Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156158 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Fenerbahçe - Bursaspor - Lig 5. Hafta - 20.09.2015 (20:00)
« Yanıtla #135 : 20 Eylül 2015, 12:20:43 »
eurobasket finali ile aynı saatdeymiş lan yeni öğrendim , şampiyonlar ligi finali olsa o saatte eurobasketi izlerdim ama konu Fenerbahce olunca seçim yapamıyorum, bursa maçını seyredeceğim.

bari güzel bi oyun olsun da eurobasket izlemediğime değsin.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #136 : 20 Eylül 2015, 12:29:25 »
Ne yazık ki daha 2 hazırlık maçına çıktıktan sonra ulan bu 'defansı' nerden buldunuz dediğimiz Ba şu an vazgeçilmez noktada bence.
Van Persie'yi ıslıklamak hiçbir şekilde açıklanamaz ve böyle bir oyuncunun böyle bir hocayla bu  durumda olacağının farkında olunması gerekir.Fizik antremanları ve kondisyon çalışmaları yapmayan sürekli şut şut diye basına geveleyen kendini övmekten başka açıklama yapmayan hocayla değil 1 sezon 1 günün bile geçmesi şu şartlar altında mümkün değil.Yıllarca avrupanın en üst düzey liginde gol krallığına oynamış,Avrupanın ve dünyanın en başarılı ülke ve takımlarında vazgeçilmez olan bir oyuncuyu hem de en etkin olduğu bölge yerine ısrarla bu kondisyonla sağda oynatmak tam bir futbol cahilliğidir.
Bu hoca gitmeden hiçbir maçta 4 gol atamayız atsak bile o yere yere bir tarafa soktuğumuz İsmail,Aykut dönemlerindeki futbolu mumla ararız.
Bu ligde hiçbir takım geçen seneki gibi şike dışında kötü oynayarak şampiyon olmamıştır çok iyi değildir fakat sistemine ve oyunun durumuna göre oynar ve TAKIMINA ve olduğu takıma göre.
Sen Fenerbahçesin ancak Kasımpaşa gibi takıma karşı San Marino gibi kapanarak oynuyorsun,sistem yok,rakibi analiz yok hoca benim için sınıfta kalmıştır.
Ha tabi futbolcularda bir orta kesmekten acizse ben ona karışamam.
GGyi hiç sevmem ama bu Şeneri gördükten sonra daha da Şenerde ısrar etmem.
3-0 alırız maçı Persie o ıslıklayan öküz,aptal ve bilinçsiz taraftarları susturur.
Dünyanın en gereksiz taraftarları biziz,dünyanın en iyi basketbol hocasını bile neler demiş taraftarız gerçi alışmak gerekiyorf böyle saçmalıklara.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #137 : 20 Eylül 2015, 12:50:21 »
Benim hocayla ilgili tek eleştirim, Caner ve Şener gibi iki iyi hücumcu beki sınırlandırması. Özellikle Caner'i neden bu kadar sınırlıyor anlamıyorum. Bu konu dışındaki diğer konuları zamana bıraktım. Takımın zamanla oturdukça düzeleceğine inanıyorum. Diego takım için çok kilit oyuncuymuş son iki maç bunu anladık. Takımı ileri götüren oyuncu. Diego yokken de Van Persie - Fernandao ile 4-4-2 oynamalıyız bence. En azından ceza sahasında çoğalırız.
Beklerdeki sıkıntı ileri ucun serbest oynamasından kaynaklı bence. Bu durum kanatta en az bir oyuncunun yerini kaybetmemesi şartını getiriyor ki bundan dolayı bekler riske girmiyorlar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #138 : 20 Eylül 2015, 14:44:30 »
Beklerdeki sıkıntı ileri ucun serbest oynamasından kaynaklı bence. Bu durum kanatta en az bir oyuncunun yerini kaybetmemesi şartını getiriyor ki bundan dolayı bekler riske girmiyorlar.
bence hem sol hem sağ beki iyi olan tkımlar Arasında rahat ilk 10a gireriz dünyada ki zaten Ersun Döneminde beklerin performansıyla farkı yarattık Hatırlayın . Pereira da beklerimizin diğer takım beklerinden kat kat kaliteli olduğunu görüp onlardan faydalanmalı bence ki hanı bu nasıl olur en iyi 4-3-3 yada 4-2-3-1 ile olur aslında 3-5-2 ama onu beceremez bizim takım neyse . Oynayacaksın 4-3-3 yada 4-2-3-1 kanatlar içeri kat edecek topal 2 stoper arasına girecek ve arkayı sigortalayarak Souza Diego ile orta sahayı tutacak ve bekler rahatlıkla çıkarak içeri kat eden Kanatları ve forvetimizi besleyecek Pereira Dediğimiz gibi yapmadığından Topal'ı çıkardığından Caner çıktığında arka tarafı harman ettiler sürekli goller de boyle geldi . Bana göre takımın Diego'lu 4-3-3 ve 4-2-3-1 oynaması gereken en doğru sistem olup oyun anlayışı da Bahsettiğim gibi olmalıdır çünkü oyuncu karakterleri buna çok uygun bu şekilde takım az yer cok atar bence . Bi konuya daha gelirsek Meireles Ozan ve Souza'dan kalıteli ama nefret ediyorum kendisinden çünkü oynamıyor çıkıp ta. Ozan Souza Arasında da gözüm kapalı Souza derim şimdilik çok net.
Caner Kjaer BA Gökhan(Şener) dörtlüsü geride kalede Volkan orta saha topal Souza Diego ilerde Nani Markovic(Volkan) şimdilik Fernandao 2 hafta sonradan itibaren RVP

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #139 : 20 Eylül 2015, 19:53:03 »
Perreira'da forma adaleti yok.Yazıklar olsun.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #140 : 20 Eylül 2015, 20:14:23 »
Raul Meirelesin oynadığı her maçı kaybederiz bu açık ve net.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #141 : 20 Eylül 2015, 20:53:16 »
bence hem sol hem sağ beki iyi olan tkımlar Arasında rahat ilk 10a gireriz dünyada ki zaten Ersun Döneminde beklerin performansıyla farkı yarattık Hatırlayın . Pereira da beklerimizin diğer takım beklerinden kat kat kaliteli olduğunu görüp onlardan faydalanmalı bence ki hanı bu nasıl olur en iyi 4-3-3 yada 4-2-3-1 ile olur aslında 3-5-2 ama onu beceremez bizim takım neyse . Oynayacaksın 4-3-3 yada 4-2-3-1 kanatlar içeri kat edecek topal 2 stoper arasına girecek ve arkayı sigortalayarak Souza Diego ile orta sahayı tutacak ve bekler rahatlıkla çıkarak içeri kat eden Kanatları ve forvetimizi besleyecek Pereira Dediğimiz gibi yapmadığından Topal'ı çıkardığından Caner çıktığında arka tarafı harman ettiler sürekli goller de boyle geldi . Bana göre takımın Diego'lu 4-3-3 ve 4-2-3-1 oynaması gereken en doğru sistem olup oyun anlayışı da Bahsettiğim gibi olmalıdır çünkü oyuncu karakterleri buna çok uygun bu şekilde takım az yer cok atar bence . Bi konuya daha gelirsek Meireles Ozan ve Souza'dan kalıteli ama nefret ediyorum kendisinden çünkü oynamıyor çıkıp ta. Ozan Souza Arasında da gözüm kapalı Souza derim şimdilik çok net.
Caner Kjaer BA Gökhan(Şener) dörtlüsü geride kalede Volkan orta saha topal Souza Diego ilerde Nani Markovic(Volkan) şimdilik Fernandao 2 hafta sonradan itibaren RVP
Kağıt üzerinde zaten 4-3-3 gibi diziliyoruz ama benim bahsettiğim şey ilerideki 3'lünün serbest oynamalrından kaynaklı eksik kalmama iç güdüsüyle bekler daha temkinli oynuyorlar. Yoksa en iyi bekler bizde, açık ara hem de. Yedekler bile diğer takımlarda fark yaratır.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #142 : 20 Eylül 2015, 21:25:28 »
Ve yine yedik.Puan kayıplarına devam...
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #143 : 20 Eylül 2015, 22:01:08 »
Hakeme 1, Ertuğrul'a 2...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #144 : 20 Eylül 2015, 22:21:42 »
Ezbere yorum yapmayın abi allah aşkına ya bugün maçın en iyilerinden biri Meireles idi, anlamıyorum ki 144p linklerden mi seyrediyorsunuz maçı adamı biri ile mi karıştırıyorsunuz , herifi ben de sevmiyorum ama hakkını vermek lazım bu maç özelinde..

Markovic de issiar dia gibi mübarek cok beğendim.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2015, 22:51:51 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #145 : 20 Eylül 2015, 22:39:47 »
Ve yine yedik.Puan kayıplarına devam...

kardeş totem mi yapıyorsun negatiflik mi saçıyorsun nedir sıkıntı her maç 1-1 olunca puan kayıpları falan , bi sabr et 90 dk.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #146 : 20 Eylül 2015, 23:17:04 »
kardeş totem mi yapıyorsun negatiflik mi saçıyorsun nedir sıkıntı her maç 1-1 olunca puan kayıpları falan , bi sabr et 90 dk.
Totem diyelim  ;D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #147 : 21 Eylül 2015, 08:02:46 »
Ozan'ın kaçırdığı gol sonrası kenardaki malûm vatandaşın hâl ve hareketleri hiç hoş, hatta daha ileri gideyim, hiç ahlâki değildi. Hoca sıfatı taşıyan böyle yapar ise, yarın o oyuncu gol kaçırdığında trübünlerin yuhalamasını kimse ayıplamasın. Maç içi heyecan hocanın mazereti olabiliyorsa, trübünlerin hayli hayli hakkıdır. Umarım aynı artistlikleri Nani ya da Van Persie'nin kaçırdığı bir golden sonra da yapacak cesareti vardır ki, dün oyuna girer iken zaten bir şeyler söylemek için yanına yaklaştığı Hollandalı golcüden azarı işitip şapa oturdu. Dişinin kestiği eti ısırıp diğerine sus pus olursan iki günde madara olursun.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #148 : 21 Eylül 2015, 13:29:46 »
Takım ligde iyi gittiği sürece kredisi olacak Pereira'nın, bu net. Çünkü bu seneki en önemli hedef şampiyonluk olmalı ki seneye ŞL için direk katılım hakkı alınabilsin. Molde maçını temize çıkarmaya çalışmıyorum, yanlış anlaşılmasın.

Ancak başka bir sorun var, genel bir sorun: Takım çok gevşek. Yere düşen yarım saatte kalkmıyor, kaleci bir vuruşu 5 dakikada yapıyor, önde basacak dirilik görünmüyor. Bu sorunlar kapasite meselesi değil çünkü kağıt üzerinde eli belinde dolanacak oyuncu da yok.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #149 : 21 Eylül 2015, 18:49:38 »
Bu noktada yedigimiz golü de hatırlamak lazım, meirelles kurşun yemiş gibi yatmasa, belki o gol olmayacaktı

Sent from my LG-D802