Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 520859 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
he he kadere bak..Pao yarın kazanır, üstüne de Kuban'ı sahasında yenerse grubu ikinci bitirecek..Kuban da öbür taraftan Laboral'a...Tam komedi ya..lider olacağım derken 

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
ligde son deplasman maclarinda Cska ya 94 sayi atarak yenmisler
hafta sonu Khimki ye icerde 94 sayi atmislar, 13 sayi farkla kazanmislar
Efes e disarda koydular

a damlar müthis formda, bizde sakatlar, sakat sakatoynayanlar, rotasyon darligi falan filan
adamlari 52 sayida tuttuk helal olsun

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
   2 maçını salondan izlemekten yoksun kaldıktan sonra Krasnodar da buluştum takımımla nihayet hem de ne buluşma.Y*vşak luigi monica ne kadar uğraşsa da bi türlü düşüremedi takımımızı oyundan.Düdüğü gırtlağına soktuk her seferinde.
   Her seferinde karakterden bahsediyoruz işte bu gün Udoh bu karakterin ne olduğunu bütün Avrupa'ya gösterdi.Kendini ilk senesinde bu armaya böylesine adayan bir sporcumuzu görmeyeli uzun zaman olmuş.Eğer bu adama sözleşme imzalatmazlarsa yöneticiler de assınlar ceketlerini.
   Bogi Bogi.Her maç daha da büyüyor artık.Gerçekten göz kamaştırıyor.Sonunda oldu bu adam.Mevkisinin en iyisi oldu Avrupa'da.
   Değinilmesi gereken bir çok nokta var ama şu ikisinin yaptıklarını görünce ağladım salonda.Böyle oyuncuları nasıl topladılar bir takıma gerçekten helal olsun.Her seferinde tüyleri diken diken bir oyun-mücadele ortaya koyuyorlar.
   Bu takıma negatif yorum yapan artık çarpılır.Bir ara gerekiyor o araya da az kaldı dayanmak gerek.Sonrasında dinlenmiş bir Fenerbahçe önünde durabilecek bir takım görmüyorum.
   Mücadelenize,karakterinize,emeğinize sağlık.

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Bu maç artik yeniliriz diyordum.Sakatliklar,kuban in formu,deplasman gibi sebeplerden ama bu takim sumdiye kadarki bütün branslarda ki en iyi en karakterli takim olduğunu tekrar kanitladi.tebrikler

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçın ikinci yarısını (mecburen) izleyememiştim, az önce izleyebildim; muazzam mücadele vermiş bizim takım. Bu saatten sonra grup liderliği tamamdır, asıl soru karşı tarafta kimin 4. olacağı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
@Cem Ağrak, @Vanguards of FB'a verdigin sozu tutmanı beklıyoruz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
he he kadere bak..Pao yarın kazanır, üstüne de Kuban'ı sahasında yenerse grubu ikinci bitirecek..Kuban da öbür taraftan Laboral'a...Tam komedi ya..lider olacağım derken 

Bakın bu bir dramdır!

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
En düşük skorlu geçen (bundan önceki 08-09'da 66-48 CSKA) ve En az sayı yediğimiz maç (bundan önceki 11-12'de 75-53 kazandığımız Nancy) oldu.
Ayrıca kazandığımız maçlar içinde en az sayı attığımız ve en düşük verimlilik puanı elde ettiğimiz maç oldu.
« Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 02:14:31 Gönderen: ozkan »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçı az önce izledim
Muhteşem bi mücadele, çok iyi konsantrasyon, hiç geri adım atmama, yürek cesaret emek ne ararsan var.
Dixon ve bogi sın  2 üçlüğü inanılmazdı.
Dixon  2kez swicth sonrası Randolp ile kaldı ama  2kere el üstü üçlük gönderdi.  Veysel 37 dakika hiç çıkmadan oynadı, Udoh seke seke yine oynadı, hepsine koskocaman helal olsun.
Savunma stratejimiz acayip iyiydi, her topu yüksekte swicth yaparak savunduk, potaya giremediler, zor şutlara zorladık.
Kendi evinde bu bıngıldakları 52 sayıda tutup yenmez çok büyük iş..
Zeljko Obradovic ve tüm ekibe tüm oyunculara canı gönülden teşekkür ediyorum

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Maçı şimdi izledim. Harika savunma yapmışız, muazzam mücadele etmişiz. Hepsinin eline sağlık. En çok da Udoh'un özverisinin karşılığını bulmasına sevindim. Böyle kadar karakterli bir takımı kuranlardan Allah razı olsun.

Kuban gibi bir takımı 52 sayıda tutmak inanılmaz. Rakibin en etkili oyuncuları Delaney ve Randolph'u rahatsız etmediğimiz 1 tane bile pozisyon yok.
« Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 03:13:37 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Bana mı öyle geliyor yoksa alıştım mı bilmiyorum, ilk zamanlarda Obra hata olunca kan çıkardı, adam kenarda bir s.kmediği kalırdı; şimdilerde de kızıyor ama daha usturuplu sanki...
O da oyuncuların özverisini, iyi niyetini görüyor ve saygı duyuyor bunu da makul düzeyde hırpalayarak yapıyor galiba...

Çevrimiçi Murat

• Üye
Bu arada Berk te zorunluluktan da olsa süresini alıp kendi çapında katkısını veriyor. Böyle çalışmaya devam ederse seneye daha çok süre alacaktır. Yeterki ayakkablarını unutmasın  :D

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Kubanin tum planlar suya dustu.Suan Panaya kaybetikleri anda ev sahibi avantajinida kaybedecekler.
Randolph belki de bu sene en kotu macini oynadi muazzam savunduk.
Herkesin emegine yuregine saglik.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
allah bize stelmet gora sansı versin bugun..
umarım kubanın hicbir sutu girmez o macta oldugu gibi...eller ayakları basiretleri baglanır...kıclarında basur cıkar insallah...
bizde tıkır tıkır sokarız atısları..

Vanguard... Bu maç için ağzına sağlık diyorum ... :))
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Dali2000

• Üye
  • Yer: Eskişehir
    • @Ahmet_Duru
Biri ülkenin en büyük gazetesi, diğeri de önemlilerinden. Şu rezalete ne denir bilmiyorum. Bari virgülleri değiştirseydiniz arkadaş. Biz de bunları ciddiye alıp ne yazmışlar diye merak edip okuyoruz.

http://www.haberturk.com/spor/basketbol/haber/1207915-lokomotiv-kuban-52-fenerbahce-55
http://www.hurriyet.com.tr/lokomotiv-kuban-52-55-fenerbahce-40066669