Aykut Hoca'nın en büyük suçu en zor zamanlarında bu takımı sahiplenmesi oldu. Cidden, sizin bu mesajınız özelinden de merak ediyorum. Bu itin g.tüne soktuğunuz Aykut Hoca değil miydi 18'de 17 ile, 82 golle, hücum futboluyla bu takımı şampiyon yapan?
Hafızalarınızdan mı sildiniz, yok mu sayıyorsunuz Trabzonlular gibi o şampiyonluğu? Nedir bu garezin sebebi yahu? Sonrasında takım kontrollü futbol oynadı ancak ciddi bir travmayı atlatmaya çalışan, çok daha ciddi bir kadro erezyonundan geçen bir takımdı o. Kaldı ki o beğenmediğiniz oyunla da EL yarı finali oynandı.
Gerçekten merak ediyorum. Ne yaptı bu adam size bu kadar?..
Öncelikle Trabzonlu yakıştırmanızı size iade ediyorum.
Bana bir şey yapmadı. Kendisini tanımam bile. Yaptığı Fenerbahçe oldu. Kusura bakmayın 3 sezon Fenerbahçe'nin başında kalmış 1 kere o da Trabzonspor ile çekişirken şampiyon yapmış hocayı sevmek zorunda değilim. Başarılı da bulmuyorum.
Fenerbahçe başında 3 sezonda 108 maça çıkmış Türkiye liginde 68 galibiyet 20 beraberlik ve 20 mağlubiyet almış. 210 gol atmış 111 gol yemiş.
Emenike'yi bu takıma 13 milyon euro paraya zorla isteyen, Konyaspor'da oynayamayan Holmen'i çok beğenerek aldıran, Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en yararlı oyuncusunu istemeyerek gönderen yine kendisi.
Kendisini teknik direktör olarak beğenmiyorum, sevmiyorum. Çok basit. İşte konya ayarı Anadolu takımlarında iş yapar. Başarılı olsun oralarda.
Fenerbahçe'ye yararından çok zararı olmuştur.
3 temmuz sürecine getirecek isek konuyu ücretsiz mi çalıştı benim mi haberim yok?