Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 150571 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #915 : 11 Nisan 2016, 23:05:41 »
Bir sezon daha çöpe gitti. Zaten şu oyunla şampiyon olmak futbola hakaret olurdu. Diğer konuya gelecek olursak Avrupa'da kontrollü oyun normal ama şu uyduruk ligde kontrollü oynamak kadar saçma bir şey olamaz. Zaten şampiyon olunmuyor böyle, yine göreceğiz. Aykut Kocaman da Alex gol attığında morali bozulan, cumartesi akşamı bize gol atınca coşan(sevinmesin demiyorum ama bizdeki gollerden suratı aklıma geliyor) adam gibi adam... Ve o güne kadar hep küçük takım çalıştırıp Fenerbahçe'nin başına geçen biri kötü bir dönem olduğunda niye kaçacaktı zaten anlamadım. Bu ligdeki yerli hocaların en üst noktası burası zaten bırakıp nereye gidecekti? (ki bunu Ersun hoca olsa da söylerdim) Bu takım hocasız bile 2. olurdu o 2 sezonda da. Yine de hakkını yemeyeyim, vitor hıyarından kat kat iyi bir teknik direktör.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #916 : 11 Nisan 2016, 23:39:13 »
Aykut Hoca'nın en büyük suçu en zor zamanlarında bu takımı sahiplenmesi oldu. Cidden, sizin bu mesajınız özelinden de merak ediyorum. Bu itin g.tüne soktuğunuz Aykut Hoca değil miydi 18'de 17 ile, 82 golle, hücum futboluyla bu takımı şampiyon yapan?

Hafızalarınızdan mı sildiniz, yok mu sayıyorsunuz Trabzonlular gibi o şampiyonluğu? Nedir bu garezin sebebi yahu? Sonrasında takım kontrollü futbol oynadı ancak ciddi bir travmayı atlatmaya çalışan, çok daha ciddi bir kadro erezyonundan geçen bir takımdı o. Kaldı ki o beğenmediğiniz oyunla da EL yarı finali oynandı.

Gerçekten merak ediyorum. Ne yaptı bu adam size bu kadar?..
Abi katıldığım noktalar var Eren arkadaşımız biiraz dozunu kaçırmış yani çoğu söylediği doğru da olsa bazı gerçekleri görmezden gelmiş.. Ersun Yanal , Zico > Daum (2 şampiyonluk kaybetmiş olsa da futbolcu beceriksizliği şanssızlık buna neden oldu kötü top oynamadık) > Aykut > Vitor
Bu sıralama da atlanmaması gereken bir gerçek tabi , o yüzden Aykut'a fazla anlam yüklemeye gerek yok. 3 Temmuz sürecinde yaptıklarında Ersun Yanal yapsa başkası yapsa vay be helal der insan ama Aykut ta o kadar sahiplensin bi zahmet çünkü hem Fenerbahçe onu Aykut yapmış futbolcu ve TD olarak hem de kendi emeğini savundu sonuçta..
İyi bir hoca Mıdır? Büyük takım için kesinlikle hayır . Şampiyon olduğumuz yıl Ve sonraki yıl Avrupa ön elemede başımıza gelenleri unutmayın . Ve son hafta onun da şampiyonluk kaybettiğini (Alex gibi bir sezon önce rekorlar kırmış oyuncuyu son hafta 11de sahaya sürmeyerek GS'ye bir şampiyonluk hediye etti diyebiliriz)
Aykut Kocaman'a hocalık anlamında saygı duymuyorum en büyük nedeni de kendiyle çelişen bir Adam olması . Pas oyunu oynayacağım diyor Alex gibi oyuncuyu yiyor , Ersun deseydi sistemime uymuyor bunu anlardım.
Gelelim 3 yıllık performansına . 3 Temmuz sonrası yıl kadromuzun çok ta bir eksiği yoktu Galatasaray'dan son hafta şampiyonluk kaybetti. Son yılında keza Avrupa Liginde harika işler yapmasına rağmen(Şanssızlıklar olmasa Kupa hakkımızdı) Galatasaray'a bir şampiyonluk daha verdik.. 2010-2011 sezonuna bakacak olursak ta o kadro ikinci dönem çok iyi top oynadı ama kadro zaten çok üstteydi diğer takımlardan en formda halleriyle Volkan'ı Luganosu Santos'u Yobosu Cristian Emre Alex Stoch ve NİANG abi boru değil

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #917 : 12 Nisan 2016, 12:17:21 »
bjk quaresma yokken cidden cok kotu oynuyor..zaten quaresma ve sosa ile ayakatalar...yoksa gomeze top falan gitmiyor...

sivas amcında quaresma yokken surpriz olabilir...sivas icin cok kiritk mac...yenerlerse sasırmam...

ama bizim ne yapacagımız onemli..daha dogrusu VP'nin...

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #918 : 12 Nisan 2016, 14:43:19 »
Öncelikle Trabzonlu yakıştırmanızı size iade ediyorum.

Bana bir şey yapmadı. Kendisini tanımam bile. Yaptığı Fenerbahçe oldu. Kusura bakmayın 3 sezon Fenerbahçe'nin başında kalmış 1 kere o da Trabzonspor ile çekişirken şampiyon yapmış hocayı sevmek zorunda değilim. Başarılı da bulmuyorum.

Fenerbahçe başında 3 sezonda 108 maça çıkmış Türkiye liginde 68 galibiyet 20 beraberlik ve 20 mağlubiyet almış. 210 gol atmış 111 gol yemiş.

Emenike'yi bu takıma 13 milyon euro paraya zorla isteyen, Konyaspor'da oynayamayan Holmen'i çok beğenerek aldıran, Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en yararlı oyuncusunu istemeyerek gönderen yine kendisi.

Kendisini teknik direktör olarak beğenmiyorum, sevmiyorum. Çok basit. İşte konya ayarı Anadolu takımlarında iş yapar. Başarılı olsun oralarda.
Fenerbahçe'ye yararından çok zararı olmuştur.

3 temmuz sürecine getirecek isek konuyu ücretsiz mi çalıştı benim mi haberim yok?
Size bir itham yok, neyi iade ediyorsunuz bu durumda?

Bizim geçirdiğimiz süreç olağan bir güçlük müydü? Başkanı hapisteydi takımın, bunu kavrayabiliyor musunuz? Bu süreçte hocalar bu takımın başında olmaya can atıyordu da bizim mi haberimiz yoktu? Bir tam devreyi Bienvenue ile geçirdi bu takım forvet olarak. O şartlarda bile son maça taşıyabildi şampiyonluk şansını. O maçta da elimizden nasıl alındığı malum.

Sevin demiyorum zaten Aykut Hoca'yı. Hakettiği saygıyı duysanız yetecek ama olmuyor bir türlü. Her ota b.ka Aykut Hoca gündeme geliyor. Benim derdim, bu kadar gıcık olacak ne yaptı, onu bulmak.

O an için potansiyeli fazla olan Emenike'yi aldırması neden yanlış oluyor? Holmen'in alındığı dönemi de yanlış hatırlıyorsunuz herhalde. Emenike, 3 Temmuz'dan önce alındı ve kadroda Niang da vardı. Orta sahayaysa Matuidi ile anlaşılmıştı, Holmane çok sonraki hikaye. 3 Temmuz darbesi sonrası, yaşanacak olası maddi sıknıtılar düşünülerek yapılan hamlelerden biriydi. Kaldı ki Emenike konusu net değil, başkanın aldığı bile konuşuldu. Holmen'i ise çok beğenerek aldırdığını kendisinden mi duydunuz? Orta sahaya verecek 10M vardı da gidip Holmen'i mi aldı?

Son satırıysa hangi mantıkla yazdınız, anlayamadım. Sanki siz, herhangi bir işi bedavaya yaparmışsınız gibi yaptığı işin karşılığını almamasını mı bekliyordunuz?
Abi katıldığım noktalar var Eren arkadaşımız biiraz dozunu kaçırmış yani çoğu söylediği doğru da olsa bazı gerçekleri görmezden gelmiş.. Ersun Yanal , Zico > Daum (2 şampiyonluk kaybetmiş olsa da futbolcu beceriksizliği şanssızlık buna neden oldu kötü top oynamadık) > Aykut > Vitor
Bu sıralama da atlanmaması gereken bir gerçek tabi , o yüzden Aykut'a fazla anlam yüklemeye gerek yok. 3 Temmuz sürecinde yaptıklarında Ersun Yanal yapsa başkası yapsa vay be helal der insan ama Aykut ta o kadar sahiplensin bi zahmet çünkü hem Fenerbahçe onu Aykut yapmış futbolcu ve TD olarak hem de kendi emeğini savundu sonuçta..
İyi bir hoca Mıdır? Büyük takım için kesinlikle hayır . Şampiyon olduğumuz yıl Ve sonraki yıl Avrupa ön elemede başımıza gelenleri unutmayın . Ve son hafta onun da şampiyonluk kaybettiğini (Alex gibi bir sezon önce rekorlar kırmış oyuncuyu son hafta 11de sahaya sürmeyerek GS'ye bir şampiyonluk hediye etti diyebiliriz)
Aykut Kocaman'a hocalık anlamında saygı duymuyorum en büyük nedeni de kendiyle çelişen bir Adam olması . Pas oyunu oynayacağım diyor Alex gibi oyuncuyu yiyor , Ersun deseydi sistemime uymuyor bunu anlardım.
Gelelim 3 yıllık performansına . 3 Temmuz sonrası yıl kadromuzun çok ta bir eksiği yoktu Galatasaray'dan son hafta şampiyonluk kaybetti. Son yılında keza Avrupa Liginde harika işler yapmasına rağmen(Şanssızlıklar olmasa Kupa hakkımızdı) Galatasaray'a bir şampiyonluk daha verdik.. 2010-2011 sezonuna bakacak olursak ta o kadro ikinci dönem çok iyi top oynadı ama kadro zaten çok üstteydi diğer takımlardan en formda halleriyle Volkan'ı Luganosu Santos'u Yobosu Cristian Emre Alex Stoch ve NİANG abi boru değil
Kardeşim, en sondan başlayayım, çok üstte dediğin kadroya Stoch'u, yıllarca yerden yere vurulan Cristian'ı falan yazmışsın. Bugünkü kadroyla kıyaslanır mı o kadro? Ayrıca 3 Temmuz, olayları sadece kadro üzerinden değerlendirebileceğimiz kadar basit bir durum muydu?

Ayrıca o süreçte yönetimin bile pasif kaldığı konularda taraftardan ve Aykut Hoca'dan başka ses çıkaranın olmadığı durumlar da vuku buldu. Ya, hepsini geçtim, gerçekten bu adama bu kadar kızacak ne var?

Pas oyunu oynayalım diyordu belki ama bir yandan da takım savunmasını da düşünüyordu. Üstelik de o Alex kariyerinin en iyi performansını Aykut Hoca zamanında yaşadı. Arada buna da değinin madem?

Çok basit bir mantık var burada: Kulüte işler düzgün ilerlerken, sıkıntı yokken kurulan kadroyla Ersun Hoca'dan bile fazla gol attırarak ve rekor puanla takımı şampiyon yaptı bu adam. Ne kariyerlilerin, ne milletin ayıldığı bayıldığı Daum'ların, Aragones'lerin ulaşamadığı puanla... Neden kötü teknik direktör oluyor, bana bir anlat, aydınlanmak istiyorum.

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #919 : 12 Nisan 2016, 15:05:38 »
aykut hoca tartışmasına söyle gireyim ben de :

1-  " 3 Temmuz sürecinde de 26 Euro'luk bonservis harcaması yapmış ve ikinci sezonuna toplamda 48 milyon Euro'luk transfer harcamasıyla girmişti. "

2- Direktörlük zamanında Daum kanat transferi isterken, Burak'ı verip Türkiye'nin Drogba'sı diye G.Ünal'ı getirdi. Burak'ın son maçta attığı golle de şampiyonluğu verdik.

3- Gs'nin arkasında 2 sezon üst üste 10 puan gerisinde bitirdi. Bunu da muazzam transfer ücretleriyle yapılan transferlerle yaptı.

4- Alex ile olan süreci en başından beri yürütemedi. Şampiyonluk senesinde 28 golü o atmasaydın Alex'in gidişi eminim daha erken olurdu.
Aykut Kocaman bu takımdan giderken kendisine karşı yapılanlar yanlışların aynısını Alex'e yaptı. Göndermek isteyebilir, oynatacağı sisteme uymayabilir ama bunu sinsi bir şekilde yapmamalıydı. Alex kadar Aykut'un da hatası vardı o süreçte.

5- Avrupa başarısı yaşattı evet. Ama Şenol Güneş'in TR'yi 3. yapmasından bir farkı yok. İnanılmaz bir kura şansımız vardı. Bir kere dişli rakiple oynadık onda da elendik zaten. Bate maçları, plzen maçları, lazio ile 2. maçta resmen zorla aldık.

6- Oynattığı oyun hepimizin aklında, resmen sinir krizleri geçiriyordu insanlar. Gittiği sezonun ertesinde aynı kadroyla Ersun Hoca'nın oynattığı oyunu hepimiz gördük. Aziz istemedi diye Nisan ortasında şampiyon olmadı, bjk deplasmanında o takım. ki birazcık sıksa mart'ta bile şampiyon olacak hali vardı.

7- Daum da Ersun da Zico da hücum anlayışıyla hareket ediyorlardı. Bu sezon Bjk'nin kadrosu bizde iyi mi ? değil! ama çakma filozof hücum anlayışını benimsetti takıma, çatır çatır oynuyor. yediğinden fazla atıyor en azından. attıkları gollerin bir çoğu da müthiş bir takım oyunuyla gerçekleşiyor.

velhasıl mutlu olsun, başarılı olsun, yüzü hep gülsün isterim. ama uzunca bir müddet bu takımdan uzak dursun. Lefter'in " Sırtımda taşırım" dediği , bu taraftarın hatta türkiye'deki bir çok taraftarın büyük saygısını kazanmış adamın gönderilmesine vesile oldu. kendisine karşı bir çok taraftarın içi buruk.

sıralamayı da yapayım madem :) ersun - chelsea - sevilla maçları için zico - daum- aykut - aragones - vitor - ismail

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #920 : 12 Nisan 2016, 20:23:34 »
Size bir itham yok, neyi iade ediyorsunuz bu durumda?

Bizim geçirdiğimiz süreç olağan bir güçlük müydü? Başkanı hapisteydi takımın, bunu kavrayabiliyor musunuz? Bu süreçte hocalar bu takımın başında olmaya can atıyordu da bizim mi haberimiz yoktu? Bir tam devreyi Bienvenue ile geçirdi bu takım forvet olarak. O şartlarda bile son maça taşıyabildi şampiyonluk şansını. O maçta da elimizden nasıl alındığı malum.

Sevin demiyorum zaten Aykut Hoca'yı. Hakettiği saygıyı duysanız yetecek ama olmuyor bir türlü. Her ota b.ka Aykut Hoca gündeme geliyor. Benim derdim, bu kadar gıcık olacak ne yaptı, onu bulmak.

O an için potansiyeli fazla olan Emenike'yi aldırması neden yanlış oluyor? Holmen'in alındığı dönemi de yanlış hatırlıyorsunuz herhalde. Emenike, 3 Temmuz'dan önce alındı ve kadroda Niang da vardı. Orta sahayaysa Matuidi ile anlaşılmıştı, Holmane çok sonraki hikaye. 3 Temmuz darbesi sonrası, yaşanacak olası maddi sıknıtılar düşünülerek yapılan hamlelerden biriydi. Kaldı ki Emenike konusu net değil, başkanın aldığı bile konuşuldu. Holmen'i ise çok beğenerek aldırdığını kendisinden mi duydunuz? Orta sahaya verecek 10M vardı da gidip Holmen'i mi aldı?

Son satırıysa hangi mantıkla yazdınız, anlayamadım. Sanki siz, herhangi bir işi bedavaya yaparmışsınız gibi yaptığı işin karşılığını almamasını mı bekliyordunuz?Kardeşim, en sondan başlayayım, çok üstte dediğin kadroya Stoch'u, yıllarca yerden yere vurulan Cristian'ı falan yazmışsın. Bugünkü kadroyla kıyaslanır mı o kadro? Ayrıca 3 Temmuz, olayları sadece kadro üzerinden değerlendirebileceğimiz kadar basit bir durum muydu?

Ayrıca o süreçte yönetimin bile pasif kaldığı konularda taraftardan ve Aykut Hoca'dan başka ses çıkaranın olmadığı durumlar da vuku buldu. Ya, hepsini geçtim, gerçekten bu adama bu kadar kızacak ne var?

Pas oyunu oynayalım diyordu belki ama bir yandan da takım savunmasını da düşünüyordu. Üstelik de o Alex kariyerinin en iyi performansını Aykut Hoca zamanında yaşadı. Arada buna da değinin madem?

Çok basit bir mantık var burada: Kulüte işler düzgün ilerlerken, sıkıntı yokken kurulan kadroyla Ersun Hoca'dan bile fazla gol attırarak ve rekor puanla takımı şampiyon yaptı bu adam. Ne kariyerlilerin, ne milletin ayıldığı bayıldığı Daum'ların, Aragones'lerin ulaşamadığı puanla... Neden kötü teknik direktör oluyor, bana bir anlat, aydınlanmak istiyorum.
Abi ben kadro ile değerlendirmiyorum ki 3 Temmuz'u şampiyonluk sürecinden bahsediyorum.. Takım gerçekten çok iyiydi Gökhan'ın en iyi Zamanları keza Santoslar Luganolar en önemlisi de bir türlü bulamadığımız Alex - Niang hücum hattı.. Stoch ta çok önemli işler yapıyordu ayrıca hatta sonraki sezon Ateş etmişti adeta.. Ben şundan dolayı diyorum o kadro zaten şampiyonluğun açık ara en büyük adayıydı çok para harcanmış kaliteli oyuncular getirilmişti.. Şimdi Kjaer varsa o dönemde de PSG gibi takıma transfer yapan Bir Lugano vardı şu anki Gökhan'ın 3 kat iyi hali vardı keza Volkan öyle Emre'ler Alexler RvP+fernandaodan daha fazla katkı yapan bir Niang..
Galatasaray'a üst üste iki sezon şampiyonluk hediye etti. Biri son maçta(takımda 3 temmuz sonrası bir travma vardı ama GS da kadro olarak çok iyi değildi) diğer sezonda da Vitorvari oyun anlayışıyla hediye etti.. Ne çabuk unuttunuz Bienvenu'yu sağ kanat Alex'i forvet oynatarak kaybettiğimiz 3-1lik GS maçlarını falan.
Neyse uzatımıyım Aykut'un gözümden düştüğü maç 2-2lik GS maçı . Nerdeyse direkten dönmese sahamızda 3-2 maçı kaybediyorduk.. Sow çakmış Alex çakmış 2-0 olmuş GS futbolcusu fark yiyeceğiz diye titriyor takıma bir el freni çekti oldu 2-2 ve dakika 40lardı sanırım Alex isyan etti Aykut Kocaman'dan yüksek oyun bilgisi ile takım arkadaşlarına yeter artık ileri çıkın diye ve onu da oyundan alarak galibiyeti belki de o maç ile şampiyonluğu kaçırdık.. İşte o anlar benim için Alex-Aykut olayının özetiydi..
Ben onun için kötü Fenerbahçeli leş bir hoca demiyorum asla ama büyütülecek biri de değil hocalık açısından..
Fenerbahçe kalitesine Ali Koç gibi yakışıklı akıllı bir Başkan ve Yabancı olacaksa Alex gibi bir zeka lazım hoca olarak (Tabi Ersun olsa herkes Sevinçten çıldırır)

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #921 : 12 Nisan 2016, 20:41:17 »
Neyse, daha fazla uzatmayacağım. Adam gideli 4 sene olmuş neredeyse, üzerine 3 teknik direktör gelmiş, halen her mevzuya sokuşturuluyor. Ben, kendi adıma yaptığı katkıları, takımı sahiplenmesini asla unutmayacağım. Sanki olaylar olurken yanındaymış gibi "Alex'i sinsilikle gönderdi, bilmem kimi zorla aldırdı" gibi tamamen subjektif yorumları yapmadan önce herkes, benzer muameleye kendisi maruz kalsa ne hisseder, onu bir düşünsün. Saygısızlık yapılmasına da asla müsade etmeyeceğim. Haberiniz olsun...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Galatasaray - Fenerbahçe - Lig 26. Hafta - 13.04.2016 (19:30)
« Yanıtla #922 : 13 Nisan 2016, 09:51:36 »
          Volkan

Gökhan Kjaer Alves H. Ali

M.Topal  Alper

V. Şen     Diego       Caner

RvP 

Ben olsam bu 11 ve bu dizilişle başlardım. Kaybedecek bir şey yok, kazanmaktan başka çare yok.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #923 : 13 Nisan 2016, 10:19:15 »
Hükümetle beyaz bayrakları çekip, kol kola girmiş, şova dönüştürdükleri yeni statlarını açmış Beşiktaş'tan şampiyonluğu almak zor. Zamanında trabzona peşkeş çekilen şampiyonluğu alıp da oyunu bozduk diye başımıza gelmedik kalmamıştı. Bu sene o gücümüz de yok. Sahada alex gibi bir efsane yok, başımızda da o kapasitede bir adam yok. Kazansak da bir gs galibiyet olur ama şampiyonluk Osmanlı maçından sonra artık zor.

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord
« Yanıtla #924 : 13 Nisan 2016, 15:19:37 »
sessiz bekleyiş...
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #925 : 13 Nisan 2016, 17:04:35 »
Askerdeyken, acemi birliğinde iken kaybettiğimiz bir maç hariç son 28 senedir izlemediğim tek Fenerbahçe - Galatasaray maçı hatırlamıyorum. Resmi maçlar... İlk defa bu kadar heyecansız ve umursamaz moda girdim. Neredeyse eve maçla ilgisiz misafir çağıracak kadar... Son anda tuttum kendimi. Öylesine şeyimde değil. Aragones zamanı bile benim için şampiyonluk kadar anlamlıydı bu maçlar. "Sorma ne haldeyim... Sorma kederdeyim... Yangınlardayım."

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #926 : 13 Nisan 2016, 18:10:15 »
caner'i de yedi amk portekizli şovmeni.

eğer caner bu hoca bozuntusuna küfür etmişse ağzına sağlık , dövmüşse de eline sağlık.

önce rvp, sonra nani, şimdi de caner.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #927 : 13 Nisan 2016, 18:17:13 »
Valla caner'i de harcadı.  Daha diyecek bir şey yok..

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #928 : 13 Nisan 2016, 18:49:41 »
Bu vitor hakikaten külliyen zarar bir adam şimdi bir de onun yüzünden sezon sonu caner bedava ayrılırsa gider ayak bir kazıkta oradan atmış olacak kulübe derbi öncesi böyle bir olay yaşanıyorsa oyuncularla teknik direktör tamamen kopmuş demektir ne bu maçtan ne de şampiyonluktan zerre ümidim kalmadı inşallah beni utandırırlar ama çok zor gibi duruyor

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #929 : 13 Nisan 2016, 19:56:10 »
Volkan'ın kaçırdığı olacak iş değil.