Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2370 : 31 Mayıs 2016, 09:56:47 »
İlginçtir tükürük olmadığından hepsi  %100 emin. Şike yaptığımızdan oldukları gibi. Yüz yıl anlatsak, yüz mahkemede aklansak, tükürüğün yüz açıdan görüntülerini göstersek fikirleri değişmeyecek çünkü işlerine gelmiyor.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2371 : 31 Mayıs 2016, 10:18:05 »
İlginçtir tükürük olmadığından hepsi  %100 emin. Şike yaptığımızdan oldukları gibi. Yüz yıl anlatsak, yüz mahkemede aklansak, tükürüğün yüz açıdan görüntülerini göstersek fikirleri değişmeyecek çünkü işlerine gelmiyor.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

goebbels taktigi bu..herseyi inkar edeceksin, hic bir sucu kabul etmeyeceksin... ne yazık ki ahlkasızlıgın idz boyu oldugu yerlerde bu derdini anlatamazsın..

• Üye
« Yanıtla #2372 : 31 Mayıs 2016, 10:26:08 »
ozur dilemekten bile imtina eden bu serefizler nasıl olur da, onurdan bahseder...
igrenc herifler...pisliklerinde bogulsunlar..

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #2373 : 31 Mayıs 2016, 10:34:59 »
Obradovic bu yüzden efsane. Adam durumu tüm çıplaklığıyla ortaya koydu, oyuncular kendi duygularını, birliklerini oluşturup ortaya çıksınlar istedi. Ve istediğini de aldı!

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2374 : 31 Mayıs 2016, 10:57:24 »
1-Butun yoneticileri haysiyet yoksunu ... (sunu da soylemem lazim bizimkileri de begenmiyorum ... ama sirf bunlar daha beter diye o koltuktalar) Insan utanir, yazili olarak kabul etmek istemiyorsa bile en azindan susar, bu da birseydir. Utanmasalar yarabbi sukur demesi gerekirdi atasozlerimize hakaret etti diyerek uste cikmaya calisacaklar...

2-Bu macta ezecegiz ... sinek gibi parkeye yapistiracagiz ....

3-2 mac ceza almalari utanctir, kim bilir kim araya girdi ....

4-Euroleague de seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum ... tahminen ilk diskalifiye olan takim olurlar bu kafayla ...

5-Bu takim (ismini soylemek bile istemiyorum) ligin utancidir ... artik birinin disari atmasi gerekir bunlari, en azindan kalite artar. Sadece sokak kopeklerini turubune doldurarak, basketten bir halt anlamayan bos kalabaliklari sahaya doldurarak ligin marka degeri artmaz ....

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2375 : 31 Mayıs 2016, 11:19:53 »
1 adet oç bizim edebimizi arıyordu yerlerde haysiyetsizler ! bugün sağlam vurur geçeriz umarım
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

• Üye
« Yanıtla #2376 : 31 Mayıs 2016, 11:28:48 »
esasında umrumda degil ama bugun de koymazsak ne zaman koyacagız be kardesim diyorum icimden bunlara ipekci'de..her turlu ortam var...seyirci yok, kocun asagılanmıs asırı motivasyon var, dar rotasyondalar ve sakatlıkları var...yani artık yenememek aptallık olur...

gerci seyircili yenmeyei tercih ederdim ama neyse...

onların onur mucadelesi dedigine falan bakmayın, onla ro jırsla cıkmayacak maca ..en azındna oyuncular..ne bok oldugunu onlarda bildiginden hırslı olacaklarını sanmıyorum..oyunucların kendilerine haksızlık yapıldıgını dusundugunu sanmıyorum sahsen...lasme biliyordu macın seyircisi olacagını mac bitiminde bile...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2377 : 31 Mayıs 2016, 12:11:18 »
seyircisiz maçı da alamazsak bundan sonra galatasaray deplasman maçları için topik açmayacağım :(
yapacak bi şey yok , yenemiyoruz diyeceğim amk maçlarını orada , kabullendim sayılır ,
pire'den çıkıyoruz ama şuradan çıkamıyoruz , makul ve mantıklı bir sebep bulamıyorum
o yüzden ben peşinen kendimi perşembe günkü maça hazırladım

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2378 : 31 Mayıs 2016, 12:34:26 »
Deplasmanda en son biz koyduk.
İlk 2 maçta kısa süreli Göksenin'e edilen küfür, "mola alsana" ve "gerizekalı" tezahüratları harici en ufak birşey olmamışken (ki Sinan ve Ergin teşekkür etti) yaptıkları çirkefliklerin haddi hesabı yok.Azıcık diş gösterince de korkup şampiyonluk maçına dahi çıkamıyorlar.Kimin daha büyük taraftar olduğunu 29 Mart 2012'de ispatladık İpekçi'de.Ağızları açık izliyorlardı.Herkes haddini, çapını bilecek.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #2379 : 31 Mayıs 2016, 12:56:28 »
Ben, samimi söylüyorum, bu kadar olaydan sonra gerçekten ama gerçekten seyircisiz oynamak daha da iyi olurdu.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2380 : 31 Mayıs 2016, 12:57:19 »
Külliyen zararlar, başka birşey değil...

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/05/31/aziz-yildirimdan-flas-karar-gidiyor-496282/

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Galatasaray ile deplasmanda oynanacak serinin 4. maçına gitme kararı aldı.
Spor Toto Baksetbol Ligi play-off yarı final serisinde Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe karşılaşması seyircisiz oynanacak.
Abdi İpekçi Salonu’ndaki 3. maçta yaşananlar olaylar nedeniyle Galatasaray, seyircisiz oynama cezası aldı. Fenerbahçe yönetimi bu karardan sonra derbiyi salondan izlemek kararı aldı. Sarı-lacivertli yöneticiler başkan Aziz Yıldırım önderliğinde, iki kulüp arasında tırmanan gerginliğe rağmen protokoldeki yerlerini alacak.
Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari de Twitter’dan yapttığı tweet’le İpekçi’de olacaklarını belirtti.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2381 : 31 Mayıs 2016, 13:04:54 »
seyircisiz maçı da alamazsak bundan sonra galatasaray deplasman maçları için topik açmayacağım :(
yapacak bi şey yok , yenemiyoruz diyeceğim amk maçlarını orada , kabullendim sayılır ,
pire'den çıkıyoruz ama şuradan çıkamıyoruz , makul ve mantıklı bir sebep bulamıyorum
Abi Allah aşkına bu moda girmeyelim. Yapacak bir şey yok, yenemiyoruz, şubeyi kapatalım gibi lafları biz yıllarca hep onlardan duyduk.
Lütfen!..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2382 : 31 Mayıs 2016, 13:16:46 »

yeneriz Cem icin rahat olsun ... gecen maci bile yenerdik dis faktorler olmasa ....

Bizim yarimiz hirslandilarsa iclerinden geceriz merak etme ... inan oyuncular da bizim kadar hirslanmistir ... bu is cidden FB GS mucadelesi olmaktan cikti edepsizlikle mucadeleye dondu ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2383 : 31 Mayıs 2016, 13:21:25 »
Külliyen zararlar, başka birşey değil...

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/05/31/aziz-yildirimdan-flas-karar-gidiyor-496282/

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Galatasaray ile deplasmanda oynanacak serinin 4. maçına gitme kararı aldı.
Spor Toto Baksetbol Ligi play-off yarı final serisinde Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe karşılaşması seyircisiz oynanacak.
Abdi İpekçi Salonu’ndaki 3. maçta yaşananlar olaylar nedeniyle Galatasaray, seyircisiz oynama cezası aldı. Fenerbahçe yönetimi bu karardan sonra derbiyi salondan izlemek kararı aldı. Sarı-lacivertli yöneticiler başkan Aziz Yıldırım önderliğinde, iki kulüp arasında tırmanan gerginliğe rağmen protokoldeki yerlerini alacak.
Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari de Twitter’dan yapttığı tweet’le İpekçi’de olacaklarını belirtti.
İsfendiyar Zülfikari mümkünse sussun ve sonsuza kadar konuşmasın. Fenerbahçe'le ilgili ya da ilgilendiren tek yorum dahi yapmasın..
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2384 : 31 Mayıs 2016, 13:43:24 »
Abi Allah aşkına bu moda girmeyelim. Yapacak bir şey yok, yenemiyoruz, şubeyi kapatalım gibi lafları biz yıllarca hep onlardan duyduk.
Lütfen!..
yok ya niye şubeyi kapatlım , öyle bir şey olurmu ...
benim tek derdim türkiye ligini almak ve euroleague şampiyonluğıu , ipekçi deplasmanı çok da umurumda değil , takım extra 1 maç daha yapıp yorulacak diye üzülürüm sadece ..
çok net bu fikirdeyim.. Galayasaray maçlrı ile kendimizi tatmin edecek durumda değiliz biz bu seviyeleri çoktan aştık.
ama kazanalım tabiki :)