Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2385 : 31 Mayıs 2016, 13:55:26 »
yok ya niye şubeyi kapatlım , öyle bir şey olurmu ...
benim tek derdim türkiye ligini almak ve euroleague şampiyonluğıu , ipekçi deplasmanı çok da umurumda değil , takım extra 1 maç daha yapıp yorulacak diye üzülürüm sadece ..
çok net bu fikirdeyim.. Galayasaray maçlrı ile kendimizi tatmin edecek durumda değiliz biz bu seviyeleri çoktan aştık.
ama kazanalım tabiki :)
Alırız abi, ligi de seneye Euro ligi de alırız. Böyle şerefsizlik yapılmadığı sürece Abdi İpekçi'de regular sezonda iki maçı, play-off ta ise en az bir maçı alırız.
Varsın bir maç fazla yapsınlar, bu güzel insanları bir maç fazla izleriz
FENERBAHÇE

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2386 : 31 Mayıs 2016, 14:16:17 »
https://twitter.com/obeltek

tüküren veled-i zina buymuş.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2387 : 31 Mayıs 2016, 14:33:22 »
baktım, adamın en üsteki twiti böyle:)

Lan tenekeler maca bile gidemedim ben calistigimdan dolayi :) isyerinde oldugumu ispatlayinca bakalim ne yarram yiyceksiniz :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2388 : 31 Mayıs 2016, 14:48:06 »
ugrayip bi halini hatrini sormak lazim , yakinda oturan abiler, kardesler hall ederler herhalde.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2389 : 31 Mayıs 2016, 14:50:51 »
ama once tukurenin gercekten o oldugunu kesinlestirmek lazim, sonra şey etsinler , hal hatir sorma olayini diyorum yani.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2390 : 31 Mayıs 2016, 15:02:25 »
beyler
cezayı bizler veremeyiz bizler verirsek sokaklarda anarşi başlar..
o tüküren gerizekalı olayın farkında değil hala dikleniyor niye biliyormusnuz resmi siteden yöentici denilen danalar hala olayı savunuyorlar
yarın olaylar çıksa ve o gerizeklı eleman ölse ne olacak ?
galatasaray yöneticileri bunun hesabını verebilecek mi ?
veremeyecek
olay çok basit bi şekilde hallolurdu ama işi buraya götürmenin bi anlamı yok
hem fenerbahçe hem galatasayar adına söylüyorum
yapılanlar belli aşağılık bir hareket
ama bu işin sonu ölümlere gider yapmayın etmeyin

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2391 : 31 Mayıs 2016, 15:25:44 »
cocugun gene adı "o" ile baslayan abisi varmıs...isler karıstı..bu salagın formasını giyip mi gitti acaba?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2392 : 31 Mayıs 2016, 15:51:12 »
yılmaz abi çocuk mevzusu kapatalım rica ediyorum bi kardeşin olarak ..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2393 : 31 Mayıs 2016, 16:03:42 »
yılmaz abi çocuk mevzusu kapatalım rica ediyorum bi kardeşin olarak ..

tamam abicim...aksama koymak dilegiyle diyelim sunlara..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2394 : 31 Mayıs 2016, 16:24:23 »
Başka bir mecrada şunu yazdım.  Burada belirtmek istiyorum.  Amacım, meseleyi dallanıp budaklandırmak değil. 

Fenerbahce - Galatasaray rekabetinden daha ateşli ortamlardan gelmiştir (Olympiakos - Panathinaikos ve Kızılyıldız - Partizan). Bu işlerin nerelere varabildiğine gayet vakıftır. Bunlardan Ergin Ataman gibi günü birlik çıkarlar sağladığı takdirde geri dönülmez hasarlar yaratacağını da iyi bilir. Kısacası, herkesten daha büyük tecrübeye sahiptir.

Her şeyden önemlisi ise, basketbol oynamak ve oynatmak için buradadır. Bazıları gibi yüzünde tükürük ile basın toplantısına koşacak biri değildir.  Maalesef, meseleyi bu noktaya getirenlerin başında ise Galatasaray Kulübü geliyor. Yaptığı yalan açıklamalarla tansiyonu daha da yükseltti. Obradoviç bilinçli olarak meseleden kaçınırken, konuyu ayran - tükürük tartışmasına çekti ve hatta Obradoviç tükürükten niye şikayetçi olmadı gibi saçma sapan argümanlara başvurdu.

Obradoviç'in sadece basketbola odaklandığını herkes bilmekte.  Adamın tek derdi her sene olduğu gibi gelecek sene de takımı Avrupa'da bir tık ileri götürmek.  Bu gibi gereksiz tartışmalar bizi odaklanmamız gereken hedeflerden uzaklaştırabilir.  Obradoviç'in amaçları ile aynı doğrultuda hareket etme adına, meseleyi sadece resmi makamlar nezdinde takip etmeli; büyük olaylardan mutlak surette kaçınmalıyız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2395 : 31 Mayıs 2016, 16:34:22 »
Başka bir mecrada şunu yazdım.  Burada belirtmek istiyorum.  Amacım, meseleyi dallanıp budaklandırmak değil. 

Fenerbahce - Galatasaray rekabetinden daha ateşli ortamlardan gelmiştir (Olympiakos - Panathinaikos ve Kızılyıldız - Partizan). Bu işlerin nerelere varabildiğine gayet vakıftır. Bunlardan Ergin Ataman gibi günü birlik çıkarlar sağladığı takdirde geri dönülmez hasarlar yaratacağını da iyi bilir. Kısacası, herkesten daha büyük tecrübeye sahiptir.

Her şeyden önemlisi ise, basketbol oynamak ve oynatmak için buradadır. Bazıları gibi yüzünde tükürük ile basın toplantısına koşacak biri değildir.  Maalesef, meseleyi bu noktaya getirenlerin başında ise Galatasaray Kulübü geliyor. Yaptığı yalan açıklamalarla tansiyonu daha da yükseltti. Obradoviç bilinçli olarak meseleden kaçınırken, konuyu ayran - tükürük tartışmasına çekti ve hatta Obradoviç tükürükten niye şikayetçi olmadı gibi saçma sapan argümanlara başvurdu.

Obradoviç'in sadece basketbola odaklandığını herkes bilmekte.  Adamın tek derdi her sene olduğu gibi gelecek sene de takımı Avrupa'da bir tık ileri götürmek.  Bu gibi gereksiz tartışmalar bizi odaklanmamız gereken hedeflerden uzaklaştırabilir.  Obradoviç'in amaçları ile aynı doğrultuda hareket etme adına, meseleyi sadece resmi makamlar nezdinde takip etmeli; büyük olaylardan mutlak surette kaçınmalıyız.

Uzun süre sonra seninle hemen hemen aynı fikirde olmanın sevincini yaşıyorum..
ağzına sağlık..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2396 : 31 Mayıs 2016, 16:47:25 »
Uzun süre sonra seninle hemen hemen aynı fikirde olmanın sevincini yaşıyorum..
ağzına sağlık..

Yav daha geçen hafta Berlin'den sonraki duygu ve düşüncelerimi paylaştığım yorumla aynı fikirde değil miydin?  Güzel bir birlik ve beraberliğe doğru yol almış iken, alt metindeki olumsuz mesaj ile CASAK - Besim atışmasının yeni bir versiyonuna doğru yol alabiliriz seninle...    ;D

Çevrimdışı aziz yıldırım istifa

• Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #2397 : 31 Mayıs 2016, 17:01:39 »
bunlar nasıl gerizekalıdır ben anlamıyorum 15 m usd bütçeyle ataman ataşehirde el alacakmış.
bonzai kafası bu olsa gerek bunu da lasme gibi oyuncularla yapacaklarmış.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 17:02:24 Gönderen: aziz yıldırım »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2398 : 31 Mayıs 2016, 17:07:25 »
Yav daha geçen hafta Berlin'den sonraki duygu ve düşüncelerimi paylaştığım yorumla aynı fikirde değil miydin?  Güzel bir birlik ve beraberliğe doğru yol almış iken, alt metindeki olumsuz mesaj ile CASAK - Besim atışmasının yeni bir versiyonuna doğru yol alabiliriz seninle...    ;D
ahaha yerim ya seni ....
biz atışmayız dostum...
atışırız düzgünce adam gibi yaparız kavgamızı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2399 : 31 Mayıs 2016, 17:44:24 »
ugrayip bi halini hatrini sormak lazim , yakinda oturan abiler, kardesler hall ederler herhalde.

Emin, seni biraz sağduyuya davet etmek istiyorum. Cem aşağıda çok güzel yazmış, bu işin mahkemesini yapıp cezasını verecek ve sonrada uygulayacak olanlar biz değiliz.

Şu 3-4 gündür olanlardan rahatsızlık duymayan birisinin ne sporsever nede gerçek Fenerbahçe taraftarı olabileceğine inanmıyorum arkadaşlar, kusura bakmayın..