Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 534178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord
Daha önce başka yerde yazdığım gibi pislik olmalarından ve Lull'dan tırsıyorum ama gene de ilk maçı alırız gibime geliyor...
Zaten kesin olarak 2-0 gitmemiz lazım madride, yoksa kabus olur...
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
Bende bu seride en çok llull ve kc rivers denen dallamadan tırsıyorum herif ne zaman bizi görse hayatının maçını oynuyor

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
İstanbul Valiliğince alınan kararlar doğrultusunda, 2015-2016 Sezonu sonuna kadar Fenerbahçe Ülker Sports Arena�da oynanacak olan maçlarla alakalı güvenlik tedbirleri kapsamında, bu hafta salonumuzda oynanacak olan Fenerbahçe � Real Madrid maçları itibariyle müsabaka günleri maç saatinden 4 saat öncesinden, müsabaka bitiminden 1 saat sonraya kadar ki süre içerisinde, Fenerbahçe Ülker Sports Arena Doğu Girişi önünde bulunan Ihlamur Bulvarı, salonun kuzey ve güney istikametinde bulunan trafik ışıkları başlangıç noktaları olmak üzere araç trafiğine kapalı olacaktır.

Real Madrid maçları için Fenerbahçe Ülker Sports Arena�ya taraftar alımı saat 18:00 itibariyle başlayacaktır.

Maça araçlarıyla gelecek olan taraftarlarımızın tedbirlerini bu doğrultuda almalarını önemle rica ederiz.

www.fenerbahce.org

beyler erken gelin, maça trafiği düşünerek hareket edin...

Geliş neyse dersim yok da dönüş iyice rezalet olacak gibi inşallah minibüsler çalışır

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
valla hocanın yerinde olsam 2-0 yaparsak madrid deplasmanında dinlendirirm oyuncuları..

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçla ilgili söylenecek hiçbir şey yok zira tüm iş koça, oyuncularımıza ve inşallah salonu sapsarıya boyayacak 13-14 bin taraftarımıza kalmış

Yalnız ben bir şeye dikkat çekmek istiyorum, salonda anonsçu arkadaşa yakın olan renkdaşlarımız onu bir zahmet uyarabilirler mi seremonide sadece oyuncu isimlerini söylesin soyisimleri salona bıraksın. Geçen sene bu yapılmamış, salondaki muhteşem atmosferle bayağı ters düşmüştü.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maçla ilgili söylenecek hiçbir şey yok zira tüm iş koça, oyuncularımıza ve inşallah salonu sapsarıya boyayacak 13-14 bin taraftarımıza kalmış

Yalnız ben bir şeye dikkat çekmek istiyorum, salonda anonsçu arkadaşa yakın olan renkdaşlarımız onu bir zahmet uyarabilirler mi seremonide sadece oyuncu isimlerini söylesin soyisimleri salona bıraksın. Geçen sene bu yapılmamış, salondaki muhteşem atmosferle bayağı ters düşmüştü.

zaten onda da iyi olan adam efes e gitti..

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
En ters adamlar Rivers ve Caroll bir anda dengeyi bozuyorlar.Geçen yıl Final Four'da Rivers çok öldürücü şutlar atmıştı.Son maçta Caroll da çok iyi oynadı en kötü dileklerim onlarla.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Kendim için bu kadar dua etmedim Allahım lütfen mevzuyu biliyosun eleyelim şu antipatik itici çirkef ispanyolları, özelliklede insana benzeyen Nocioni'ye  gün yüzü gösterme Allahım

Çevrimdışı gorkemerim

• Üye
  • Yer: Gaziantep
    • @cemal_gorkem
Gördüğüm kadarıyla 2-0 yapamazsak eleniriz korkusu yaygın. Bence, 1-1 olsa bile Madrid'de kontrayı yapacağımızdan eminim. Şartlar çok farklı olsa da, 2010-11'de koçun Barcelona'yı devirmesine benzer stratejilerle seriyi geçeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
Gördüğüm kadarıyla 2-0 yapamazsak eleniriz korkusu yaygın. Bence, 1-1 olsa bile Madrid'de kontrayı yapacağımızdan eminim. Şartlar çok farklı olsa da, 2010-11'de koçun Barcelona'yı devirmesine benzer stratejilerle seriyi geçeceğimizi düşünüyorum.
eğer 2 0 önde gidersek orada maç alıp bitirebiliriz ama Allah korusun burada maç verirsek hem onlar iyice gaza gelecek hem de tüm çirkinliklerini sahaya yansıtacaklar olası hakem katliamları ve veselynin eksikliği de eklenince işimiz zor olur buradaki 2 maçı da alıp oraya daha rahat gitmek lazım bu konuda taraftara da büyük iş düşüyor inşallah 2 maçı da alırız

Çevrimdışı Eren Erduran

• Üye
  • Yer: Ankara
Referees

Crew Chief
JAVOR, DAMIR, Slovenia

Referee
JOVCIC, MILIVOJE, Serbia

Umpire
LATISEVS, OLEGS, Latvia

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın 12 Nisan Salı günü 20:45’te Real Madrid ile oynayacağı Turkish Airlines Euroleague Playoff turu ilk maçı öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi’ne açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesi saha avantajının ve taraftarlarımızın desteğinin önemine değinen Obradovic “Bütün sezon boyunca bu noktada olabilmek ve saha avantajını elde edebilmek için mücadele ettik. Şimdi ise son şampiyona karşı oynuyoruz ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Ancak kendi evimizde oynayacağımızı anlamalıyız. Taraftarlarımızın bize katacağı enerjinin ilk maçı kazanmak için kilit nokta olacağının farkındayız.” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Caroll çok formda. K.C River da bizi görünce atacağı tutuyor. Llull, Rodrigez, Fenandez..
Kısaca maçın anahtarı kısa savunmasından geçiyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Heyecan iyice arttı. Yarın salonun atmosferi için çok ümitliyim. Zeljko hocamıza yakışır bir atmosfer bekliyorum. Koça ve takıma güvenim sonsuz.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Oyuncular anons edilirken cep telefonlarının ışığı çok güzel görünüyor yapılır umarım :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk