cem abi bu konu kapansın artık demişti, kusura bakmayın gelişme olduğu için yazıyorum.
tüküren herifin ifadesini alıp serbest bırakmışlar.
hukuk cezasını verir demiştiniz , tecavüz edenler bile serbest bırakılıyor, hukuki yaptırımı yok.
......
1-Hukuk ve Turkiye ayni cumle icinde yazilinca bana komik geliyor ...ama neyse ... (kisisel ve profesyonel fikrimdir, bu konuda polemik yapmayacagim)
2-Bu konu ozelinde hukuk ve sinirlari belli, dunyanin neresinde olursa olsun degismiyor. Sonucta ceza ve yaptirim konusu hem karisik, hemde ispati cok zor ... Sonucta kesin tespit goruntu olsa bile her zaman mumkun olmuyor.
Hele Turkiye de sonuca ulasmasi imkansiz. Ozellikle son yasa degisikliklerinden sonra adam 15-20 sene ceza alsa da yargitay onayina kadar ceza erteleniyor ve disari cikiyor .. Daha sonra iyi hal, ceza erteleme, sure asimi, suc tekrari olmamasi, pismanlik... derken kurtariyor....Konusacak birsey yok....
Bu nedenle o adami ve konuyu konusmak gereksiz. Bence o adamdan daha vahim olan kitleleri yonlendiren insanlar ve bundan nema saglayanlar. Ozur dilerim ama Suleyman Seba ve yonetimlerinden bu yana bu ulkeye duzgun baskan gelmemistir. Rahmetli Ozhan Canaydin buna yeltendi ama o da altindaki yoneticilere soz geciremedi, ve populistligin esiri oldu.
Uzucu... Ben bu konuda bizim kulubumuz adina yakin zamanda koklu degisiklikler olacagini umuyorum ...
3-Insan olarak Obradovic e yapilan cok uzucu ve insanin icini acitiyor ama ne yazik ki bu duyguyu olumlu bir yonlendirmeye cevirecek sosyal yapi, kurum ve orgutlerden cok uzagiz. Zaten ulke olarak hafizamiz da biraz sikintili, cok secici ve kisa sureli.
Sonuc ne dersen Emin;
Cem in tutumuna katiliyorum; artik GS serisi bitti bence ve tartismayalim 3. maci, olayi ve kisileri ... sonuca ulasamayiz nasil olsa .... sadece gereksiz kin ve nefret yaratir.