Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 439470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #1140 : 14 Şubat 2016, 20:02:53 »
Sanırım özet 01:00 da FBTV de olur.Maçı sadece Bremer-Williams ve Jefferson üçlüsünün ellerine nasıl verdiğimizi görmek için izleyebilirsin zira maçta saç baş yolduran bir oyun vardı genel itibarı ile :D

eyvallah sagolasin , yenilsek de seyredecekdim zaten cok farketmez oyun kalitesi.

ama burda 21'de de olacak yazmislar, acaba dogru mu ?

http://www.fenerbahce.org/fbtv/yayinakisi.asp

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1141 : 14 Şubat 2016, 20:06:47 »
Maçta basketbol adına Konya'lı Jefferson'ın smacı ve Kalinic'e yaptığı blok ayrıca görülmeye değerdi. Özellikle smaç bu sezon TBL'de benim izlediklerim arasında sezonun smacıydı. Kalinic'in yediği blok ise biraz da kendi beceriksizliği... Geldiğini görüyorsun, önün boş, smaçla bitirsen basket-faul olacak. Göstere göstere yedi bloğu. Gerçi Kalinic iste... Şaşırmamak lazım. Dixon'ın ayaklarına verdiği pas ayrıca şaheser(!)di. Gerçi Hickman ve Dixon'da aynı seviye kötü paslara bugün en az birer defa imza attı.

Neyse, öyle veya böyle kazandık. Yukarıda dediğim gibi, pota altında atletizm üstünlüğümüzü hissettiremediğimiz maçlar böyle sıkıntılar yaşamak kaçınılmaz oluyor ve bu noktada Konya bize gerçekten ters...

Bir de eski oyuncumuz Bremer eğer bizim formamızı giydiği o süreçte bu kadar güvenli ve etkili oynayabilseydi, sanırım bizim formamızı bir süre daha giyebilirdi. Onun üçlük yönünü neredeyse hiç görmemiştim bizde... Genelde orta mesafe denerdi. Çembere de böyle güvenle gitmiyordu. Topu rakip yarı sahaya taşır ve ya orta mesafe dener, ya oyunu biçimlendirmesi için forvetlerden birisine teslim ederdi topu. Öyle kalmış aklımda. Bugün gerçekten şahane oynadı.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 20:09:06 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1142 : 14 Şubat 2016, 20:07:10 »
Genelde Lig tv bu kadar çabuk vermezdi maçların yayınlanmasına ama doğrudur.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1143 : 14 Şubat 2016, 20:08:04 »
Futbol takımının Antalya maçı gibi çok hata yaptığımız, izlenmesi çok keyif vermeyen bir maçtı ama bu takımın gözümde kredisi sonsuz. Ömer Onan'ın da dediği gibi çok da yorgunlardı, yenilsek de kızmazdım açıkçası ama Obradovic benim gibi değil tabii ve o yüzden eşsiz bir koç kendisi :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #1144 : 14 Şubat 2016, 20:13:53 »
Obradovic in 3. periyot sonlarında Bogiyi azarlaması ve Boginin kafasını önüne düşürmesi (Ki Bogi farkın kapanmasını sağladı 3. periyot sonunda) ve 4. periyot başlamadan önceki özellikle Hickman ı  tabiri caizse haşlaması benim gözümde maçtan çok daha anlamlıydı.
Oyuncularımız öylesine kabullenmiş ki  bizim gibi hocamızı en ufak bir ters tepme olmuyor,küsen kızan olmuyor.Hepsi bir şeyler öğrenmenin peşinde.Bu yüzden Obradovic i de şu anki oyuncularımızı da tebrik ediyorum ayrıca teşekkür ediyorum.Ekol olma yolunda gerçekten çok hızlı ilerliyoruz.

Çevrimdışı vesely the best

• Üye
  • Yer: Konya
« Yanıtla #1145 : 14 Şubat 2016, 20:34:41 »
Yine lige konsantre olmadığımız maçlardan biri. Konyasporun hemen her iç maçına gittim, ilk defa böyle görüyorum konyayı. Efes, banvit maçları öyle kötüydülerki ikisinden de 20ye yakın fark yemişlerdi. Konyayı havaya sokan bizdik, nalçacı da susmadı böyle olunca. Ayrıca williamsın oyundan çıkarken hareket çektiğini düşünen tek kişi ben miyim?

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1146 : 14 Şubat 2016, 20:43:03 »
Ben de gördüm orta parmak hareketini. Ceza alır sanırım.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #1147 : 14 Şubat 2016, 20:47:54 »
eyvallah sagolasin , yenilsek de seyredecekdim zaten cok farketmez oyun kalitesi.

ama burda 21'de de olacak yazmislar, acaba dogru mu ?

http://www.fenerbahce.org/fbtv/yayinakisi.asp

Doğrudur o, Fenerbahçe tv'nin yayın programı doğru oluyor, ama maçı kaybedersek yayınlamıyorlar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1148 : 14 Şubat 2016, 20:51:01 »
Yine lige konsantre olmadığımız maçlardan biri. Konyasporun hemen her iç maçına gittim, ilk defa böyle görüyorum konyayı. Efes, banvit maçları öyle kötüydülerki ikisinden de 20ye yakın fark yemişlerdi. Konyayı havaya sokan bizdik, nalçacı da susmadı böyle olunca. Ayrıca williamsın oyundan çıkarken hareket çektiğini düşünen tek kişi ben miyim?

Bildiğin hareket çekti.
Ağzından dökülenlerde cabası.
...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1149 : 14 Şubat 2016, 21:32:01 »
Son 4 deplasman:
Giresun:Orta sahadan son saniye üçlüğü
Uşak:19 sayıdan
Kolej:10 sayıdan gelip 11 saniye kala gelen basketle 1 sayıyla
Konya:Son 7 dakika 9 sayıdan

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #1150 : 14 Şubat 2016, 21:34:51 »
Zor  maç  oldu.Rakipler  fazlasıyla  konsantre  , biz  ise  ligde  tam  tersi  çıkıyoruz.Yorgunluk da cabası.Doğal  karşılamak  lazım.Makine  değil  bunlar sonuçta.
Bunlara  rağmen  kazanmak  çok  güzel.Ciddiye  alsak  20  fark  atacağımız  takımlar  bunlar.

Ligtv'si  olanlar  ''dilediğin  yerde"den  herhangi  bir  programı  12  saat  içinde  geriye  dönüp  izleyebiliyorlar.Bilmeyenler  olabilir  diye  yazayım dedim.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1151 : 14 Şubat 2016, 22:07:25 »

Son 4 deplasman:
Giresun:Orta sahadan son saniye üçlüğü
Uşak:19 sayıdan
Kolej:10 sayıdan gelip 11 saniye kala gelen basketle 1 sayıyla
Konya:Son 7 dakika 9 sayıdan

Şöyle bakınca gerçekten çok sıkıntı duruyor. Play-Off'lar için muhakkak ev sahibi avantajını almamız gerekiyor.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
#IngaOrekhova

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1152 : 14 Şubat 2016, 22:33:42 »
İçerde gs ve aefes i yenersek lider bitiririz bence

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1153 : 14 Şubat 2016, 22:36:40 »
Ligdeki bazı maçlarda "aktif dinlenme"  yapıyoruz. Gayet doğal geliyor bana.  Bu gibi maçlarda normalde daha az süre alan oyuncular katkı verebilirse tabiki daha rahat maçları oynarız.
2 yabancı oyuncumuz sakatlık sebebiyle oynamıyor. Bunun bazı oyuncular üzerinde yorgunluk etkisi yaratması da gayet doğal.
Tam konsantre çıkıp aktif dinlenme yapmayınca maçlar geçen haftadaki Daçka maçı gibi oluyor.
Bu takım kazanmak için oynayan oyunculardan oluşuyor. Kurgulayanlardan Allah razı olsun

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1154 : 15 Şubat 2016, 00:04:30 »
karşımızdaki takımlar tüm hafta boyunca sadece ve sadece bizimle oynayacakları maça hazırlanıyor
koçlar için obrayı yenmek, yabancılar için kendilerini Euroleague piyasasına sergilemek, yerliler için de çocuklarına anlatabilecekleri bir hatıra sahibi olmak için yegane imkan bu maç.
bizim içinse mayıs sonuna kadar oynanacak 70 maçtan sadece bir tanesi
hal böyle iken konsantrasyon da zorlaşıyor, fiziksel mücadele de zorlaşıyor. Buna bir de benchden destek de gelmediğinde maçlar sıkışabiliyor.

Biz bugün Konya'yı totalde 5 dakika basketbol oynayarak yendik. Bunu yaparken de koç kartvizitini bıraktı.

Takıma eleştiri getirenler -ciddiye almıyorlar, konsantre olmuyorlar, maç seçiyorlar- diyenler, size bir soru:

Neden bu forumda Konya maçı kazanılıp da ancak 4 sayfa konuşuluyor da Malaga maçı kazanılınca 14 sayfa konuşuluyor. EL maçında 9000 kişi varken lig maçında 2000 kişi ancak oluyor. Aradaki fark bu kadar barizken, oyuncuları süürekli aynı çizgide oynayamadıkları için abartılı biçimde eleştirmenin, çok fazla bir anlamı var mı?

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.