Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe - Torku Konyaspor - Lig 11. Hafta - 08.11.2015 (17:00)
« Yanıtla #345 : 02 Kasım 2015, 12:09:49 »
Aykut hocanın futboluyla adının yazılışını henüz ezberleyemediğim ve ezberleme ihtiyacı da hissetmediğim yeni Hoca efendinin oynattığı futbolu bence çok da birbirine karıştırmamak lazım. Evet, bende Aykut hocanın oynatmaya çalıştığı futbol felsefesine çok sıcak bakan birisi değilim; tempoyu, hızı ve hücumu seviyorum. Bu ayrı bir konu... Ancak Aykut hoca korkak futbol oynatmıyor, üç ön libero ile savunmaya gömülüp baskıya davetiye çıkartmıyordu. Aykut hocanın yapmak istediği topu ayağında tutan, olabildiğine pas yaparak rakibi yoran ve kendi takımını diri tutan bir futbol anlayışıydı. Türkçesi, Barcelona'nın rakip ceza sahası önünde yaptığı pas trafiğini Aykut hoca 30 - 40 metre daha geride uygulamak istiyordu. Aykut hocanın takımını izlerken sıkıldığımız, uykumuzun geldiği oluyordu ama Vitor efendinin yaptığı gibi ceza alanımıza kapanıp yüreğimizin ağzımıza geldiği azap dakikaları yaşamıyorduk. Top bizde kalıyordu ve süre bizim kontrolümüzde eriyip tükeniyordu. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz; keyif alırsınız veya almazsınız; ama Aykut hocanın ne yaptığını bilen ve bunca futbol dışı sıkıntıya rağmen neticeye de giden ve hatta Avrupa Ligi'nde kaçan penaltı olmasa belki bizi finale taşıyacak futbol felsefesini Vitor efendinin "saldım çayıra" anlayışı ile bir tutmak şahsen benim asla kabul edeceğim bir şey değil.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #346 : 02 Kasım 2015, 16:39:45 »
Aykut Hoca ilk geldiği sene 18de 17 yaparak şampiyon olduğunda, kimse ligin 2. devresinde oynanan futboldan rahatsız değildi. Takım o sene 82 golle bir mucizeye imza atarak şampiyon olmuştu. Alex kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı. Kendisine inanılmaz haksızlıklar yapıldı ve halen yapılıyor.

Sonrasında oynattığı futbol ise, kulübün geçirdiği süreç için gayet normaldi zira ciddi bir kalite erozyonuna uğramıştı kadro. Elindekine uygun bir futbolu da oynattı ve bence gayet başarılı oldu. Üstelik malum süreçte elini taşın altına sokup kulübü sahiplenerek yaptı bunu. Buradan yola çıkarak kendisinin her duruma adapte olabilen bir futbol anlayışının olduğunu da söyleyebiliriz. Hiç haketmediği saldırılara, bilhassa Fenerbahçe taraftarı tarafindan maruz kaldı bana kalırsa.

Şu an başımızdaki elemansa açıkca kendisini kovdurmaya çalışıyor. Tek derdi para demişlerdi ilk geldiğinde de inanmamıştım ama görüntü bu yönde. Ersun Hoca'nın ahı işte.

Sonuç olarak bu maçtan da beklentim yok benim. Yensek de tat almayacağımız kesin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #347 : 02 Kasım 2015, 17:58:33 »
aykut kocaman'ın elindeki kadrodan daha kötü kadrosu olan fatih terim 10 puan fark attı , aykut kocaman'ın oynattığı kötü , zevksiz, korkak futbol sadece kadro kalitesine bağlanamaz.

açın bakın gs'nin 2011-2012 kadrosuna , emre çolak , aydın yılmaz, necati, elmander, sabri, engin baytar, sercan yıldırım vs vs gibi çöp oyuncular vardı , heriflerin stoperleri 35'lik ujfalusi ve şuan bedava verseler yedeğe bile koyamayacağınız semih kaya idi, ujfalusi-semih, forvet hattı elmander-baroş, ikinci devre elmander-necati..necati 8-9 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.

şike süreci vs vs ben bunları unutmuyorum , elbette bunun çok etkisi oldu ama kadromuz gs'den kesinlikle kötü değildi.

2011-2012'yi geçtim , 2012-2013 de noldu peki ? o zaman da forvetin bienvenü müydü ? sow webo kuyt üçlüsü , aynı üçlü ersun yanalın da elinde olan üçlü değil mi ?

aykut kocaman ne oldu da iki yıl kiraladığı yobo'yu 32 yaşına geldiğinde bonservisi ile aldı bunun cevabın verebilecek var mı aranızda ?
ve ya ziegler'i neden aldırdı ? binevenü'ye 4 milyon euro vermedik mi ?

ersun yanal caner'den sağbek yaratıp bize belki de 10 milyon'a avrupadan alabileceğimiz seviyede oyuncu kazandırdı, emenike'ye 12 gol 8 asist yaptırdı adam , aynı kadroyu hatta diego eklenmiş kadroyu piç etmedi mi ismail ?
ersun hoca zamanında şike süreci, hakem baskısı, avrupadan men falan olmadı mı ? ama adam hiç bir zaman saha kenarındakı olayları behane etmedi ? neden , çünkü kendine güveniyor.
kadro falan hikaye , önemli olan anlayış, türkiye liginde şampiyon olmak için sürekli hücum edeceksin, sürekli hücum edenler daim kazanır.  Ersun Yanal gençlerbirliği ile avrupada estirdiği zamanlarda kadrosunda kimler vardı ?

allah aşkına aykut kocaman seven ve onun gerçekten iyi bir td olduğunu düşünen biri varsa şu sorularıma cevap versin.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 18:03:03 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #348 : 02 Kasım 2015, 18:42:53 »
Gol attığımızda (atarsak) geri çekilmeyeceğimiz bir maç olur umarım. Gerçi böyle bir şey olmayacağını biliyoruz.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 18:43:19 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #349 : 02 Kasım 2015, 21:32:50 »

Aykut Hoca ilk geldiği sene 18de 17 yaparak şampiyon olduğunda, kimse ligin 2. devresinde oynanan futboldan rahatsız değildi. Takım o sene 82 golle bir mucizeye imza atarak şampiyon olmuştu. Alex kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı. Kendisine inanılmaz haksızlıklar yapıldı ve halen yapılıyor.

Sonrasında oynattığı futbol ise, kulübün geçirdiği süreç için gayet normaldi zira ciddi bir kalite erozyonuna uğramıştı kadro. Elindekine uygun bir futbolu da oynattı ve bence gayet başarılı oldu. Üstelik malum süreçte elini taşın altına sokup kulübü sahiplenerek yaptı bunu. Buradan yola çıkarak kendisinin her duruma adapte olabilen bir futbol anlayışının olduğunu da söyleyebiliriz. Hiç haketmediği saldırılara, bilhassa Fenerbahçe taraftarı tarafindan maruz kaldı bana kalırsa.

Şu an başımızdaki elemansa açıkca kendisini kovdurmaya çalışıyor. Tek derdi para demişlerdi ilk geldiğinde de inanmamıştım ama görüntü bu yönde. Ersun Hoca'nın ahı işte.

Sonuç olarak bu maçtan da beklentim yok benim. Yensek de tat almayacağımız kesin.

Ben o seneki oyunuda alex e bağlıyorum. Alex ve arkadaşları işi bitirdi o sene. Topuz bile 14-15 assist yapmıştı.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #350 : 02 Kasım 2015, 21:51:23 »
aykut kocaman'ın elindeki kadrodan daha kötü kadrosu olan fatih terim 10 puan fark attı , aykut kocaman'ın oynattığı kötü , zevksiz, korkak futbol sadece kadro kalitesine bağlanamaz.

açın bakın gs'nin 2011-2012 kadrosuna , emre çolak , aydın yılmaz, necati, elmander, sabri, engin baytar, sercan yıldırım vs vs gibi çöp oyuncular vardı , heriflerin stoperleri 35'lik ujfalusi ve şuan bedava verseler yedeğe bile koyamayacağınız semih kaya idi, ujfalusi-semih, forvet hattı elmander-baroş, ikinci devre elmander-necati..necati 8-9 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.

şike süreci vs vs ben bunları unutmuyorum , elbette bunun çok etkisi oldu ama kadromuz gs'den kesinlikle kötü değildi.

2011-2012'yi geçtim , 2012-2013 de noldu peki ? o zaman da forvetin bienvenü müydü ? sow webo kuyt üçlüsü , aynı üçlü ersun yanalın da elinde olan üçlü değil mi ?

aykut kocaman ne oldu da iki yıl kiraladığı yobo'yu 32 yaşına geldiğinde bonservisi ile aldı bunun cevabın verebilecek var mı aranızda ?
ve ya ziegler'i neden aldırdı ? binevenü'ye 4 milyon euro vermedik mi ?

ersun yanal caner'den sağbek yaratıp bize belki de 10 milyon'a avrupadan alabileceğimiz seviyede oyuncu kazandırdı, emenike'ye 12 gol 8 asist yaptırdı adam , aynı kadroyu hatta diego eklenmiş kadroyu piç etmedi mi ismail ?
ersun hoca zamanında şike süreci, hakem baskısı, avrupadan men falan olmadı mı ? ama adam hiç bir zaman saha kenarındakı olayları behane etmedi ? neden , çünkü kendine güveniyor.
kadro falan hikaye , önemli olan anlayış, türkiye liginde şampiyon olmak için sürekli hücum edeceksin, sürekli hücum edenler daim kazanır.  Ersun Yanal gençlerbirliği ile avrupada estirdiği zamanlarda kadrosunda kimler vardı ?

allah aşkına aykut kocaman seven ve onun gerçekten iyi bir td olduğunu düşünen biri varsa şu sorularıma cevap versin.
İyi teknik direktörlük kısmı her daim tartışılır ancak takımın başına gelen travmayı bir senede atlatacağını düşünmek kısaca naifliktir. Kaldı ki o sene de AL'de yarı final gördü o takım.

Ersun Hoca ise açık ara en iyi yerli hocadır. Benim nazarımda muadili Avrupa'da bile az bulunacak mentalitede ve donanımdadır. Ancak benzer futbolu Aykut Hoca ile de oynadık. Mesele Aykut Hoca'nın ne kadar iyi olduğu değil zaten, mesele kendisini anlamsız bir şekilde ve haksızca yerin dibine sokanların amacında.

Fatih Terim'in kazandığı hemen her şampiyonluk şaibelidir benim gözümde, o konuya girmeyeceğim bundan dolayı. İsmail'i ise gündeme getirmenin bir manası yok zira ben o seneyi hafızamdan silmeye uğraşıyorum epeydir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #351 : 02 Kasım 2015, 21:54:28 »
Ben o seneki oyunuda alex e bağlıyorum. Alex ve arkadaşları işi bitirdi o sene. Topuz bile 14-15 assist yapmıştı.
Şu ifade gerçekten hiç etik değil. O zaman Aziz Yıldırım haklıydı değil mi Ersun Hoca'yı gönderirken? Zira o da, futbolcular yaptı şampiyon diye düşünüyordu, dolayısıyla bir kuklayı getirdi takımın başına. Sonrasıysa malumunuz. Şu anda da Vitor'un suçu değil takımın hali o vakit. Bunu da iddia edebilir miyiz?

İşimize gelince hoca başarılı, işimize gelmeyince futbolcular yaptı. Bu en hafif tabirle hiç etik olmayan bir ifade.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #352 : 02 Kasım 2015, 22:25:26 »
aykut kocaman futbolculuğunu ayrı tutuyorum çok önemli işler yaptı ama iyi bir hoca değil. futbolculuğu zamanında ona yapılanın daha fazlasını alex ve semihe yaptı sadece alex ve semihle değil pekçok oyuncuyla sorunlar yaşadı. yaptığı transferlerin büyük çoğunluğu rezalet hele bienvenu ve krasic bu oyuncuları transfer eden adam futbolun f sinden anlamıyordur çok net bırakın futboldan anlamayı mantıklı bir adam kim bunlar deyip araştırır yine almazdı böyle oyuncuları. ayrıca bize hiçbir zaman iyi futbol oynatamadı. 3 temmuz sürecinde takıma sahip çıktı karşılığını maddi olarak aldı mı fazlasıyla aldı almasaydı da belki aynısını yapardı o yüzden kulübün yanından bile geçmesin fenerbahçeliler için güzel bir insan olarak kalmaya devam etsin hem fenerbahçelileri üzmesin hem kendi üzülmesin.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #353 : 02 Kasım 2015, 22:48:14 »
İyi teknik direktörlük kısmı her daim tartışılır ancak takımın başına gelen travmayı bir senede atlatacağını düşünmek kısaca naifliktir. Kaldı ki o sene de AL'de yarı final gördü o takım.

Ersun Hoca ise açık ara en iyi yerli hocadır. Benim nazarımda muadili Avrupa'da bile az bulunacak mentalitede ve donanımdadır. Ancak benzer futbolu Aykut Hoca ile de oynadık. Mesele Aykut Hoca'nın ne kadar iyi olduğu değil zaten, mesele kendisini anlamsız bir şekilde ve haksızca yerin dibine sokanların amacında.

Fatih Terim'in kazandığı hemen her şampiyonluk şaibelidir benim gözümde, o konuya girmeyeceğim bundan dolayı. İsmail'i ise gündeme getirmenin bir manası yok zira ben o seneyi hafızamdan silmeye uğraşıyorum epeydir.

iyi hoca kötü hoca kriterleri sizin için nedir bilmiyorum ama benim için kriter oynanan futbol.
aykut kocaman 3 sene boyunca sadece 0.5 sene iyi futbol oynatmıştır takıma , 2010-2011 sezonu, 2. devre.
hayatım boyunca en çok dikkat ettiğim konu birisinin hakkına girmemek , o yüzden açık açık yazıyorum , 2010-2011 sezonu 2. devre oynanan futbol mükemmel idi, bunun dışında mönchengladbach deplasmanı, lazio iç saha ve benfica iç saha maçları çok iyiydi , ama genel olarak (saydıklarım hariç) 3 senede antifutbol oynatdı aykut kocaman.
ben aykut kocaman'ı ne sever ne de nefret ederim, hocalığını beğenmiyorum bana göre çok kötü hoca.

aykut kocaman hariç diğer konularda hemfikiriz, benim için de en iyi hoca ersun yanal, sonra şenol, sonra da fatih.
ama ne yazık hem şenol hem de fatih karaktersiz , fatih terim bide üstelik gs'li, o yüzden bizim acilen ersun hoca'yı takımın başına getirip onu ekol yapmamız gerekiyor, Fenerbahce'nin sembolü olmalı, 10 sene 20 sene nereye kadar gidiyorsa , hocamız olmalı.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 22:48:50 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #354 : 02 Kasım 2015, 22:56:36 »
Vitor bir yanda Aykut Hoca bir yanda, pek de zevkli geçmesini bekleyemeyiz herhalde.

Bir küçük yanlış anlamayı düzelteyim: Aykut Hoca'nın bizde oynattığı topa özellikle son iki senede fazla eleştiri getiremem, öte yandan Konyaspor'a oynattığı toptan hiç zevk almadım, bana mı hep kötü maçlar denk geldi bilemiyorum, ama izlediklerim insanı futboldan soğutacak türden maçlardı. Vitor konusunda zaten herkes hemfikir. Bu durumdaki iki takımın maçından da futbol kalitesi anlamında hiç bir beklentim yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #355 : 02 Kasım 2015, 22:57:28 »
Oyuncu transferi konusu hocalık değil, menajerlik meselesidir. Mesela Aydın Örs basketbol tarihinin en değerli Türk koçlarından birisidir ama menajerliği tartışılır. Aykut hocanın teknik adamlığı konuşulurken işi transferlere bağlamak hiç adil değil. Kaldı ki, Aziz Yıldırım'ın her şeye burnunu sokan tavırları ortadayken acaba transfer konusunda Aykut hocanın söz hakkı ne kadardı? Hocalık bilgisi ve transfer işi bambaşka konulardır. Transfer söz konusu oldu mu işin içine mali, kulüp içi dengeler vs bir çok etken girer.

Aykut hocanın 18 maçta 17 galibiyet ve 1 beraberlik alıp bizi şampiyon yaptığı sene de oynattığı futbol şahsen bana çok keyif veren futbol değildi. Dikkat: Yanlış futboldu demiyorum, bana keyif vermiyordu diyorum. Ama Alex o yaşta kariyerinin en iyi iki sezonundan birisini geçirdiyse, bunda Aykut hocanın pas trafiğine dayalı futbolunun da çok büyük payı vardır. Malzemeyi doğru kullanmıştır. Bu bir hocalık zaferidir. Ersun hocanın hızlı hücuma çıkan ve önde basan sisteminde iddia ediyorum ki, Alex sapır sapır dökülürdü. Aykut Kocaman kötü bir hoca değildir, sadece futbol anlayışı farklıdır. Bundan 6-7 sene öncesinin Euroleague basketbolu gibi temposuz, sıkıcı, asla kolay sayıya izin vermemek ve hücumu 24 saniye süresini olabildiğince tüketmeden kullanmamak üzerine kurulu vs. Buna yanlış diyemeyiz. Ama ben Euroleague'i değil, NBA'i seviyorum. Yetenekli, ağzımı açık bırakan starların unutulmaz enstantaneleri ile kendimden geçiyorum. Rakibi dengesiz yakalamak, sürekli garda baskı yapmak, savunmada risk almak ve oyunu hızlandırmak... Bu bir zevk meselesidir. Euroleague'ci olsaydım, sürekli tempoyu düşürmekten yana tavrım olsaydı sanırım Aykut hocanın futbolunu seçer, İtalya ligini takip ederdim. Ama NBA'ciyim, Ersun hocanın oyunu bana daha çok keyif verir, Premier Ligin tadı başkadır vs. Şunu da iddia ederim: Avrupa'da başarının yolu Aykut Kocaman tarzı sürekli tempoyu kontrol eden, rakibi de pas yaparak oyundan düşüren futbol anlayışından geçer. Türkiye Ligini domine etmenin yolu da Ersun hocadan... Eğer yasak gelmeseydi Ersun hoca ile Avrupa Ligi'nde alacağımız sonuçları cidden merak ediyorum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #356 : 02 Kasım 2015, 23:14:08 »
Oyuncu transferi konusu hocalık değil, menajerlik meselesidir. Mesela Aydın Örs basketbol tarihinin en değerli Türk koçlarından birisidir ama menajerliği tartışılır. Aykut hocanın teknik adamlığı konuşulurken işi transferlere bağlamak hiç adil değil. Kaldı ki, Aziz Yıldırım'ın her şeye burnunu sokan tavırları ortadayken acaba transfer konusunda Aykut hocanın söz hakkı ne kadardı? Hocalık bilgisi ve transfer işi bambaşka konulardır. Transfer söz konusu oldu mu işin içine mali, kulüp içi dengeler vs bir çok etken girer.

Aykut hocanın 18 maçta 17 galibiyet ve 1 beraberlik alıp bizi şampiyon yaptığı sene de oynattığı futbol şahsen bana çok keyif veren futbol değildi. Dikkat: Yanlış futboldu demiyorum, bana keyif vermiyordu diyorum. Ama Alex o yaşta kariyerinin en iyi iki sezonundan birisini geçirdiyse, bunda Aykut hocanın pas trafiğine dayalı futbolunun da çok büyük payı vardır. Malzemeyi doğru kullanmıştır. Bu bir hocalık zaferidir. Ersun hocanın hızlı hücuma çıkan ve önde basan sisteminde iddia ediyorum ki, Alex sapır sapır dökülürdü. Aykut Kocaman kötü bir hoca değildir, sadece futbol anlayışı farklıdır. Bundan 6-7 sene öncesinin Euroleague basketbolu gibi temposuz, sıkıcı, asla kolay sayıya izin vermemek ve hücumu 24 saniye süresini olabildiğince tüketmeden kullanmamak üzerine kurulu vs. Buna yanlış diyemeyiz. Ama ben Euroleague'i değil, NBA'i seviyorum. Yetenekli, ağzımı açık bırakan starların unutulmaz enstantaneleri ile kendimden geçiyorum. Rakibi dengesiz yakalamak, sürekli garda baskı yapmak, savunmada risk almak ve oyunu hızlandırmak... Bu bir zevk meselesidir. Euroleague'ci olsaydım, sürekli tempoyu düşürmekten yana tavrım olsaydı sanırım Aykut hocanın futbolunu seçer, İtalya ligini takip ederdim. Ama NBA'ciyim, Ersun hocanın oyunu bana daha çok keyif verir, Premier Ligin tadı başkadır vs. Şunu da iddia ederim: Avrupa'da başarının yolu Aykut Kocaman tarzı sürekli tempoyu kontrol eden, rakibi de pas yaparak oyundan düşüren futbol anlayışından geçer. Türkiye Ligini domine etmenin yolu da Ersun hocadan... Eğer yasak gelmeseydi Ersun hoca ile Avrupa Ligi'nde alacağımız sonuçları cidden merak ediyorum.

hocam ben euroleague'ciyim ama yine de ersun yanal futbolunu seviyorum , nasıl oluyor peki bu ?
euroleague'ciler kontrol futbolunu seviyor mu genellikle , böyle mi anlamalıyım bu mesajı ?
samimi soruyorum türkçe yetersiz diye belki anlamadım.
basketbolda savunma, futbolda hücum, benim bakış açım bu, 120-130 biten miami-houston maçı yerine 66-60 biten pana-oly maçını tercih ederim.

gelelim alex konusuna , alex daum zamanında en az diğer sezonlardakı kadar mükemmel oynadığı seneler var, hatta zico zamanında da yine aynı şekilde , daum, zico, aykut kocaman, 3 farklı futbol tarzı, ama alex hepsinde başarılı.
daum , pres-top kapma - hızlı hücum-atletik(fizik) futbol
aykut kocaman, pas-kontrol futbolu
zico, bunu yazmak zor geldi çünkü zico zamanında ligde ayrı avrupada ayrı futbol oynuyorduk.

alex her futbola adapte olan zeki mükemmel oyuncuydu, ersun hoca ile eminim çok daha fazla gol atıp çok daha fazla asist yapardı, 40 metre civarında oynanan futbolda Alex'e o kadar fazla yük de binmezdi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #357 : 02 Kasım 2015, 23:27:10 »
Yok, ben sadece örnek olsun diye, Aykut hocanın oyun anlayışı ile Ersun hocanın oyun anlayışının farkını göstermek için EL ve NBA örneğini verdim. Yoksa elbette futbol ile basketbolun doneleri farklıdır. Ama anlatmak istediğim, bizim zevkimize hitap etmeyen oyun anlayışı yanlış oyun demek değildir. Yani ben gerçekten sporda tempodan, hızdan, riskten ve hepsinden önemlisi eşsiz yeteneklerin inanılması güç performanslarını izlemekten hoşlanırım. Başka birisi de tam tersine bir oyun görmek ister. Kimisi güreş, kimisi atletizm sever diyeyim. Yani kişisel zevkimizin farklı olması, zevkimize hitap etmeyeni kötü hoca olarak damgalama hakkını bize vermemeli diye düşünüyorum. Kötü hoca bence ne yapmak istediği belli olmayan, günü kurtarmak için başı ve kıçı belli olmayan hamleler yapan hocadır. Bir de kafasında yapmak istediği bir şeyler var ama onu ne oyuncularına anlatmayı becerebiliyor, ne de sahada öyle bir oynatabilmeyi... Bu da kötü hocadır. Aykut hocanın oynatmak istediği futbol belliydi ve takım gerçekten ligde topu ayağında en fazla tutan, ligin en az gol yiyen, kalesinde en az baskı gören takımıydı. Hatta Galatasaray'a şampiyonluk verdiğimiz seneler yediğimiz çok gol -sağ olsun- Volkan Demirel'in kaleyi bulan ilk şutta yediği ucuz gollerdir. Kalemizde korkunç baskı gördüğümüz, topa hakim olamadığımız belki tek maç deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yendiğimiz play-off maçıydı. Onu da kazanmıştık. Volkan devleşmişti.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #358 : 02 Kasım 2015, 23:27:43 »
ayrıca ersun yanal futbol'unun avrupada neler yapacağı konusunda şübheleriniz varsa , bunun için gençlerbirliğinin avrupada yaptıklarına bakmanız yeter , şampiyon olan ve tek yenilgisini gençlerbirliğinden alan valencia vardı o zamanlar.
ersun yanal şu grupdan 18 puanla çıkarırdı takımı.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #359 : 04 Kasım 2015, 20:56:19 »
Bu maçla ilgili bir tribün cezamız var  galiba.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=24016
FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 25.10.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS, OKUL AÇIK VE FENERIUM tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,

Burada tribün kapatma değilde , anladığım kadarıyla o maça gidenlerin kartları bloke edilecek ama Konya maçına bilet satışı olacak yada kombine sahipleri haklarını başka bir Fenerbahçeliye transfer edebilecek.