Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 520770 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Çok büyük iş çok...

Sent from my SM-N920C

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Koyduk be!!!
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Gece tekrarini seyredecegim allah be

Çevrimdışı franz392

• Üye
Tam bir şampiyon gibi oynadık, sakatlıklara ve lamonica'ya rağmen kazanmak müthiş oldu. Liderlik de %95 geldi diyebiliriz. Yalnız son topta neden faul yapmadığımızı anlayamadım, gereksiz bir risk aldık orada.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
bu takim bizim gururumuz :(
hakemlere ragmen nasil aldilar maci helal olsun
Allah hepsinden razi olsun :(
aglamak istiyorum

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçın ilk devresini ve ilaveten bir de son üç dakikasını izledim. 3. periyot ile son periyodun ilk 7 dakikası futbol maçına kurban gitti. Skora bakmak için açtığımda 3 dakika kalmıştı ve tabii o noktada maçın sonunu getirmeden geri dönemedim. :)

Udoh'un topallayarak geri geri savunmaya koşması bu maçın hikayesidir: Özveri, fedakarlık...

Bu arada, ilk devre Hickman'dan gelen üst üste 6 sayı çok değerliydi.

Datome'nin kritik bir noktada serbest atış kaçırması ilginç... İlk devre de bir tane kaçırmıştı. Aynı maçta iki defa 1/2 atması daha ilginç... İzlemediğim bölümleri bilmem ama benim izlediğim bölümlerde insiyatif almaktan da kaçındı. Sanırım ona da bir süre dinlenme şansı verilmeli... Yani Kalinic'ten faydalanamadıkça onun süreleri artıyor ve bazen böyle tutuk kalmaları kaçınılmaz oluyor.

Melih benim izlemediğim bölümlerde süre aldı mı?
« Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 20:59:29 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Bir bu savaşçı ruha bak bir de futboldaki duruma bak...
neden futbolu izleyelim ki

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Udoh'un özverisini izledikçe, Ömer Faruk iğnesine daha çok kıl oluyorum.
Bebe turnuvasına gitmek için kendini yetiştiren takımı satıyor, bunu adı iğneliktir...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu takım 3 sene önce ewinde milano dan 100 yiyordu..geldiğimiz noktada deplasmanda yorgunlar sakatlar 52 yiyoruz..gurur duyuyorum..

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
20 dakika üzerinde süre alanlar dixon, bogdanovic,datome,udoh,vesely,hickman...sloukas 7,berk 6,kalinic 10 dakika süre almış. rotasyon 6 kişiye düştü bu ciddi sıkıntı. ama takım ortaya yürek koyuyor.helal olsun hepsine. çeyrek final garantilendi liderlikte büyük ihtimal gelicek gibi. biraz rolantiye almakta fayda var çeyrek finale sağlıklı girmek çok önemli.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Melih benim izlemediğim bölümlerde süre aldı mı?

Yok abi Melih hiç süre almadı.

Ayrıca Barış sadece 15 saniye oynadı, Sloukas, Hickman ve Kaliniç de 10 dakikanın altında sahda kaldığı için diğer altı oyuncuya ciddi yük bindi.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yok abi Melih hiç süre almadı.

Ayrıca Barış sadece 15 saniye oynadı, Sloukas, Hickman ve Kaliniç de 10 dakikanın altında sahda kaldığı için diğer altı oyuncuya ciddi yük bindi.

hickman 21 dakika oynadı, Sloukas 6 berk de 5 dakika..sorun uzun rotasyonu..Antic de gelse farketmez..Vesely ve ekpe'de bütün yük

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Bu hafta lig maçına gençler ve sakatlıktan donenlerle çıksak çok iyi olur. Ömer Faruk da 40 dakika oynasın, kesinlikle dışarı almasın.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bu maçı bırakıp futbol maçına geçenler tarihi anları canlı izlemeyi kaçırdılar inşallah bu sene tarih yazmaya devam

Çevrimdışı exex

• Üye
allah bize stelmet gora sansı versin bugun..
umarım kubanın hicbir sutu girmez o macta oldugu gibi...eller ayakları basiretleri baglanır...kıclarında basur cıkar insallah...
bizde tıkır tıkır sokarız atısları..
Çok şükür kazandık. Allah yardımcımız oldu.

Ahahahahah aklima hep bu yorum geldi :)

SM-G925F cihazımdan gönderildi