Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 520881 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tightback

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu arada Berk te zorunluluktan da olsa süresini alıp kendi çapında katkısını veriyor. Böyle çalışmaya devam ederse seneye daha çok süre alacaktır. Yeterki ayakkablarını unutmasın  :D

Abi Berk , Kenan vs. gibi "alt yaş millilerde MVP'yim lan ben" kafasıyla olaya bakmadığı için mental olarak şansı var he oyun olarak ne kadar gelişir bilemem ama Malaga maçının sonunda herkes maçı bırakmışken rakibi buzzer çalana kadar kovalamıştı , benim çok hoşuma gitmişti o sahne. Arada da twitterdan paylaşılan antreman fotoğraflarında görüyorum Datome'yle beraber ekstra antreman yapıyorlar sanırım.

Çevrimdışı tightback

• Üye
Hazır F8 eşleşme muhabbetleri başlamışken yazayım Laboral 2 Real 3 olursa F4'a çıkarsak Laboral-Pana/Kuban eşleşmesinin galibiyle yarı final oynayacağız.

Koçun da final başarısının 8/9 olduğu düşünülünce , insana bir tebessüm geliyor ya :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Vanguard... Bu maç için ağzına sağlık diyorum ... :))

dedigim gibi oldu..gerci biz fark atamadık lamonica yuzunden ama potaları dovduler mal ruslar... :)

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
@Cem Ağrak, @Vanguards of FB'a verdigin sozu tutmanı beklıyoruz.

Cem Ağrak sözünün eri olduğunu bir kez daha ispatladı :)
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
3 4 tane pozisyonda hakemler kötü olmuş olsalar da maç genelinde bence iyilerdi.
sertlik yapmamıza müsaade ettiler , çok sert oynadık, ev sahibi takımın sert oyununa müsaade edilmesi doğaldır ama deplasman takımının bu kadar sert oynayıp çok iyi savunma yapmasına pek izin verilmezdi, ufak bi dipnot düşmek istedim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem Ağrak sözünün eri olduğunu bir kez daha ispatladı :)
aah estafirllah onur abi..
hatalarımız olur ama sözümüzü tutarız .. :)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Değişik bir maç oldu. Daçka maçı geldi gözümün önüne. Sadece atarak maç kazanmıştık. Bu maç ise tutarak maçı kazanmayı başardık.
Delaney'nin kişisel birebirleri ile bulduğu 5 sayı olmasa Kuban kendi sahasında 50 sayıyı bulamayacaktı. Maç sonunda da yedirememiş beyefendi Udoh ile atışmış twitter'da.

Bu sene yüksek bütçeli Rus takımlarına karşı 4'te 4 yaptık ki bunu başarabilecek başka bir takım yok avrupada

Sıra da geldi 3.Rus takımına galiba. O da F4'te :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Biri ülkenin en büyük gazetesi, diğeri de önemlilerinden. Şu rezalete ne denir bilmiyorum. Bari virgülleri değiştirseydiniz arkadaş. Biz de bunları ciddiye alıp ne yazmışlar diye merak edip okuyoruz.

http://www.haberturk.com/spor/basketbol/haber/1207915-lokomotiv-kuban-52-fenerbahce-55
http://www.hurriyet.com.tr/lokomotiv-kuban-52-55-fenerbahce-40066669

bunlar internet sayfalarıdır büyük ihtimal..habertürk'te Gökhan da Hasan da sağlam fenerlidir...bu maçı öyle ajansla geçmezler

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Değişik bir maç oldu. Daçka maçı geldi gözümün önüne. Sadece atarak maç kazanmıştık. Bu maç ise tutarak maçı kazanmayı başardık.
Delaney'nin kişisel birebirleri ile bulduğu 5 sayı olmasa Kuban kendi sahasında 50 sayıyı bulamayacaktı. Maç sonunda da yedirememiş beyefendi Udoh ile atışmış twitter'da.

Bu sene yüksek bütçeli Rus takımlarına karşı 4'te 4 yaptık ki bunu başarabilecek başka bir takım yok avrupada

Sıra da geldi 3.Rus takımına galiba. O da F4'te :)

Udoh onun boynuna doladı; pek atışma denemezdi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
aah estafirllah onur abi..
hatalarımız olur ama sözümüzü tutarız .. :)

Yalancının:-)))))))))

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
3 4 tane pozisyonda hakemler kötü olmuş olsalar da maç genelinde bence iyilerdi.
sertlik yapmamıza müsaade ettiler , çok sert oynadık, ev sahibi takımın sert oyununa müsaade edilmesi doğaldır ama deplasman takımının bu kadar sert oynayıp çok iyi savunma yapmasına pek izin verilmezdi, ufak bi dipnot düşmek istedim

Cem en az 10 tane pozisyon var..Randolph'un dirsekleri, hatalı yürümeler, serbest atışlarda içeri erken girmeler...bogdan'ın pozisyonunu söylemiyorum bile

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Bu  oyuncuların  özelliklede  Udoh'un  heykelini  dikmek  lazım  salonun  girişine.
O nasıl  bir  tevazu.Adam  sanki  tarihin  içinden  çıkmış  gelmiş  filozof ,  sakin    ve  sade  ,  verilen  görevi  yapıyor  ,  şikayet  yok , yüzünde  bir  olumsuz ifade  yok.
Bu  yaşta  eve  posterini  astıracak  bana.:)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
dedigim gibi oldu..gerci biz fark atamadık lamonica yuzunden ama potaları dovduler mal ruslar... :)

Vanguards ... Dostum artık bu tur için değil ama top 8 ve final 4 da aynı performansı bekliyoruz senden .... :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Vanguards ... Dostum artık bu tur için değil ama top 8 ve final 4 da aynı performansı bekliyoruz senden .... :)

Eger Euroleague Sampiyonlugu gelirse, sitenin ismini "Parkede Yilmaz Abi ve Fenerbahce" olarak degistirmeyi teklif ediyorum.  Toteme totemle karsilik verdim.  @Cem Ağrak, @Hakan Yaman

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ne isterim biliyor musunuz? Arenanın parkesine bir kez olsun o takımla çıkmak..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi