Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156177 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ynt: Fenerbahçe - Galatasaray - Lig 9. Hafta - 25.10.2015 (19:00)
« Yanıtla #300 : 25 Ekim 2015, 22:10:18 »
akhisar maci duran top
celtic maci duran top
bjk maci 2 duran top
gs maci duran top

ama hala oyunculara kiziyor :))

yazik gunah ya.  robben getir ne fark edecek.nani markovic rvp  aralarina cizgi cek acilari 175 derece  cikar sonsuza yakin biyerde bulusurlar. diegoda gobekte tek . e nasil olacak ?

bekler ileri ciksin . ciksinda senin ileri uclun  sow webo(emenike) kuyt  degilki. nani markovic volkan hepsi cizgi oyuncusu iceri girmek nani disinda akillarina gelmiyor topsuz oyunda . velhasil kelam bakalim kac hafta daha dayanilacak . ba ya helal olsun bu arada .

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #301 : 25 Ekim 2015, 22:21:14 »
Aziz Yıldırım : Inşallah yok, kazanacağız.

yeter ulan defol git ben 7 yaşımda başladım Fenerbahce'yi izlemeye , göteborg maçı ilk izlediğim maçtı taa o zamandan bugüne kadar ne koltuk sevdasıymış , hani bırakıyordun beraat sonrası , şimdi yargıtayı bekleyeceğim dedi , mayısda da başka bir behane bulur ölene kadar başkan olur .

ergin ataman'ın takımına oyuncu göndermem dedi o lafını da yedi hayatı yalan dolan , ismail kartal geldiği gün başarı ismail'in başarısızlık benim dedi yine yedi lafını , istifa et artık yeter.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #302 : 25 Ekim 2015, 22:41:41 »
Bu perreira en sonunda sinir hastası edecek beni.Açıklamaya bak: GS ile aynı puandayız biz eleştiriliyoruz onlar hiç eleştirilmiyor.
  Senin forvetin Van Persie adamların forveti Umut Bulut sen 10 tane transfer yaptın adamlar güç kaybetti tabi ki sen eleştirilceksin.Basın toplantıları bile ofsayt adamın nerden bulduk,hala neden sabrediyoruz anlamış değilim.Ayrıca bu sene transfere deli para saçan yönetim çoğu kişinin beğenmediği ki bende beğenmiyodum İsmail Kartal'a bile sadece bu takımın 2.forveti Fernandao'yu alsalardı geçen sene şampiyon olmuştuk buda ayrıca büyük bi hataydı.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #303 : 25 Ekim 2015, 22:45:05 »
bide maçın en iyisi diego'yu çıkaran gerizekalıyı kovmayan yönetim kuruluna da yazıklar olsun, herşey aziz'in istediği gibi olucaksa ne boka yarıyor yönetim kurulu ? yok mu aralarında bi tane delikanlı ?

topal ve souza'dan biri bile fazlayken bu mal bide raul'u aldı oyuna ahahaha şaka gibi , bide şampiyon olacağız diyor lan tabi ki olucaksın en önemli rakibinin sağ beki sabri , yedekten sinan gümüş giriyor , şampiyon olmalısın zaten, oynattığın oyuna koyayım hoca.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #304 : 25 Ekim 2015, 23:46:49 »
şu 17 yıl geyiği de sıktı....Artık bizim takım üzerinde baskı kurmaya başladı. Selçuk geçen hafta ne dedi, yenilsek ne olur şampiyonluk önemli..başkanları aynı şeyi söyledi..yani adamlar zaten kabullenmiş bazı şeyleri..Ama biz de tam tersi olmaya başladı..2-3 fark yaparsan iyi son 15-20'ye tek farkla önde girdin mi geri çekilmemizin acaba bu seri ile ilgisi var mı..Hani skoru koruyalım aman seri bozulmasın gibi...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #305 : 25 Ekim 2015, 23:57:12 »
şu 17 yıl geyiği de sıktı....

Kaldı ki bu 17 yıl içinde adamlara şampiyonluk verdiğimiz bir maç da var, seriye o maçı da dahil etmek benim içime sinmiyor, 17 senedir kendi sahasında Galatasaray'a yenilmemek, tutunabildiğimiz tek dal bu mu yani?

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #306 : 26 Ekim 2015, 00:30:29 »
1-0 bile kotu skordu. 1-1 bitti.Sene bası GS macından 4 den az golu kabul etmiyordum.Su kadronun GS 4-1,5-1 ezmesi lazım ama oynanan top yok.
Hoca iyi degil ama %100 sucu hocaya atmak da dogru gelmiyor, %70 hoca suclu ise en az %30 da oyuncular da suclu...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #307 : 26 Ekim 2015, 01:12:01 »
Acilen Vitor Pereira gönderilmeli. Bu adam her haliyle ben Fenerbahçe teknik direktörü değilim diye bağırıyor. Bu kaçıncı maçta rezalet değişiklikler? Yeter vallahi yeter ben bu zihniyette hoca istemiyorum. Diego daha ne yapsın çıkmamak için? Oyunu tutmak isteyen hoca Diego'yu çıkarıp 3 defansif orta sahaya dönüyor. Bu üçlüyle ayağında top tutabileceğine inanıyor. Çıkar Topal-Souza'dan herhangi birini, Diego-Raul zaten topun sende kalmasını sağlar. Gerçi takıma gol lazımken bile o ikiliyi bozmayıp Markovic'i çıkarıyor. Hep ezber hep... Bugün yine gördük Diego'suz, Raul'suz ve Markovic'siz Fenerbahçe olmaz.

Bir de duran toplarda yenen goller için sürekli bir bahane bulması ve sürekli oyuncuları suçlaması var ki ibretlik. Bir takım duran topta (veya devamında) sürekli benzer golleri yiyorsa hoca önce kendi duran top savunması taktiğinde aramalı suçu.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 01:12:21 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #308 : 26 Ekim 2015, 06:44:43 »
utanmadan 4-0 kazanabilirdik demiş bir de. heriflerin ilk yarıda atağı yoktu. ama 2. yarıda bizimkiler rezil bir şekilde geriye çekilince rahatça geldiler. tek şansları orta açarak gol atmaktı, onu da başardılar zaten. alper'i uzatmada sokacaktı utanmasa. bu herif kovulmazsa beşiktaş ve galatasaray mücadele eder, Beşiktaş sonlarda batıracağı için hamza gene kahraman olur. aziz bu sefer bırakıp kaçabilir cidden. Çünkü cl vizesi gelmezse maddi olarak eririz.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 21:42:51 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #309 : 26 Ekim 2015, 07:41:51 »
yaziklar olsun artik takim resmen gebermis durumda kimsenin mecali yok sahada siyah formali bir sahis vardi adini anmak istemedigim tum ikili mucadeleleri onlarin lehine caldi yasin gokhani arkadan cekmesi ve attigi tekmeye sari cikarsa 10 kisi kalicaklardi yasinininkiler disinda onlara cikmasi gerekip cikmayan kartlar selcukla sneijder tum mac itiraz ettiler hic kart cikarmadi mac boyunca mac tane faul atisini yerinden kullanmadiklarini sayamadim bile maci tt arenada yonetse anca bu kadar olur

hocam, bence hakemin maça etkisi %10 bile değil. Olaylara at gözlüğüyle bakmayalım, bizimde yaptığımız gereksiz sert fauller vardı, Sneijder da sert faullere maruz kaldı. Van Persie nin her hava topu fauldu, sonradan gösterilen pozisyonda Ba nın Buraka diz atması hiç hoşuma gitmedi.

Açıkçası böyle bir galatasarayı 2-0, 3-0 falan yenmemiş olmamız büyük şans bizim için, umarım kullanırız bu şansı. Yoksa bütün gerçekler bir seneliğine yeneden hasır altı edilecekti. Kral çıplak ve birileri avaz avaz bağırıyor ama kimse dinlemiyor.

Ülke puanı vs kimsenin umurunda değil ama birileri engel olmazsa 30 sene öncesine geri döneceğiz yakında böyle giderse. Azizdeki galatasaray kompleki oldukça, onları geçmenin yolunuda onları bizden aşağı çekmek olarak gördükçe bizden ne köy olur ne kasaba, bir hobimiz bu kalmıştı onunda içine ettiler afedersiniz..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #310 : 26 Ekim 2015, 07:44:32 »
şu 17 yıl geyiği de sıktı....Artık bizim takım üzerinde baskı kurmaya başladı. Selçuk geçen hafta ne dedi, yenilsek ne olur şampiyonluk önemli..başkanları aynı şeyi söyledi..yani adamlar zaten kabullenmiş bazı şeyleri..Ama biz de tam tersi olmaya başladı..2-3 fark yaparsan iyi son 15-20'ye tek farkla önde girdin mi geri çekilmemizin acaba bu seri ile ilgisi var mı..Hani skoru koruyalım aman seri bozulmasın gibi...

o tamamen azizin gs komplesinin sonucu. hiçbir faydası olmayan, sonuç getirmeyen saçma istatistiklerden. 17 sezona bütün olarak bakarsan gerçekleri görürsün, bakmazsan bununla övünürsün.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #311 : 26 Ekim 2015, 07:45:59 »
Kaldı ki bu 17 yıl içinde adamlara şampiyonluk verdiğimiz bir maç da var, seriye o maçı da dahil etmek benim içime sinmiyor, 17 senedir kendi sahasında Galatasaray'a yenilmemek, tutunabildiğimiz tek dal bu mu yani?

Hocam o maç içine sinmiyorda, 4-0 yendiğimiz ama 3 hafta sonrada denizlide şampiyonluğu bıraktığımız maç siniyormu ? yada şampiyon olarak geldikleri sene 2-1 yendiğimiz maç ?

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #312 : 26 Ekim 2015, 08:37:14 »
Hocam o maç içine sinmiyorda, 4-0 yendiğimiz ama 3 hafta sonrada denizlide şampiyonluğu bıraktığımız maç siniyormu ? yada şampiyon olarak geldikleri sene 2-1 yendiğimiz maç ?

Tabii onlar da var, o maçtan kasettiğim kazanman halinde şampiyon oluyorsun ama berabere bitiyor ve kazanamıyorsun, şimdi kalkıp bu maçı istatistiğe dahil ediyoruz ama o maçın kazananı/sevineni adamlardı.

Yoksa yukarıdaki örneklere eklenebilecek başka maçlar da var ya da 2008-2009'du galiba 4-1 kazanmıştık ama son haftada Galatasaray'ı geçip ligi 4.bitirebilmiştik ya da 6-0 kazandığımız maç da en kötü sezonlarımızdan biriydi, ama en azından galip gelmiştik bu maçlarda.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #313 : 26 Ekim 2015, 12:52:26 »
1-0 bile kotu skordu. 1-1 bitti.Sene bası GS macından 4 den az golu kabul etmiyordum.Su kadronun GS 4-1,5-1 ezmesi lazım ama oynanan top yok.
Hoca iyi degil ama %100 sucu hocaya atmak da dogru gelmiyor, %70 hoca suclu ise en az %30 da oyuncular da suclu...

Pereria açıklandığında Yunanlı gazeteci arkadaşlarla konuştuğumuzda çok şaşırmışlardı. Fenerbahçe niye aldı anlamadık, 1-0'a yatar defans yaptırır, kendi kurduğu bir takımda da başarısı yok hep hazıra kondu vs vs türü şeyler söylediler. Aynen çıktı...

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #314 : 26 Ekim 2015, 16:29:52 »
Sezon başında süre verilip ona göre değerlendirelim demiştim. O zaman da durumumuz iyi değildi. Ancak Vitor beklediğim gibi çıkmadı. Takım bir türlü oturmadı. Kondisyon olarak kötü durumdayız. O kadar kaliteli futbolcumuz olmasına rağmen alt sıra takımlarını zor yeniyoruz. Bugün bir spor programında takımların ikinci devre attıkları gol istatistikleri verildi ve biz ancak on beşinci sırada yer bulduk. Bu da gösteriyor ki korkak oynuyoruz 1-2 gol attıp takımı geri çekiyoruz. Böyle olunca da golü yiyoruz. Belki de kondisyon sorunumuz olduğu için böyle oluyor. Velhasıl bir şekilde hocadan kurtulmamız gerekiyor.