Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 155998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Artık "1-0 olsun bizim olsun" sözünden nefret ediyorum.
Alışkanlıklardan nefret etmemek gerekir hocam.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Artık "1-0 olsun bizim olsun" sözünden nefret ediyorum.

Aman hocam 1-0 olsun bizim olsun, Vitor ile fazlası olmaz, eksiği olur.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İzlerken eziyet çekeceğimiz bir maç daha...Mersin İdman Yurdu ligin en kötü 2 takımından biri ama puan kaybetsek kaç kişi şaşırır?
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kazanmak kaybetmek muamma.
Lakin kazanırsak sonucun 0-1 olacağı açık.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Mersin maçına bile çift ön libero ile çıktık. Golü erken attık. 2. devre kapanırız artık.  >:(

Çevrimdışı Murat

• Üye
Hafta içi birileri hocanın ders çıkardığına ve Ozan ile Volkan oynayacak vb umut taneciklerini pompalıyor.  Sonra maç günü gelince hocanın bildiğini okuduğunu görüyoruz.  Allah akıl fikir versin bu hocaya.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
Şu oynanan ilk yarıya göre hocayı eleştirmek biraz ağır değil mi arkadaşlar? Tamam gene aynı oyuncular var ama konya maçının ikinci yarısından beri farklı oynuyoruz sanki, baskımız, ürettiğimiz pozisyonlar falan baya iyi. Umarım devam ederiz böyle.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Topal yada Josef olmazsa daha baskin oyun gorebiliriz
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Topal bugün 2 asist yaptı. Topal'ın olmaması düşünülemez. Souza verilen bonservise değecek bir oyuncu değil. Bunlar bir yana, böyle oynasınlar ciğerimi yesinler.

Çevrimdışı exex

• Üye
güzel galibiyet  haftayada 3 4 gollü bir lig ve hafta arası molde galibiyeti birçok şeyin üstünü örtebilir

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
maçta en iyi oynayan 3 oyuncu say deseler topal, souza, nani derim ben, hasan ali gol attı iyi de oynadı ama çok hataları oldu defansta , mesela kjaer ve alves pedriel'i ofsayta düşürdü hasan ali bozdu ofsaytı, diğerinde yine mersin'li oyuncu karşı karşıya kaldı hasan'ın hatasından.

souza çok iyi oyuncu 8 milyon souza için çok değil, ama souza apaçık 6 numara, hoca 8 numara görevi veriyor elinden geleni yapıyor , tek ön libero oynadığında nasıl oynuyordu ne çabuk unutuldu..

nani de bencilliğini bi kenara bırakmış takım için oynuyor bugün çok beğendim nani'yi de.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
vitor geldiği günden beri en iyi futbolumuzu oynadık, mersin mi zayıfdı biz mi iyiydik o belli değil ama.

ts maçında belli olacak.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Mehmet Topal'ın bugün oynadığı oyunun tarifi yok. İnanılmaz oynadı. Topal-Souza ikilisi de olsa hücumda baskılı ve üretken olabiliyormuşuz demekki. Önceki maçlara nazaran hoca ikisine de ileri çıkın demiş. Önceden ikisini birden geride çakılı oynatıyordu şimdi orta sahayı iki yönlü parsellediler.

Hoca umarım şu futbol zevkini 1 maçlığına yaşatmamıştır. Avrupa'yı anlarım ama ligde kontrollü futbol oynatmak Fenerbahçe'nin genlerine aykırı... Bugün becerikli olsak 7-8 gol atabilirdik.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 20:17:40 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

maçta en iyi oynayan 3 oyuncu say deseler topal, souza, nani derim ben, hasan ali gol attı iyi de oynadı ama çok hataları oldu defansta , mesela kjaer ve alves pedriel'i ofsayta düşürdü hasan ali bozdu ofsaytı, diğerinde yine mersin'li oyuncu karşı karşıya kaldı hasan'ın hatasından.

souza çok iyi oyuncu 8 milyon souza için çok değil, ama souza apaçık 6 numara, hoca 8 numara görevi veriyor elinden geleni yapıyor , tek ön libero oynadığında nasıl oynuyordu ne çabuk unutuldu..

nani de bencilliğini bi kenara bırakmış takım için oynuyor bugün çok beğendim nani'yi de.

Alperi souza ve nani nin önüne yazmak lazım bence

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Alperi souza ve nani nin önüne yazmak lazım bence

souza'nın belki önüne koyarım alper'i ama nani'nin değil, nani çok efektif oynadı bugün, ilk yarıda souza'ya attığı çok güzel bi pas var, souza da çok iyi vurdu kaleci üste çıkardı topu, yine nani gökhan'a müthiş pas attı , kontrol edemedi gökhan, yine ilk yarı sağdan 2 kişiyi geçti içeri çıkardı vuramadı diego idi galiba.
bi de rvp'ye güzel bi orta yaptı iyi vuramadı topa rvp..yani nerdeyse 4-5 tane key pass atmış.

attığı golde de mesela alper olsa o koşuyu yapamaz, nani'de kanat forvet özellikleri var alper'de yok, orta saha orjinli, belki orta sahada çok daha iyi oynar.

1.topal 2.nani 3. alper 4. souza derim ben..kjaer'i yazmıyorum artık , yazmaya gerek yok son 10 maçtır falan hatasız oynuyor, en iyi transferimiz kjaer performans olarak.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 00:06:53 Gönderen: emindesouza »