Gönderen Konu: Turkish Airlines Euroleague (2015/16)  (Okunma sayısı 114330 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Turkish Airlines Euroleague (2015/16)
« Yanıtla #180 : 30 Ocak 2016, 21:49:07 »
Mesela Obradovic mi abi? :D Valla ben çok isterim.

Foruma genel bir soru sorayım. Maksat fikir alışverişi olsun. Kuzminskas da 3-4 arasında kalan bir oyuncu. Geçtiğimiz sezonlarda hep 3 oynadı. Bu sene zaman zaman 4'te de süre alıyor ve asıl çıkışı bu sene yaptı. Sizce 3 mü oynamalı 4 mü?

Her ne kadar bu seneki çıkışının zaman zaman 4 oynamasıyla pek ilgisi olmadığını düşünsem de Bjelica gibi biraz omuz yapıp 4 oynamalı diye düşünüyorum.
Kuzminskas bayağı gelişen bi elaman. Ama çok oyun aklı iyi değil bunda plaza malının da etkisi çok. Şutu çok iyi bi kere ona çok güveniyor ama fiziken Kuzminskas bence artık 4 olmuş.
Dün  2 pozisyon vardı.
Sol dipte feyk sonrası Tyus üzerinden smaç vurdu
Tepeden adamını geçip Bjelica tarzı bi turnike bıraktı. İyi de rib çekiyor. Bence oyununu 4 e evirmesi lazım.
Zeljko ile çalışır ise 2 seneye çok değişik bir elaman olur... Malaga ya fazla birisi artık, wesserman oyuncusu almak istersek alırız gibi

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #181 : 30 Ocak 2016, 23:26:07 »
Kuzmi hater bile gelebilir dediyse bize hayırlı olsun demek düşer. :D
...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #182 : 30 Ocak 2016, 23:40:30 »
Bence de Obradovicle Bjelica vari bir çıkış yakalayabilir. Bjelica da bize gelmeden önce istikrarlı bir oyuncu değildi. Bizde 2 senede kendini çok geliştirdi.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #183 : 30 Ocak 2016, 23:52:00 »
kuzminskas'ın nba mevzusu var , utah jazz'dı galiba , bir tane de başka takım ilgileniyordu unuttum ismini.

bir kaç ay önce okumuştum öyle bir haber.

dünya şampiyonasında abd'ye karşı maçından sonra ben olsam ben de ilgilenirdim açıkcası, müthişti.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 00:02:52 Gönderen: emindesouza »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #184 : 31 Ocak 2016, 15:16:34 »
Bülent
Avrupa basketbolu ölüyor yavaş yavaş, Kuzminskas çok yetenekli oyuncu değil ama mevcut fiziki yapısı ile yapabilecekleri Avrupa için özel. Bence gala pozisyon karmaşası yaşıyor. Malaga'da plaza ile bi şey çözemez.

Çok temiz  4 olur diye düşünüyorum şahsen. Çok iyi şutu var, 4 için drive özelliği iyi
Ribaund konusunda başarılı sadece savunma sertliği, oyun sertliği ve doğru karar vermeyi geliştirmesi lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : 31 Ocak 2016, 15:25:26 »
Şunu da söylemem lazım
Zeljko ya adapte olabilecek bi yetenekli Amerikalı (Udoh gibi) benim tercihim olur.
Misal Qyincy Miller mı Kuzminskas mı?
Buyurun sohbete.
Potansiyel olarak ben sabaha kadar miller derim..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #186 : 31 Ocak 2016, 15:26:41 »
Plaza maçı verdi..
Allah onun belasını vermesin ..
Nedoviç çok gerizkalı bi hale gelmiş

Benim kulaklarımı çınlatmadın mı? Sakalımız yok ki... :D

30-40 sayı öne geçtiğimiz maçlarda, hani o "anlamsız" dakikalarda, Kuzmic'le ikisini oyuna sokardı dönemin koçu Mark Jackson. Yeminle, beş dakika erken girseler rakip lehine farkı kapattıracak kadar salaktı ikisi de... Hani Avrupalılar akıllı olur diye kendi kendimizi kandırdığımız bir şehir efsanesi var ya... O ikili tek başlarına bunu çürütmeye yeter-di. Hatta o dönem "geliştirme ligine" gönderildiler diye bayram ettiğimi bilirim. Sana abartı gibi gelmişti. :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #187 : 31 Ocak 2016, 15:34:27 »
ben kuzmisnkas > miller derim sahsen.

potansiyel olarak miller tabi ki.

udoh zeki oyuncu , miller daginik biraz, yani miller bizde udoh etkisi yaratmaz gibi geliyor.

kuzminskas'in ben bize gelme ihtimalini dusuk goruyorum.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #188 : 31 Ocak 2016, 15:55:04 »
Ben de potansiyel olarak Miller derim. Avrupa'yı dağıtabilecek özellikleri var. Ama Miller'ın sanki bize gelmeden önce bir Laboral, Kuban vs. yapması lazım. Birden 2 seviye yukarı çıkarsa Thompkins'in Real'de yaşadığı sıkıntıyı yaşayabilir.

Ben şu anda Miller'a göre oyunu daha oturaklı olduğu için Kuzminskas'ı tercih ederim.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #189 : 31 Ocak 2016, 17:02:35 »
Tamam Kuzminskas'ı sevin, ben de seviyorum da arada ciddi fark var kapasite olarak ya. Eğer 'adam' ise Miller derim açık ara.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #190 : 31 Ocak 2016, 20:51:54 »
Q.Miller Obradovic ile avrupanın içinden geçer.
Kuzmi'yi beğenirim ama ikisi arasından seçim yapmak zorunda kalırsam hoplak zıplak oyuncuları(misal Vesely) taraftarların ayrı bir sevme durumu ortadayken her türlü Q.Miller derim.
...

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #191 : 01 Şubat 2016, 02:24:03 »
Ne Miller Ne Kuzminskas bence, Claver'i alalım oraya tamam :)

Çevrimiçi franz392

• Üye
« Yanıtla #192 : 01 Şubat 2016, 18:32:03 »
FİBA Şampiyonlar Ligi diye bir organizasyon kurulacakmış. A lisansı olmayan takımlara cazip gelebilir. Neye göre anlaşacaklar bilmiyorum ama Eurocup'ın seviyesi düşebilir. Malaga, Kuban, Galatasaray gibi takımlar Eurocup yerine buna giderler bence.

Çevrimiçi franz392

• Üye
« Yanıtla #193 : 05 Şubat 2016, 00:00:40 »
Darüşşafaka ilk galibiyetini aldı. Yalnız cidden çok sıkıcı bir takım olmuşlar, çok uyumsuz bir kadro var. Kuban deplasmanda Malaga'ya fark atarak önemli bir galibiyet aldı, Malaga'nın şansı da azaldı. Ve Brose evinde Barcelona'yı yenerek sürpriz bir galibiyet daha aldı, Barcelona iyice geriledi.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #194 : 05 Şubat 2016, 01:53:19 »
Brose baş altı kadrosuyla hücumda çok keskin oynayabiliyor. Savunmada da yaratıcılık sıkıntısı çeken takımları boğuyorlar. Daçka Kızılyıldız maçı da tam olarak "Türk takımı son anda kaybeder" maçı idi ama rakibin kadrosu sınırlı olunca sonuç böyle oldu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 01:53:48 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon