Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 431040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #1170 : 15 Şubat 2016, 10:16:20 »
Günaydın.
Haklısın da, şut atmanın da bir adabı olması lazım. O ne öyle neredeyse yarı sahadan kaldırıp atmalar. Ondan sonra şutlar girdiğinde de böyle takımlar maç kazanıyor. Basketbola ihanetten başka bir şey değil bence.

Aslında Fenerbahçe konusunda Tucker'i bu kadar dilime dolamak istemezdim ama senin "Günaydın" ile başlayan cümleni havada bırakmak istemedim. Senin hatırına yani :)

abi sana herşey serbest..
istediğini konuşabilirsin..
evet şu atmanın da bi adabı var ama bu biraz da '' At sahibine göre kişner ''durumuna benziyor..
son olarak beter olsunlar abi ;)

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #1171 : 15 Şubat 2016, 10:20:29 »
Şu takım Efes'ten iki maçta toplam 60 sayı fark yedi. O maçlarda ne kendini bu denli paralayan oyuncuları ne de kenarda sandalye tekmeleyen Aziz Bekir'i göremedik. Avrupa'nın en iyi takımını yenmek için farklı bir motivasyonla oynamak anlaşılır da, iki hafta önce aynı salonda af buyurun inek gibi yatıp Efes'ten 33 sayı fark yemelerini pek anlayamıyorum.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1172 : 15 Şubat 2016, 10:23:04 »
Şu takım Efes'ten iki maçta toplam 60 sayı fark yedi. O maçlarda ne kendini bu denli paralayan oyuncuları ne de kenarda sandalye tekmeleyen Aziz Bekir'i göremedik. Avrupa'nın en iyi takımını yenmek için farklı bir motivasyonla oynamak anlaşılır da, iki hafta önce aynı salonda af buyurun inek gibi yatıp Efes'ten 33 sayı fark yemelerini pek anlayamıyorum.
bold yaptım çok hoşuma gitti :)
aslında biraz da sebebini o söylediğin kısımda yazmışsın

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1173 : 15 Şubat 2016, 10:35:20 »
Semazen
Abim günaydın
Tucker böyle bi adam ama.  İlk yarıda bizi yendikleri maçta en az böyle 4 5 şutu vardı  ve o gün şutları sokmuştu ve Konya kazanmıştı.
Hocasının durumdan şikayet etme lüksü bence yok.

aynen haklısın..o macı 74-73 kazandılar...o gun tucker 19 attı...bugun 10....
yani 2 ucluk daha atsa tucker 74 olacaklar ve 74-72 kazanmıs olacaklardı gibi dusunursek; azizbekir bence de aglamasın...o mactada aynı sekilde bir ara tucker sokmaya basladı ve oyunda kalmıslardı ve son saniyede ft leri atıp (cok tartısmalı bir fauldu bence) macı almıslardı...bizde son hucumu kotu oynamıstık...

ligde cok kritik 2 maca giriyoruz tk sonrası..umarım antic iyilesir ve kalinic yerine kadro yapar...cunku cok lazım...
evimizde gs ve deplasmna banvit macları...

bu surecte efes banvit ve ksk deplasmanlaırna gidecek...

gs ve banvit'i yendigimiz ana hem bu 2 rakibin liderlik sanslarını mucizelere bırakırız hem de bu surecte efes 1 kez daha takılacaktır  ve efes'le farkı 1 mac yapıp, evimizdkei efes macı avantajı ile liderligi artık cebe koymaya cok yaklasırız..

ligin en kritik 2 macına giriyoruz yani tk sonrası..

bugun umarım banvit efes'i ayıklar...zor ama ayıklayabilir...efes bu amcta cok direncli olacaktır ustuste yenilgiler sonrası...

bizim ise gs macı taraftarla zor gecmez diye umuyorum havayı yakaldıgımızda..gs cok ekstra sokmalı ki; bence zor..
bizim de banvit maıc zor gececek..kilit adam fortson bence...moerman'i bir turlu tutarız...fortson'a care buldugumuz an o macıda kazanırız..
ama ligdeki diger deplasmanlar gibi oynarsak banvite karsı geriye  donmemiz daha zor olur...

evimizdeki maclar bence cok zor degil bu formumuzla...gs ve efes macları var adam gibi...
banvitten kalan deplasmnalarımız ksk, telekom, ts ve antep..

en zorları telekom olur bence...antep play off sansını surdururse ancak problem olabilir...
yeri yurdu belli olan nerdeyse ksk bu kadrosu ile bence cok hava yakalmalı bize karsı..ts zaten dagıldı...bu 2 mac nedense bana daha kolay geliyor.

telekom can havliyle dert acacak her takıma bence ozellikle evinde...
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 10:42:15 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1174 : 15 Şubat 2016, 16:12:15 »
2.periyot hariç skor olarak önde götürdüğümüz maçtı.Öncelikle Aziz Bekir ve oyuncuları diğer maçlarda da bu maçta olduğu gibi hırslı,coşkulu olsalar şimdi play off potasında olurlardı.Maça gelecek olursak Kalinic'in attığı 3 sayılık baskete gerçekten çok ihtiyacı vardı.Coach Barış Hersek'i 5 numarada denedi,hiç sırıtmadı.Barış'ın 3.periyot sol forvetten attığı 3 sayılık basket maçın kritik anlarından birisiydi.Vesely etkisizdi diyebilirim ama kötü oynama hakkı var,sezon başında beri mükemmel oynuyor.Keza Dixon.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #1175 : 15 Şubat 2016, 19:55:56 »
Çok şükür kazanmışız. Nazar boncuğu lazım arada :)

Çevrimdışı HunterInTheNight

• Üye
« Yanıtla #1176 : 16 Şubat 2016, 22:46:15 »
Sean Williams'a bir ceza gelecek mi onu bekliyorum hala. Sırpça küfürü anlayan hakemlerimiz bu arkadaşın hareketin anlamını tam olarak kavrayamadılar sanırım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1177 : 23 Şubat 2016, 09:49:56 »
Cumartesi akşamı "Kibar Feyzo" zamanı...

Salonda olamayacak talihsizler Lig Tv 2 ekranlarından maçı izleyebilirse az biraz teselli olur.

Bu maçtan 2 gün evvel Panathinaikos deplasmanında oynayacağız. Keşke Pazar'a koysalardı...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1178 : 23 Şubat 2016, 10:27:41 »
Bu maç önemli tabiki..
hak edene hak ettiği muamele gösterilmeli..
Bu heriflerin de salı günü Karşıyaka Eurocup maçları var.
Benim şehir dışında ailecek olacağım o yüzden salonda olmak nasip olmayacak :(
ama giden herkes
1-* takımını tabiki her zamanki gibi sonuna kadar destekleyecektir
2- Ergin denilen adama hak ettiği şekilde davranacaklardır.
2nci madde büyük sevap

Çevrimdışı Chikatokushi8

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Dare to dream
    • Chikatokushi8
« Yanıtla #1179 : 23 Şubat 2016, 12:56:37 »
Pazar günü bizim salonda konser varmış haftaiçi de Galatasaray-Karşıyaka Eurocup maçı oynanacak ondan Cumartesi akşamı. Panathinaikos maçı benim için daha önemli açıkçası, biz istediğimiz kadar gevşeyelim oyuncular ve koç Galatasaray maçının önemini biliyorlar en az 20 ye bağlayacağımız konusunda gram şüphem yok.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1180 : 23 Şubat 2016, 13:17:22 »
Gergin ismi bir yerde gecince bile geriliyorum ..... bu maci izlemek icin ucak saatimi bile degistirdim umarim ucuz yollu yenmeyiz ... eze eze yeneriz hiyarlari ...

Lasme ve Shilp in oyunumuzu bozmalarina izin vermeyelim yeter ... taraftar gorevini yapacaktir ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1181 : 23 Şubat 2016, 13:36:18 »
Yenmek yetmez ezmeliyiz.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #1182 : 23 Şubat 2016, 14:26:49 »
pana macindan daha önemli bence.
bunlara karsi son 3-4 macimiz özellikle deplasmanda ki maclarda hic iyi görüntü vermemistik
farkli galibiyet istiyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1183 : 23 Şubat 2016, 15:25:51 »
Deplasmanda kazanamıyor ki zaten :)
Kendi evimizde öpüyoruz ama

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1184 : 23 Şubat 2016, 19:33:34 »
Pana  maçıda  önemli  ama   bu  maç  ondan  çok  daha  önemli.Pana  maçını  kaybetsek  bile  ,  kaybedeceğimiz  şey  bir  maçdan  fazlası  değil.
Bu  maçın  önemi ,  sadece  gs  maçı  olması değil.Ligde  liderlik   ve  bunun  getireceği  saha  avantajı  ve  muhtemel  şampiyonluk  bakımından.