Konustuğum bir çok kişi ve bana göre bu takımın en iyi transferi Fernandaoydu ancak bu taktikle bu oyun stiliye doğru düzgün gol atması mümkün değil daha akıcı,hızlı oynayıp sırtı dönükken topla buluşturmak yerine önüne doğru pas ve orta açmalılar.
Sen 4-4-2 oynuyosan senin forvetlerin Fernandao-Van persie olamaz ikiside durağan daha ceza sahası içi golcüsü Fernandao'nun da Persie'nin de yanına Sow gibi kanatlara doğru koşular yapıp defansı üzerine çekecek,çalım yeteneği olan oyuncu olmalı bu noktada hoca yanlış yaptı.
Orta saha'da da Topal Josef ikilisi olmuyor sınırlı yaratıcılık,sınırlı dikine gidebilme yeteneği Alper ya da Ozan Tufan'ın monte edilmesi şart oraya orta sahadaki ikilin dikine gidemiyor forvetlerinde dribling yeteneği çok yok bu takım nasıl ileriye gidicek nasıl akıcı oynayacak Nani ve Diego hariç kime topu götüremiyor.Victor Perreira'dan çok umutluydum hala da umutluyum ama taktiği hatalı,çıktığı 11 hatalı,oyuncu değişikleri kısmen hatalı puan kaybının sebebi Perreira'dır benim için.