Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2580 : 01 Haziran 2016, 08:50:41 »
Bogdan'dan sonra Datome'nin de kötü oyunu beni biraz endişelendiriyor. Ataşehir'e 1-1'le gelirsek fazla sıkıntı olmaz bence..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2581 : 01 Haziran 2016, 08:55:26 »
Bogdan, Datome, Vesely'de düşüş var. Ama üçü de tecrübeli isimler. Bir şekilde kendilerine gelecektir.

Keyifli bir final serisi izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Allah kaza bela vermesin ve sonu güzel bitsin.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2582 : 01 Haziran 2016, 09:07:40 »
bence seriyi %60 4-0,
hakemler azıcık etki ederse % 30 4-1,
hakemler cok etki ederse % 10 4-2

kaznaırız..4-3'e gitmez bu seri...sonucta kazanırız..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2583 : 01 Haziran 2016, 09:21:41 »
bu sene efes'e ilk lig macında kaybettik.. 84-93
sonra ilk el macında 77-73 yendik
ikinci lig macında  73-69 yendik
ikinci el macında 90-86 yendik..

aldıgımız 3 macıda 4 sayıyla aldık..bu efes'e esasında umut veren bir nokta..macta tutunuyorlar ama kaybediyorlar gene de..
ilk macı saymıyorum resmen dograndık kaybederken...

kaybettigimiz ilk lig macta rotasyon..eskik yok..antic tercih edilmedi..
dixon-sloukas-bogdan-datome-kalinic-vesely-udoh-(melih 3 dk)

ilk el macında rotasyon..sloukas sakat..antic sakat.. sloukas yerine hickman oynuyor gibi dusunelim...
dixon-hickman-bogdan-datome-kalinic-vesely-udoh-(melih 15 dk-barıs 6 dk-berk 5 dk)

ikinci lig macında rotasyon..vesely sakat...vesely yerine antic var..
dixon-sloukas-bogdan-datome-kalinic-antic-udoh-(melih 3 dk)

ikinci el macında rotasyon..vesely sakat...vesely yerine antic oynuyor gibi dusunelim...hickman oynamamıs bile...
dixon-sloukas-bogdan-datome-kalinic-antic-udoh-(melih 16 dk-barıs 11 dk)
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 09:22:57 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2584 : 01 Haziran 2016, 09:22:09 »
İlk yarıdaki oyun çok sinir bozucuydu. 9 maçtır ve yıllardır aynı senaryo olunca insan normalden fazla tepki veriyor doğal olarak.
İkinci yarı Melih'in ateşlemesi ve takımın da silkinmesi ile maç geldi. Ergin bir kez daha Türk sporunun en karaktersiz insanı olduğunu maç sonu kanıtladı. 30 sn kala fark 7 iken ve top da gsye geçmiş iken adam itiraz edecek tabi o pozisyona. Bir üçlük yesen fark 4 olacak çünkü. Obra'nın yerinde olsam o kadar açıklama da yapmazdım ona. Kendini adam sınıfına koyuyor.
Efes serisinin çok zor olacağını düşünmüyorum. Hatta bir aksilik yada hakem etkisi olmazsa süpürmemiz normal olur.

Gergin'in afedersin götünden çıkmadı yenilginin acısı da, maç sonu ne yapacağını bilemedi garibim.. Bi maç esnasında 24 saniye itirazına taktı, maç bitti reise provoke ediyorsun dedi, gene götünün ateşi dinmedi gitti Obra'nın lig tv röportajına salça oldu. Orda da abuk subuk konuştu. Zeljko adamlığından ve beyefendiliğinden hiçbir şekilde ödün vermedi.

Herkes yine kendine yakışanı yaptı kısaca.

O ateş üfleyerek sönmez Gerginciğim. Hadi doldurun şimdi itlerinizi Efes tribünlerine (Eminim bunu yapacaklarına).

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2585 : 01 Haziran 2016, 09:53:04 »
cem abi bu konu kapansın artık demişti, kusura bakmayın gelişme olduğu için yazıyorum.

tüküren herifin ifadesini alıp serbest bırakmışlar.

hukuk cezasını verir demiştiniz , tecavüz edenler bile serbest bırakılıyor, hukuki yaptırımı yok.
......

1-Hukuk ve Turkiye ayni cumle icinde yazilinca bana komik geliyor ...ama neyse ... (kisisel ve profesyonel fikrimdir, bu konuda polemik yapmayacagim)

2-Bu konu ozelinde hukuk ve sinirlari belli, dunyanin neresinde olursa olsun degismiyor. Sonucta ceza ve yaptirim konusu hem karisik, hemde ispati cok zor ... Sonucta kesin tespit goruntu olsa bile her zaman mumkun olmuyor.  Hele Turkiye de sonuca ulasmasi imkansiz. Ozellikle son yasa degisikliklerinden sonra adam 15-20 sene ceza alsa da yargitay onayina kadar ceza erteleniyor ve disari cikiyor .. Daha sonra iyi hal, ceza erteleme, sure asimi, suc tekrari olmamasi, pismanlik... derken kurtariyor....Konusacak birsey yok....

Bu nedenle o adami ve konuyu konusmak gereksiz. Bence o adamdan daha vahim olan kitleleri yonlendiren insanlar ve bundan nema saglayanlar. Ozur dilerim ama Suleyman Seba ve yonetimlerinden bu yana bu ulkeye duzgun baskan gelmemistir. Rahmetli Ozhan Canaydin buna yeltendi ama o da altindaki yoneticilere soz geciremedi, ve populistligin esiri oldu.

Uzucu... Ben bu konuda bizim kulubumuz adina yakin zamanda koklu degisiklikler olacagini umuyorum ...

3-Insan olarak Obradovic e yapilan cok uzucu ve insanin icini acitiyor ama ne yazik ki bu duyguyu olumlu bir yonlendirmeye cevirecek sosyal yapi, kurum ve orgutlerden cok uzagiz. Zaten ulke olarak hafizamiz da biraz sikintili, cok secici ve kisa sureli.

Sonuc ne dersen Emin;
Cem in tutumuna katiliyorum; artik GS serisi bitti bence ve tartismayalim 3. maci, olayi ve kisileri ... sonuca ulasamayiz nasil olsa .... sadece gereksiz kin ve nefret yaratir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2586 : 01 Haziran 2016, 10:00:10 »
Bogdan, Datome, Vesely'de düşüş var. Ama üçü de tecrübeli isimler. Bir şekilde kendilerine gelecektir.

Keyifli bir final serisi izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Allah kaza bela vermesin ve sonu güzel bitsin.

Umarim bir mac kadro disi kalmak yeterli olur Bogdan a ve Final 4 dan donebilir ...
Datome bence toparlar son macta da onemli anlarda eli titremeden atti...
Yine Vesely de sakatliktan bu yana hala forma giremedi bir iki spektekuler blok yapsa toparlar bence. Biraz cabuk dondu belki hala agrilari olabilir oyununu bunun etkilemesi muhtemel.

Ama Efes macinda sadece Cedi ve Huertel den cekiniyorum. Pota altini yine parselleriz ama ikisi de bize ters gelen oyuncular... Dikkatli olmak lazim....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #2587 : 01 Haziran 2016, 10:06:31 »
Biletler ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2588 : 01 Haziran 2016, 10:11:38 »
Bende maçların gs kadar zor olacağını sanmıyorum çünkü gs %120 le oynayan bir takım sırf 1 2 maç kazanmak için aşırı güç sarfediyolar yoksa gerginde biliyordu bu maçı bı şekilde kazansak oyuncuların ataşehirde yürücek hallerinin kalmayacağını. ama sırf sahamızda yenemiyolar trıbıne normal oynamadı. (Avrupanın en güçlü takımını yendik felan)
Herkes gs karşısında performansdan şıkayetçi ama gergin as oyuncuları 30dk üzerinde oynattı bu hem avantaj hem dezavantaj oluyor. Çünkü uzun süre sahada kalan oyuncular konsantrasyonu çok yukarıda ve oyundan çok kopmuyolar elleride biraz sıcaksa sorun oluyor. bizim gs maçlarında 2. yarılarda ıyı oynamamızın sebebi de bu çünkü oyuncular karşı takımı tanımaya ve oyuna iyice konsantre olmaya başlıyor. gs yaptığı uzun vadede dej avantaja dönüyor çünkü oyuncular çok yıpranıyor veya formda olmayan oyuncun oldugunda ortada kalıyorsun.
Obra sonuçta bunun bir seri olduğunu ve finalinınde oldugunu bilerek oynattı. her maça başka oyuncuyu dışarda bıraktı dinlendirdi. gs gibi 1 2 maç kazanmak için bütün takımı harcamadı. Eğer son maça kalsaydı gerçek obrayı görürdük gibi geliyor :)
O yüzden final serisinin telafisi yok heleki saha avantajımız yokken. o yüznden obranında artık as oyuncuları 30 a yaklaştırıp bench den gelenlerdende verim aldıkmı efesi sahadan sileriz. çünkü ligi çok takmazken bile 4 de 3 yaptık.
bence Oyuncular çok karakterli(futbolcular gibi değil) hata yaptıklarında bile kızamıyorsun.(maçta beğenilmeyen datome gibi adam bile kendini 5 metre parkede sürükledi) Obra desen adam terminatör.
Burada taraftara çok iş düşüyor. Şimdi stada Anti- fenerlileri toplamaya çalışacaklar. Bu sefer o stadı %80 lemeliyiz ellerindeki kartonlarda bi işe yaramaması lazım.
Efes maçlarına gidenler bilir seyirci bağırmadıgı için herkesın eline ses cıkartan karton verirler taraftar bagırdıgında müzigin sesini arttırlar ama bu sefer gs inat o stada efesli almamaız lazım :)
Biletler çıktıgında organize olup bilet almak lazım.

(Biraz uzun yazdım ülkemizde basket konuşacak adam çok az çok doluyorum ondan biraz fazla yazıyorum)
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 10:12:50 Gönderen: oddrech »

Çevrimdışı Suarez1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • omerselman1907
« Yanıtla #2589 : 01 Haziran 2016, 10:31:11 »
Efes cephesinden duyduğuma göre bilet satışı olmayabilirmiş. Senelerdir orada yaşattığımız deplasman atmosferinden sonra bu sezon böyle bir karar alınabilirmiş. Ayrıca Galatasaray taraftarının da gelme olasılığı yüzünden tribünde olası olaylardan da çekiniyorlarmış. Deplasman tarafına bilet çıkarsa da çok yüksek ücretler olacağı söyleniyor. Umarım tüm bunlar yalan çıkar ve her sene olduğu gibi efsane bir tribünle dünyanın en güzel takımına gereken desteği verebiliriz.
" Ve Obradoviç'in canı, bugün kısa beşle oynamak istemiyor "

Çevrimdışı Suarez1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • omerselman1907
« Yanıtla #2590 : 01 Haziran 2016, 11:14:33 »
Efes cephesinden duyduğuma göre bilet satışı olmayabilirmiş. Senelerdir orada yaşattığımız deplasman atmosferinden sonra bu sezon böyle bir karar alınabilirmiş. Ayrıca Galatasaray taraftarının da gelme olasılığı yüzünden tribünde olası olaylardan da çekiniyorlarmış. Deplasman tarafına bilet çıkarsa da çok yüksek ücretler olacağı söyleniyor. Umarım tüm bunlar yalan çıkar ve her sene olduğu gibi efsane bir tribünle dünyanın en güzel takımına gereken desteği verebiliriz.
Konuyla ilgili Anadolu Efes resmi sitesinden bir açıklama geldi. https://www.anadoluefessk.org/haber/anadolu-efes-spor-kulubunden-aciklama-2
" Ve Obradoviç'in canı, bugün kısa beşle oynamak istemiyor "

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2591 : 01 Haziran 2016, 11:18:54 »
Efes tarafından başlayarak bilet almak lazım ama bu gidişat son gün açacaklar satışları.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #2592 : 01 Haziran 2016, 11:48:24 »
Final serisi Fenerbahçe ve hakemler arasında geçecek diye korkuyorum :-/ Bir de Cedi'ye hücum ribaundu vermeyelim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2593 : 01 Haziran 2016, 11:55:36 »
Tükürük olayına, bence, Obradoviç ile aynı yaklaşımda bulunmalıyız.  Ben Hoca'nın tüküren kişiyi özrünü aldıktan sonra affedeceğini ve şikayetçi olmayacağını düşünüyorum.  Telefonuna gelen mesajı hesabından yayımlayıp da, ortalığı velveye veren ve linçe davetiye çıkaranlar, biraz akılları varsa ders alırlar bundan... 
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 11:55:47 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2594 : 01 Haziran 2016, 11:57:34 »
Yarı final serisinden çok daha rahat bir atmosferde geçeceğini düşünürsek en fazla 1 maç veririz.
FENERBAHÇE