Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 521225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
arkadaşlar bu takım dinlenmeyi hak etti... f8 e kadar dönemi sakatsız geçirelim de sonuçlar önemli değil

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Sıkıntı şurada kulübün genel sıkıntısı.. Yemek yapılıyor ama hep çocuğun bile önemini bildiği en küçük ve ucuz malzeme unutuluyor maalesef.. Kadro iyi Koç kötü Koç iyi kadro kötü ikisi de iyi yönetim kötü hep göz göre göre her branşta bu hata yapılıyor ( ki bu konuda en kusursuza yakın şube erkek basketbol ) futbolda senelerce kaybedilen finaller , bayan basketbolda yıllardır katılıp kazanılamayan F4 en güzel örnekler..
Allah aşkına Galatasaray'a bakıyoruz götüne don alacak hali yok Eurocup için takviye yapıyor.. Biz ise böyle bir koça oyuncu topluluğuna sahip iken bir ucuz takviye yapmıyoruz ki Koç bence istemiştir yönetim para yok muhabbeti yapmasın hiç hangi iş Adamı Fenerbahçeliye söylense alır getirirdi bir uzun.. Keza Galatasaray örneği gibi Pana aynı şekilde Adamların şampiyon olacak halleri yok ama bir umut diyip F8 F4 adına ne takviyeler yaptılar.. Bu Maçta mağlubiyeti zaten bekliyordum bu kadar farklı olmasa da yani bu maç özelinde konuşmuyorum genel tabloya bakıyorum da ya yemek tam güzel güzel kokarken servise hazır hale gelirken yanarsa ?? Kaç kez bu senaryoyu yaşadık her branşta üzüldük ama bu kez kahroluruz..
Kime güvenelim ? Sakatlığı hobi haline gelen Sloukas ve Antic'e mi ? Ne zaman kafayı kırıp saçmalayacak diye endişeyle beklediğimiz Dixon'a mı ? Papatya falları Melih ve Hickman'a mı ? Yada şeytan taşlayan Kalinic'e mi ? Hepimiz adına konuşuyorum çünkü gerçek bu.. Bizler başta Koç olmak üzere en çok Bogdan Vesely Udoh ve Datome'ye güveniyoruz şimdi birinden bir süre mahrum kalacağız.. En büyük dileğim umarım kahrolmayız yine ve hep birlikte coşarız sene sonunda

Çevrimdışı Eren Erduran

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Euroleague Top 16 Turu Rakibi
« Yanıtla #2567 : 25 Mart 2016, 22:46:20 »
5'li averaj nasıl hesaplanıyor yahu.

Beynim yandı :)

Kalan maçlarda Barcelona en kolay fikstür sahibi görünüyor. Olympiakos bugün ikili averajı alırsa avantajlı konuma geçer çok. Haftaya Khimki'yi deplasmanda yenebilirler.

Çevrimdışı Eren Erduran

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu maçın Vesely ile falan alakası yok. O sebeple hiç dert etmiyorum.

Bu takım bırak Vesely, Udoh+Vesely+Datome olmasa Cedevita'dan 30 yemez.  Koç zaten gerekeni söyledi. Sıkıntı taktik, oyuncu eksikliği vs değil.

Çevrimdışı mrkene

• Üye

" Zeljko Obradovic, Hırvat ekibi karşısında oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını şu sözlerle ifade etti: “Bu akşam parkede ne olduğunu gerçekten izah edemiyorum. Devre arasında oyuncularıma ‘Biz koçlar olarak sizi bu maça her zaman olduğu gibi, yeterince ciddi hazırladık mı?’ diye sordum ve hepsi ‘evet’ yanıtını verdi. Bazen taktiksel şeyleri değiştirme şansınız olmaz; her şey zihninizde ve oynamayı isteme şeklinizde olur. Bu akşam oynanan oyundan dolayı gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum. Herkesin fark edebileceği üzere ikinci yarıda belli bir yerden sonra oyuncularımla konuşmaya çalışmayı bıraktım çünkü daha fazla ne söylemem gerektiğini bilmiyordum. Grup lideri takımla grup sonuncusu takım arasında bir maç oynandı ve bu akşamki oyunumuzu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum. Her şey oyuncularımın akıllarında, maç hakkında düşünme, bu organizasyona, rakiplerine saygı gösterme ve her şeyden önce, kendilerine ve kulüplerine saygı gösterme şekillerinde gizliydi.”

Koç bir de üstüne Atatürkvari "şüphesiz böyle giderse bazı kelleler gidecektir" deseymiş tam olurmuş.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
datome de twitter'dan özür diledi.
" @GigiDatome 
I apologize to our fans for how bad I played tonight. We will bounce back, come to support us on monday, you won't regret it.
#letsgofener "

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2571 : 25 Mart 2016, 23:41:26 »
Uzun hesaplar sonucu beynim yansada kendimce bazı çıkarımlar yaptım çeyrek final öncesi oluşabilecek tablolar üzerinde :D Kısaca açıklayayım:

Öncelikle bizim grubun Fb-Kuban-Pana-Kızıl şeklinde biteceğini tahmin ediyorum, kalan fikstüre bakılırsa son haftaya girilirken %99 Efes havlu atacağı için Pana'nın 3.lük ihtimali daha fazla Kızılyıldız'dan ama sıralama oynarsa ancak 3-4 oynar bence bu grupta artık.

Karşı grupta ise ikili-üçlü ve hatta 4'lü averajlara bile baktım şöyle bir. Tahmin ve hesaplarıma göre biteceğini düşündüğüm sıralama Cska-Laboral-Barca-Rm şeklinde. Barca son maçta deplasmanda Zalgris'i, Oly ise 1.liği garantileyen Cska'yı yenecektir. Kalan maçlarda ise ev sahipleri kazanmaya yakın taraflar bence. En mühim ve sonucu kestirmesi en zor maç haftayaki Khimki-Oly maçı olacak bence. Oly bu maçı kazanmayı başarırsa 4.olabilir ancak ve Real'i dışarı itebilir.

Yani kısacası çeyrek final için tahminlerim şöyle:

Fb-Real Madrid
Cska-Kızılyıldız
Kuban-Barca
Laboral-Pana

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2572 : 25 Mart 2016, 23:55:30 »
Barcelona 6-6
Real Madrid 6-6
Olympiacos 6-6
BC Khimki 6-6
Brose Baskets 6-6 

barca oly'e, khimki'ye, real'e  2li de üstün; brose'u da 5 sayı farkla yenerse 2li averajı alacak ondan da .
real şu an brose'a 2li de üstün, oly ve barca'ye 2li averajı vermiş durumda ; son hafta khimki'ye 12 sayıyla yenilmezse 2li averajı alır.
oly şu an için sadece  real'e 2li de üstün. gelecek hafta khimki'ye 13 farkla yenilmezse 2li averajı alacak.
khimki brose'dan 2liyi almış durumda. barça'nın gerisinde. son 2 hafta onlar için daha farklı olacak. hem galibiyetler hem 2li averajlar için.
brose oly'den 2liyi almış durumda. haftaya barca ile oynayacak.

3lü averaj durumlarını hatta 4lü hatta ve hatta 5li averaj hesabını bilen varsa buyursun  :P :)

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Dixon, bogdan ve datome nin toplamda 9 sayı atacağı başka bir maç olmaz bence.

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • #10 İbrahim Kutluay
Açık söyleyeyim çok üzüldüm. Maçın bir öneminin olmaması ve motive olunmaması değil sorun. Dün takımın hissettirdiği birşey vardı ki bu en kötüsü. "Vesely olmadan biz hiçbir şey yapamayız." mesajını verdiler. Ben en çok buna üzüldüm. Çünkü adım gibi eminim ki dün Vesely olsa diğer oyuncularda böyle bir teslimiyet olmayacaktı ve 30'luk olduğumuz bu maçı yine standart bir galibiyetle tamamlayacaktık.

Özetle Fenerbahçe dün "Aman maçın önemi yok rölantide oynayalım." diyerek yenilmedi. Resmen "Vesely yok ne bok yiyeceğiz." diyerek yenildi.

Buraya kadar çok büyük emek ve yürek ortaya koydular. Umuyorum dünkü ruh halinden bir an önce uzaklaşırlar. Karşıdan kim gelirse gelsin, bu takım mevcut haliyle de eleyebilecek güçte. Bunun farkında olsalar kâfi.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Maçtan önce maçı izlemek istemedim. İçimde tuhaf bir his vardı. Maça çıkıp gamsız bir oyunla 20 sayı civarı fark yeriz diyordum. Artık klübün genlerini bildiğimiz için yanılmadım da. Beklediğimden biraz daha fazla fark yedik. Allah'tan adamlar çok asılmadı da 40 üzeri bitmedi. Obranın da zaten maçtan sonra aşağıdaki açıklamaları yapması benim düşünce tarzımda bir gariplik olmadığını göstermiş oldu.

"Grup lideri takımla grup sonuncusu takım arasında bir maç oynandı ve bu akşamki oyunumuzu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum. Her şey oyuncularımın akıllarında, maç hakkında düşünme, bu organizasyona, rakiplerine saygı gösterme ve her şeyden önce, kendilerine ve kulüplerine saygı gösterme şekillerinde gizliydi"

Kendine saygı, rakibe saygı. Çok güzel demiş koç. Otobanda 5.viteste giderken yoruldum 1.vitese takım biraz diyemezsin.
Geçen sene de F4 yaptık diye ligde birden kepenk indirmişti takım. Şu anda grubu lider bitirdik sadece. Henüz elde edilmiş bir şey yok. 
Obradovic'in gerekeni yapacağına inanıyorum ve Efes maçında da bu maçı yaşanmamış olarak göstermelerini bekliyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2576 : 26 Mart 2016, 09:29:24 »
Kalan maçlar..

Cska-zalgris
Khimki-olympiakos
Caja laboral-real Madrid
Barcelona-brose

Olympiakos-cska
Real madrid-khimki
Brose-caja laboral
Zalgiris-barcelona

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #2577 : 26 Mart 2016, 09:39:41 »
Olympiakosun 2.bitirme ihtimali var..
Eğer oly bundan sonra tüm maçları alırsa, ayni sekilde barcelona ve real de maclarini alirsa ve laboral mac kazanamazsa, 4 li averaja gidiyor is ve olympiakos 2 oluyor...barca 3 ve caja 4 ise çıkıyor..real eleniyor.rakip caja olur..

« Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 09:44:18 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #2578 : 26 Mart 2016, 09:40:54 »
Boyle.bir durumda haftaya real laboral yenerse dua edelim brose   de son hafta laboral yensin...
Gerçi brose barcayi yense diyoruz ama...bari son hafta 1 mac alsın deriz bi sefer.

• Üye
« Yanıtla #2579 : 26 Mart 2016, 09:46:41 »
Senaryo su...
Haftaya cska-barca-real ve olympiakos galip...yani babalar..
Son hafta ise oly-barca-real ve brose galip..
Yani cska lider olduğundan artik oly maçına asilmayacak son hafta ve brose de olur da bir sürpriz olur da real ve oly falan kaybederse diyip caja maçına asilacak.