aykut kocaman'ın elindeki kadrodan daha kötü kadrosu olan fatih terim 10 puan fark attı , aykut kocaman'ın oynattığı kötü , zevksiz, korkak futbol sadece kadro kalitesine bağlanamaz.
açın bakın gs'nin 2011-2012 kadrosuna , emre çolak , aydın yılmaz, necati, elmander, sabri, engin baytar, sercan yıldırım vs vs gibi çöp oyuncular vardı , heriflerin stoperleri 35'lik ujfalusi ve şuan bedava verseler yedeğe bile koyamayacağınız semih kaya idi, ujfalusi-semih, forvet hattı elmander-baroş, ikinci devre elmander-necati..necati 8-9 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.
şike süreci vs vs ben bunları unutmuyorum , elbette bunun çok etkisi oldu ama kadromuz gs'den kesinlikle kötü değildi.
2011-2012'yi geçtim , 2012-2013 de noldu peki ? o zaman da forvetin bienvenü müydü ? sow webo kuyt üçlüsü , aynı üçlü ersun yanalın da elinde olan üçlü değil mi ?
aykut kocaman ne oldu da iki yıl kiraladığı yobo'yu 32 yaşına geldiğinde bonservisi ile aldı bunun cevabın verebilecek var mı aranızda ?
ve ya ziegler'i neden aldırdı ? binevenü'ye 4 milyon euro vermedik mi ?
ersun yanal caner'den sağbek yaratıp bize belki de 10 milyon'a avrupadan alabileceğimiz seviyede oyuncu kazandırdı, emenike'ye 12 gol 8 asist yaptırdı adam , aynı kadroyu hatta diego eklenmiş kadroyu piç etmedi mi ismail ?
ersun hoca zamanında şike süreci, hakem baskısı, avrupadan men falan olmadı mı ? ama adam hiç bir zaman saha kenarındakı olayları behane etmedi ? neden , çünkü kendine güveniyor.
kadro falan hikaye , önemli olan anlayış, türkiye liginde şampiyon olmak için sürekli hücum edeceksin, sürekli hücum edenler daim kazanır. Ersun Yanal gençlerbirliği ile avrupada estirdiği zamanlarda kadrosunda kimler vardı ?
allah aşkına aykut kocaman seven ve onun gerçekten iyi bir td olduğunu düşünen biri varsa şu sorularıma cevap versin.