Herkes kayseri maçını cepte görüyor..keza gs maçını da..
Kayseri son 4 haftada 3 puan olmazsa küme düşecek..
Kalan maçları
Bjk dep, akhisar dep, sivas , gs dep..
Yani her maçları olum kalım maçı...
En iyi bildikleri is ise kapanıp gol yememek..deplasmanda su ana kadar 14 gol yiyen ve ligin en az deplasmanda gol yiyen 3.takimi..
Deplasmanda 3 gol yedikleri mac yok..2 gol yedikleri mac sayisi 2...ligin başında gencler ve 5 mac önce TS maçı...
Max 1 gol yiyorlar..iyi kapaniyorlar..zaten amaçları bjk ve akhisar dan defansla 1 puan alıp evinde sivas maçında en kotu 1 puan alarak ligde kalmak olacak...
Yani kayseri hic kolay lokma değil..biz kupada ve ligde sadece 1 gol atabildik maclarimizda..hele bjk 60 a kadar atamazsa o baskıyla o mac ne olur bilemiyorum..hele yerlerse düşünemiyorum..
Gelelil gs ye..gs bu hafta bursa yi yenerse(yenilmesin belki osmanlı ve ibb maclarina gore 1 puan bile yeter) bjk macini çok onemseyecek...hele yenerlerse o hafta ibb bizle , bir hafta sonra bjk osmanlı ile oynayacagindan 5.lık şansları ayaklarına gelmiş olacak...
Gs nin hicmi hic yatacagini sanmıyorum..ilk 4.yıldızı onlar takti zaten..biz bu sene olmasa 1 sene sonra takacagiz...ama onlar 2 sene avrupaya gidemez ise 5 senelerine malolur...
Hicbir aklıselim gsli futbolcu, yönetici ve taraftar avrupada 1 sene daha gidememeyi kabul etmez...bence yenmek için oynayacaklar...
Ve bence ya yenecekler yada kaybetmeyecekler..
Osmanlı zaten malum..çok zor onlar için..ligin en çok deplasmanda puan toplayan 3.takimi bjk ve bizden sonra..ligin en az gol yiyen takimi deplasmanda...o kilidi zor acar bjk...bizde acamadik...üstelik bjk bu defansla osmanlı üstüne gol atmaya giderse follos olur...
Son hafta konya da malum..aykut un elinde büyük fırsat..tek korkum o maça puan kaybetmeden gelirlerse..beraberlikten fazlasını alamazlar konya dan ama konyada yenemeyebilir..
Ama konya maçına kadar 1 beraberlik dahi alsalar, aykut hoca beraberlikle bizi şampiyon yapacak taktiği sağlar..
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi