaçları,savunmada blokları ile takımı ateşledi.Taraftarın uzun yıllar beklediği uzun tipi,Gist efendiyi saymıyor bizdeyken parkede boş boş geziyordu.Dixon transferini çok eleştirdim ama bugün çok iyi oynadı,umarım bu performansı devam eder.Bu arada Strasbourg karşısında aldığımız mağlubiyet sonrası burayı yangın yerine çevirenler,Straosburg Real Madrid'i mağlup etti.Umarım forumda sadece mağlup olduğumuz vakit sayfalarca yorum olmaz,galip geldiğimiz zamanda aynı ilgi olsun.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #362 : 14 Kasım 2015, 16:31:42 »
sloukas hem EL'de hem de ligde 20 dk civarı süre alıyor , benim içime hiç sinmiyor bu durum.
aynı para teklifine rağmen rol/dakika için bizi seçen adama alması gerektiği kadar dakika vermiyor koç.
koç'un tercihlerini sorgulamak haddime değil ama ben top sloukas'da olduğunda daha rahat oluyorum.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #363 : 14 Kasım 2015, 17:21:37 »
İçerdeki Strasburg ve Kızılyıldız maçlarını kazanıp 6 galibiyetle kapatalım kafi.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #364 : 14 Kasım 2015, 17:25:25 »
sloukas hem EL'de hem de ligde 20 dk civarı süre alıyor , benim içime hiç sinmiyor bu durum.
aynı para teklifine rağmen rol/dakika için bizi seçen adama alması gerektiği kadar dakika vermiyor koç.
koç'un tercihlerini sorgulamak haddime değil ama ben top sloukas'da olduğunda daha rahat oluyorum.

Soulukas ın biraz kondisyon sorunu var sanırım..yıllarca olimpiakos ta az dakika aldı, kötü bir avrupa şampiyonası geçirdi ve ilk defa yunanistan dışına çıktı..obra yawaş yavaş arttıracaktır dakikalarını

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #365 : 14 Kasım 2015, 17:39:03 »
Omzundaki sakatlık sebebiyle bu durum böyle bence.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #366 : 14 Kasım 2015, 17:45:13 »

İçerdeki Strasburg ve Kızılyıldız maçlarını kazanıp 6 galibiyetle kapatalım kafi.

Bayern i de yenelim real-khimki oynarken.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #367 : 14 Kasım 2015, 17:47:41 »
Omzundaki sakatlık sebebiyle bu durum böyle bence.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

sakatlık geçen hafta oldu, berk o yüzden oynadı kendisi de söyledi berk, sloukas'ın sakatlığı sebebiyle süre buldum dedi maçtan sonra.
dün de zaten ortalamasına yakın süre aldı, 9 maç oynamış sloukas 20 dk ortalama süre.
inşallah git gide artar süreleri, 27-28 dakika gibi bekliyorum ben açıkcası.
1 ay sonra hickman'ın da geleceğini düşünürsek nasıl olacak bilmiyorum ama.
neyse çok da önemli değil obradovic'in vardır bir bildiği.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #368 : 14 Kasım 2015, 17:56:18 »
Maçta çok keyif aldım, öyle ki sessiz izlemek zorunda kaldığım için gece 2. ve 4. periyotları tekrar izledim.
Takım açısından sevindiren olay hücum setlerini artık daha hızlı oynuyoruz. Yeni bir takım olduğumuz için ve hücum setlerimiz basit olduğu için bazı maçlar düşük tempoda gelip zor atışlara kalıyoruz. Bu sefer daha yüksek bir tempoda oynadık, yarı sahayı hızlı geçip geçiş oyunlarında güzel atışlar bulduk. Dixon, Kalinic, Sloukas.. Kısalarımız Khimki kısalarına yenilmedi. Bogdan umarım sene sonuna doğru çok daha iyi olacaktır. Daha Hickman gelecek.
Udoh ikili oyun savunmasını geliştirmeye devam eder ve ilk adimdaki stepslerden kurtulursa iyiden iyiye bir canavar olacak. Vesely Eurobasket sonrası yorgunluğu yaşıyor bence ama o da zamanla form tutmaya başladı. Datome ise çok değişik ve özel bir adam, onu topla bitireceği pozisyonlarda buluşturmaya devam etmek lazım.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 17:56:52 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #369 : 14 Kasım 2015, 18:31:08 »
Tek canımı sıkan nokta Bogdan'ın durumu; gerisi şu an teferruat, çok da önemli olmayan şeyler.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #370 : 14 Kasım 2015, 19:02:41 »
Kimi eleştirsek masaya vurdu. Önce Antic sonra Dixon  .  Sıra Melih de.  Tebrikler takıma

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #371 : 15 Kasım 2015, 08:11:27 »
cok iyi ve keyifli bir macti ....

Zor gececegini diyorduk, ama serbest atislarda rebound vererek daha da zora soktuk  anlamsiz sekilde.

Bir basketbol sever olarak keyif aldigim bir macti .... kazandigimiz icin seviniyorum.

Paul Davis senelerdir ayni, kendini biraz gelistirse NBA oyuncusu olur ama .... Bir turlu olmuyor .... Shved gelse mi gelmese mi cok konustuk. Hala iyi ve buyuk oyuncu ama o paraya iyiki bizde degil ...

Bizim icin iki sey cok hosuma gitti. Sloukas ile Kalinic arasinda ki alley hoop... Artik takim birbirini tanimaya basladi ....
Birde Dixon harika savunma yapti ve yurek koydu maca .... Cok keyif aldim izlerken.

Bu kadar guzel seyin yaninda soyleyecegim tek sey .... Rebound olayinda hala sikinti cekiyoruz, umarim kisa zamanda cozeriz, oyunu bizim acimizdan ciddi anlamda yukari ceker....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #372 : 15 Kasım 2015, 13:13:46 »
Bu arada Kalinic-Sloukas haftanın hareketi seçilmiş.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #373 : 15 Kasım 2015, 13:52:52 »
Maçın son 30 saniyesi ve sadece 1 sayı öndeyken o soğukkanlı asisti yapabilecek guard sayılıdır..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #374 : 15 Kasım 2015, 14:50:13 »
grup lideri olacakken hala 5-6 galibiyet hesabı yapılıyor...Daha ne yapacak bu takım...Bogdan kötü oynamış, Antic 0 çekmiş ona rağmen Khimki'ye takmışız üstüne son 5 dakikada rezil hakem kararlarına rağmen...Adamlar faulden önce içeri girer, uydurma centilmenlik dışı faul vs vs...Hala mış mış...yenilince 15 sayfa olur yenince kimse laf etmez....