arkadaş grubunda, 1 ay kadar önce aşağıdaki yazıyı yazmıştım, bazı küfürleri sansürledim.
adam 3 maç arka arkaya oynasın 90 dakika sakatlık, kart vs gibi ekstra durumlar haricinde görün bak nasıl olacak. ama bizde belli, ilk 11 başlarsa 60-65 de çıkar ne olursa olsun, yeden oturursa 75 den sonra girer...
vanpersie lan adam, uçan hollandalı... dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden, mario gomezin her maçta gol attı diye övüldüğü zamanlarda alman futbolunun esamesi yoktu, figürandılar 2005,2006, ... 2012 arasında. 2008 de biz ...iyoduk lan alman milli takımını, hemde topalın stoper oynamak zorunda kaldığı 5-6 eksikli milli takımla. o zamanlar bu adam arsenalde, manchesterda oratalığın mına koyuyordu. kafa, frikik, her şekilde etkili, topa hakim.. adamı guiza sanıyor artık millet. ulan guiza bile ne kadar oynadı, biz rvp hazır değil diyoruz.
neymiş, trip atıyormuş. az bile yapıyor abi bence, ben olsam, gittiğim takımda herkesin toplam kariyerinden daha fazla başarım olsa ve bu muameleye maruz kalsam fazlasını yaparım. kaldıkı takımda adamın dilinden anlayacak 3 tane isim yok, kazmalarla bir arada oynuyor. bi alex olsa şimdi 20 golle kraldı.
forvetin dahi defansif olduğu takımla oynuyoruz. bi beklerin hucum gücü vardı, onuda minimum da kullanıyoruz. 2 stoper, 2 ön libero, ofansif diye kakalanan belki biraz vasat üstü orta saha..
ulan bi bakıyorum zamanındaki hogh e, murat yakına, birde beğendiğimiz kjaer e..tek vasfı kesicilik.
bakıyorum aurelio ya, appiaha, birde josefe..sonra tarihin en iyi kadrosu diyoruz. nesi iyi abi ? vanpersie, nani, markovic i çıkar ne farkımız kalıyor gs den ?