Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 150573 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #900 : 10 Nisan 2016, 17:07:05 »
Yahu adam hiçbirşey olmamış gibi açıklama yapıyor ya en çok ona sinir oluyorum, bari çık adam gibi de ki "iki haftadır taraftarızımı mutsuz ettik, sorumlusu benim, buna hakkım yok" gibisinden birşeyler söyle.Birde diğer konu ne Souza'ymış arkadaş Aykut hocanın bir Özer evlatlığı vardı Vitor'un da Souza, şu adamı ilk 11'e almadığı gün ilk yarıdan maçı koparacağız yemin ediyorum.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Galatasaray - Fenerbahçe - Lig 26. Hafta - 13.04.2016 (19:30)
« Yanıtla #901 : 10 Nisan 2016, 17:33:52 »
Takimdan umudum yok ama kadro kafam da şekillendi birden yazayım dedim .. volkan - gg, kjaer, ba , caner - topal, souza - solda nani, sağda alper - ilerde rvp , yaninda arkasinda,  serbest pozisyonda volkan .. duruma gore volkan kanada alper ortaya.. souza yerine ozan da olabilir .

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #902 : 10 Nisan 2016, 20:04:21 »
Yazmaya değmez.

Çevrimdışı Eren Erduran

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #903 : 10 Nisan 2016, 22:05:53 »
Şu kontrollü oyun geyiğini kim çıkardı ise en büyük darbeyi ondan yedik kaç senedir Ersun Hoca zamanı harici.

Anlayamadılar bir türlü Kontrollü oyun seni Avrupa'da söz sahibi yapar ama Türkiye'de hücum eden takım şampiyon olur.  Aziz Yıldırım hala bu nasıl anlayamadı aklım almıyor. Aykut Kocaman seveni çok biliyorum dün takımı 3 dakikada taç kullanıyor. O gelsin yine şampiyon olamayız. Türkiye liginde kim hücum oynar ise o şampiyon olur.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #904 : 10 Nisan 2016, 22:55:44 »
2 takımda başarız geçen seneyi unutturma adına bol bol tribünlere yönelik hareketler gerçekleştirecektirler.

Sıfır futbol %100 küfür kavga olacaktır.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #905 : 11 Nisan 2016, 10:36:35 »
kabetmenin daha hayırlı olacağını düşünüyorum açıkçası

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #906 : 11 Nisan 2016, 15:57:40 »
Rakip sekizinci, önemli eksikleri var ama buna rağmen şu maçı kazanacağımıza inanan Fenerbahçeli sayısı ne kadardır acaba? Sırf bu umutsuzluğu üzerimize yapıştırdıkları için Aziz Yıldırım'ın da, Vitor'un da, futbolcuların da isimlerinden nefret eder hale geldim.

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord
« Yanıtla #907 : 11 Nisan 2016, 16:03:07 »
takım yürüye yürüye şampiyon olabilirdi bu sezon... çektiğimiz çileye ve olduğumuz noktaya bak... bu son 10 senede yapılan kaçıncı hata?
gs tek kale top oynar ve kazanır, bizim topçular da hayatlarına devam ederler, olan bize olur...
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #908 : 11 Nisan 2016, 16:26:20 »
Ne yaptıysak kendi kendimize yaptık. Alves kaldı, Egemen gitti. Josep geldi, Emre gitti.
Webo yedek golcü olarak düşünülmedi ve ayrıldı. Takımı ateşleyen, yürek koyan adamlar gitti, ruhsuzlar kaldı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #909 : 11 Nisan 2016, 21:31:58 »
Yalnız suç öncelikle bizim takımda evet ama s..erler Konya'nın attığı golde dibindeki ofsaytı göremeyen hakemi de bugün Bursa maçında komedi penaltı veren hakemi de buna göz yuman federasyonu da

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #910 : 11 Nisan 2016, 22:06:44 »
Quaresma nın maç sonu yağtığı harekete ikinci sarı karttan kırmızı çıkarılması bile bizim şampiyon yapılmayacağamızın en önemli göstergesidir bizimkilerin şampiyon olacak hali yok orası ayrı quaresma direk kırmızı görüp en aşağı 3 maç ceza almalıydı şimdi ikinci sarıdan olduğu için 1 maçla kapatacaklar

Çevrimdışı Eren Erduran

• Üye
« Yanıtla #911 : 11 Nisan 2016, 22:26:16 »
Bundan sonraki maçlara sezon sonuna kadar Vitor yerine Mahmut Uslu çıksa razıyım. O derece nefret ediyorum adamdan.

Beşiktaş'ın şampiyon yapılacağı zaten belliydi biz bu kadar hediye ettikten sonra. Boynunda Yargı ipi ile gezersen böyle oluyor. Tecavüz etseler sahada ses çıkartamazsın.

İşte ancak tepkileri federasyona yöneltiriz diye Mehmet Alakuş. Avukat Emre gibi fanlarına gün doğuyor. Ses çıkartabiliyorlar mı yönetim olarak? Ona da hayır.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2016, 22:29:46 Gönderen: Eren Erduran »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #912 : 11 Nisan 2016, 22:26:27 »
Şu kontrollü oyun geyiğini kim çıkardı ise en büyük darbeyi ondan yedik kaç senedir Ersun Hoca zamanı harici.

Anlayamadılar bir türlü Kontrollü oyun seni Avrupa'da söz sahibi yapar ama Türkiye'de hücum eden takım şampiyon olur.  Aziz Yıldırım hala bu nasıl anlayamadı aklım almıyor. Aykut Kocaman seveni çok biliyorum dün takımı 3 dakikada taç kullanıyor. O gelsin yine şampiyon olamayız. Türkiye liginde kim hücum oynar ise o şampiyon olur.
Aykut Hoca'nın en büyük suçu en zor zamanlarında bu takımı sahiplenmesi oldu. Cidden, sizin bu mesajınız özelinden de merak ediyorum. Bu itin g.tüne soktuğunuz Aykut Hoca değil miydi 18'de 17 ile, 82 golle, hücum futboluyla bu takımı şampiyon yapan?

Hafızalarınızdan mı sildiniz, yok mu sayıyorsunuz Trabzonlular gibi o şampiyonluğu? Nedir bu garezin sebebi yahu? Sonrasında takım kontrollü futbol oynadı ancak ciddi bir travmayı atlatmaya çalışan, çok daha ciddi bir kadro erezyonundan geçen bir takımdı o. Kaldı ki o beğenmediğiniz oyunla da EL yarı finali oynandı.

Gerçekten merak ediyorum. Ne yaptı bu adam size bu kadar?..
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Eren Erduran

• Üye
« Yanıtla #913 : 11 Nisan 2016, 22:41:00 »
Aykut Hoca'nın en büyük suçu en zor zamanlarında bu takımı sahiplenmesi oldu. Cidden, sizin bu mesajınız özelinden de merak ediyorum. Bu itin g.tüne soktuğunuz Aykut Hoca değil miydi 18'de 17 ile, 82 golle, hücum futboluyla bu takımı şampiyon yapan?

Hafızalarınızdan mı sildiniz, yok mu sayıyorsunuz Trabzonlular gibi o şampiyonluğu? Nedir bu garezin sebebi yahu? Sonrasında takım kontrollü futbol oynadı ancak ciddi bir travmayı atlatmaya çalışan, çok daha ciddi bir kadro erezyonundan geçen bir takımdı o. Kaldı ki o beğenmediğiniz oyunla da EL yarı finali oynandı.

Öncelikle Trabzonlu yakıştırmanızı size iade ediyorum.

Bana bir şey yapmadı. Kendisini tanımam bile. Yaptığı Fenerbahçe oldu. Kusura bakmayın 3 sezon Fenerbahçe'nin başında kalmış 1 kere o da Trabzonspor ile çekişirken şampiyon yapmış hocayı sevmek zorunda değilim. Başarılı da bulmuyorum.

Fenerbahçe başında 3 sezonda 108 maça çıkmış Türkiye liginde 68 galibiyet 20 beraberlik ve 20 mağlubiyet almış. 210 gol atmış 111 gol yemiş.

Emenike'yi bu takıma 13 milyon euro paraya zorla isteyen, Konyaspor'da oynayamayan Holmen'i çok beğenerek aldıran, Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en yararlı oyuncusunu istemeyerek gönderen yine kendisi.

Kendisini teknik direktör olarak beğenmiyorum, sevmiyorum. Çok basit. İşte konya ayarı Anadolu takımlarında iş yapar. Başarılı olsun oralarda.
Fenerbahçe'ye yararından çok zararı olmuştur.

3 temmuz sürecine getirecek isek konuyu ücretsiz mi çalıştı benim mi haberim yok?

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #914 : 11 Nisan 2016, 22:45:51 »

Bu konuda size katılıyorum. O şampiyonlukta taş gibi futbol oynadık. Takım bundan iyi değildi. Eğer o şampiyonluktan şüphe ediliyorsa bu kumpası kuranlara bir şey diyemeyiz.

Aykut Hoca bir türlü beğenilmedi. Eşofman giyiyor, yüzü gülmüyor gibi birçok eleştiri yapıldı. Bir insanın mizacını değiştirmek kolay değil. Kaldı ki o da bunlara fazla aldırış etmedi. Oyun felsefesini geçtim, ama 3 Temmuz sürecinde yaptıklarını başta hangi hoca olsa yapamazdı.Ki Onun yaptığının onda birini hiçbir yönetici yapamadı. Kulübün hakkını tek başına (taraftar ayrı) savundu. Daha ne yapsın? Bırakıp gidebilirdi de. Ya da etliye sütlüye karışmadan takımın başında dururdu.