Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 534182 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Pablo Laso'nun açıklamaları:

“It looks a very difficult game because Fenerbahçe has been the most solid team in the first two phases of the Euroleague”.

“It's a team that haven't lost at home, they've got really athletic players inside and are very versatile, they can play with the dribble, good shooting from the outside and a great coach in Obradovic”.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
sizce kapıda bilet bulunur mu?

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Geçen sene israildeki maçta tam bizim benchin arkasında maccabi taraftarları trompet midir nedir  öttürüp durmuşlardı.

Bizde denesek ya dicem ama millet rudy nin kafaya indirir heralde ;D

Vesely nin yokluğunu aratmamalıyız maçın anahtarı bence tribünlerdir. Biz gazlarsak oyuncular her türlü yürek koyacaktır
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2016, 22:04:58 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
sizce kapıda bilet bulunur mu?

Karaborsa bulursun

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
En çok hakemler ve ayon ayısı korkutuyo beni.İçeriden çok zorlayacaklardır udoha faul aldırmak adına. Udohun ayona psikolojik üstünlük kurması çok kilit olacak bu seride.
Onun dışında carolla çizdikleri bir set var baseline dan sürekli forvete doğru en doğru perdelerle çıkıp boş üçlüğü atıyo, eminim üzerinde baya çalışmışızdır ama o tür hesap dışı üçlükler yemek ya da caroll dan gelebilcek her türlü ekstra katkı ibreyi rakibe doğru kaydırır. Öteki önemli nokta reyes ayısını çok iyi boxout edebilmek, onu kaliniç ile tutmaya çalışırsak belli dönemlerde de olsa faciaya sonuç açabilir,onların ayon-reyes ikilisine sahada oldukları müddetçe kesinlikle Udoh-Antiçle cvp vermeliyiz.Maç NŞA da oynanırsa; hakemler, faul problemi veya carollden ekstra katkı vs gelmezse, fenerin 5-6 sayıyla öne çıkacağını öngörebiliyorum.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
gecen sezon ki macin tekrarina bakiyorum da Allah zeljko dan razi olsun
sadece Emir ve Oguz u gönderdigi icin Allah razi olsun
icine etmisler macin.sinirlendirdiler

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Burada birisi bizim takım haricinde başka takım kalmadığı için tüm maçlar Ntv spor'da verilecek yazmıştı ve sevinmiştim fakat öyle bir şey yokmuş...

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
O kadar gerginim ki herhalde maçı banttan izleyeceğim, çok stres oldum

Sebebi de heriflerin çirkefliği, tribünde olsam kesin dalarım bu piçlere, gidenlere sabır diliyorum

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
3.5 handikapla favoriyiz..galibiyemize 1.45 madrid e 2.30 veriyor

Çevrimdışı Murat

• Üye
o gün geldi çattı. İnşallah vurur geçeriz.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Bizim için Saldır Kanaryammmm!
Fenerbahçe!

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Çok keyifli bir yazı var Eurohoops'ta.

http://www.eurohoops.net/trademarks/223353/games-of-cup-the-dawn-is-upon-us

“Rest my friend and keep the worries out of your head. When the time comes, I know that you will be back on my side”. Bobby looks at the time once again. He had spend hours and hours with Jan, talking about battles and conquering Berlin. But first, they have to defend Istanbul…
Fenerbahçe!

Çevrimdışı gorkemerim

• Üye
  • Yer: Gaziantep
    • @cemal_gorkem
Günaydın. Benim ailem Osmaniyeli. 97'ye kadar Adana'nın ilçesi olan. Sizlere az önce uyandığım rüyamı anlatacağım:

Rüyamda Sergio Rodriguez'in de Osmaniyeli olduğunu öğreniyorum. Hatta babam babasını tanıyormuş. Osmaniye'de ayakkabıcı dükkanları varmış zamanında. Sonra oğlanın basketbol kariyeri için İspanya'ya taşınmışlar. Bunlar bir yaz, babasının memleket hasreti sebebiyle, Osmaniye'ye geliyorlar. Hatta bu, takım arkadaşlarından Sergio(LLull) ve Rudy'i de getiriyor. "İşte benim doğduğum topraklar!" diye göstermek için. Ben, Rodriguez'in kız kardeşiyle karşılaşıyorum bir yerde. Birbirimizden hoşlanıyoruz falan...

Galiba delirdim sevgili renkdaşlarım. Çevremde sıkı basketbol takipçisi tek tük insan var. Onunla da her gün bunu konuşamıyorum. Bilinçaltım artık böyle tepkiler veriyor. ŞU MAÇ BAŞLASIN ARTIK.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Günaydın. Benim ailem Osmaniyeli. 97'ye kadar Adana'nın ilçesi olan. Sizlere az önce uyandığım rüyamı anlatacağım:

Rüyamda Sergio Rodriguez'in de Osmaniyeli olduğunu öğreniyorum. Hatta babam babasını tanıyormuş. Osmaniye'de ayakkabıcı dükkanları varmış zamanında. Sonra oğlanın basketbol kariyeri için İspanya'ya taşınmışlar. Bunlar bir yaz, babasının memleket hasreti sebebiyle, Osmaniye'ye geliyorlar. Hatta bu, takım arkadaşlarından Sergio(LLull) ve Rudy'i de getiriyor. "İşte benim doğduğum topraklar!" diye göstermek için. Ben, Rodriguez'in kız kardeşiyle karşılaşıyorum bir yerde. Birbirimizden hoşlanıyoruz falan...

Galiba delirdim sevgili renkdaşlarım. Çevremde sıkı basketbol takipçisi tek tük insan var. Onunla da her gün bunu konuşamıyorum. Bilinçaltım artık böyle tepkiler veriyor. ŞU MAÇ BAŞLASIN ARTIK.

he he:)))

Allah'ın konuyu biliyorsun.
Amin...
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı M. Umut

• Üye
  • Yer: Singapur - Malezya
Bulundugum yerde mac yerel saat ile 01:45te baslayacak. Birazdan isten cikip eve gidecegim. Biseyler atistirip mac saatine kadar uyumam lazim ki sabah 6 gibi kalkip tekrar ise gelebileyim. Ama bu heyecanla uyuyabilirmiyim bilmiyorum. Alt yapi sorunlarindan dolayi daha dune kadar evde internet yoktu. Sirf su maclar yuzunden ayiptir soylemesi bir suru masraf yapip mobile modem aldim. Inanin FB-GS futbol maci icin bile bunu yapmazdim. Iste bunlar hep Obradovic.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 12:28:46 Gönderen: M. Umut »