Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 521143 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hatai

• Üye
Basketbol uzmanı arkadaşlar daha iyi yorumlar yapacaklardır. Ama bu kadar kötü oynamak bize yakışıyor mu? Veysel'in eksikli bu kadar etki eder mi takıma? Tama garantiledik ama bu kadar da kötü oynanmaz.

Ve sayın yönetim suç sizde. Devre arasında bir uzun almadınız. Bugüne kadar ne çektiysek bu turnuvaların sonuna yaklaştığımızda oyuncu sakatlığı ya da bir şekilde takımdan ayrılmalarından çektik.  Her seferinde Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sonunu getiremedik. Bu birkaç defa başımıza geldi ama ders almadık. Bu maç kaybedilir tamam. Ama bundan sonraki maçlarda (özellik son sekizde) umarım böyle olmaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Obra muhtemelen sopayı eline alır maçtan sonra..Vesely'siz maç kazanamayacak bir takım görüntüsü veriyoruz şu an...Keşke Boby ile Ekpe ve hatta Bogdan bu maçta hiç oynamasaydı...hem dinlenirler hem diğerleri dakika bulurdu

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu skor beni korkutur..hoş değil..umarım devamı gelmez

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Daha ne olacak :)
Ama bence iyi oldu, takım aklını başına alacaktır böylece. Tek isim bu kadar farkedemez çünkü.

Çevrimdışı exex

• Üye
Iyi oldu. Ceyrek finalde bunu yasamaktansa buralarda yasamak daha hayirlidir.

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Maalesef bu akşamki yenilgi daha önceki hayırlı yenilgiler gibi durmuyor.. :(
Yenilgi hiçbirimizi şaşırtmazdı bu akşam ama bu görüntü bende hayal kırıklığı yarattı.. Karşında adam gibi bir takım olsa Pana gibi, Kuban gibi, adamlar eksik yakaladı, acımadan 20-30'a bağladı dersin (şu an fark 34) ama Cedevita'ya karşı bu bozgun inanılır gibi değil.. Kendimi de hıyar gibi hissediyorum; 1 haftadır diğer gruptan kim gelir de, Vesely'siz de yeneriz diye kafa patlatıyordum.. Şu saatte Zalgiris bile gelse işimiz zor gibi görünüyor..

Biliyorum enseyi çok fena kararttım ama kalbimdeki tek umut kıvılcımı bu takımın koçunun Obradoviç olması..

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Kafa olarak  hiç  hazırlanmamışlar.Ama  çok  takılmamak  lazım.
Bu  maç  ara  maç.Zihnen  boşalma  oldu.Burada  dinlendiler.Pazartesi'den  itibaren  tekrar  eski  mücadeleyi  görürüz.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Yenilebilecegimizi bekliyordum fakat bu kadar fark bu kadar uzak kafa hic beklemiyordum korktum açıkçası.  Umarim koç etkisi F8ler oncesinde durumu bi nebze duzeltebilir. Inaniyorum koça

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#IngaOrekhova

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Grubun lideri olarak, F4'ün en büyük adaylarından hatta şampiyonluk favorisi görülen bir takım olarak grup sonuncusundan 30 sayı fark mı yenir?
Yenil de adabınla yenil. Sıkma, yorma kendini, süre alamayan oyuncularına şans ver de yenil, kimse neden yenildin demez ama böyle de bir oyun hiç yakışmadı. Yakıştıramadım. Vesely ile falan alakası yok bu oyunun.
Performans olarak zirveden dibe çakılmaktır bu. Bu kadar fark olmaz. Siyahla beyaz olmaz her zaman. Takım olarak bunu anlamamız lazım. Grin de olacak. Ben üzüldüm bu maça. Yaşanmamış kabul ediyorum hiç.
Sonuna kadar elde ettiğimiz saygınlığımızı bu tarz maçlarla azaltmamalıyız. Umarım son iki maçta da yenilsek dahi bir daha böyle bir performans görmeyiz.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
o kadar rahatiz ki kime karsi oynadigimizi yeni ögreniyorum :d
bu takima emege gecenlerden Allah razi olsun

rahat kazaniriz

rahat kazandilar :(

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Asların bu maçı takmayacağı çok belli artık. Ligde defalarca bunu gösterdiler bence, kalan 2 maçta veselysiz oyun planını nasıl uygulayacağız şüpheli malesef ???

En kritik sezonun emeklerini alacağımız vakitler yaklaşıyor ama görüntümüz tam tersi :(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ynt: Euroleague Top 16 Turu Rakibi
« Yanıtla #2561 : 25 Mart 2016, 22:09:23 »
Madrid in gelmemesi için bu maçı alması daha iyi sanırım..dimi?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bence vesely top 8 de dönecek...umarım iyi döner..en azından 3. Ve 4. Maçlara olabilir..daha sure var bakalım...

Öyle olmasa bile kalinic güvenmek lazim..güven kazanması lazim..tek çıkar yol bu...keşke sen başı daha zipzip bir amerikalı 4 alsaymisiz yerine ama yapacak birşey yok...datome 4 oynar derken adam tamamen 3 için yaratılmış gibi oynayinca isler değişti...

Hadi be barış ve kalinic az toparlanin yahu..kafayı verin su ise..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ben bu yenilgiyi umirsamiyorum..tabii ki takim bu değil..allah aşkına bu takım vesely değil ama udohsuz da oynayıp mac aldı...elbet gene oynayacak...bugün kafalar yerinde değil..korkacaksaniz sistemden değil bence kafaların sakatlığa gitmesinden korkun takim olarak..

Obra bu takıma vesely siz oynamayı öğretir..tıpkı udohsuz oynadığımız 1-2 mac gibi..

Problem kafada sakatlanirsal korkusu olması..ama o da playoff da mecbur olmaz..çünkü sakatlanan ne olur ki, zaten sezon ve hayaller gidecek f4 olmayınca...o yüzden playoff da görüntü vesely olmasa da bu olmaz..
ama bence vesely dönecek bence..yiğidim benim.
Sadece biz bu arada bu eksokligi avantaja çevirip kalinic ve barışı isin içine sokalim...belki de herşeyden bir hayır vardır lafı buradan çıkacak..bu 2 oyuncu katkısıyla f4 de kupa gelecek.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Ynt: Euroleague Top 16 Turu Rakibi
« Yanıtla #2564 : 25 Mart 2016, 22:16:49 »
Su goruntuye gore oly 12 sayı farki yaparsa haftaya laboralde bunlari yener.madrid devre dışı kalir gibi duruyor.
Ama oly cikar mi ?