Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430220 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3150 : 10 Haziran 2016, 14:48:50 »
Oradaki refleks hareketiyle dünkü davranışını bir tutamazsın yalnız abi. Oyuncular smaç ya da  blok yaptıktan sonra nasıl gaza gelip tribüne doğru ellerini kaldırıyor, o da öyle bir hareketti.
Ki bağıran taraftarlar olarak üstümüze alınmadık zaten Bursa'daki o hareketi. Dünkü olay ise resmen uyuyan bir tribüne doğruydu. O anda da sağlam küfürler ettiğine eminim koçun :D Jest ve mimikleri onun göstergesi.
Zelkjo Obradoviç Özkan değil ki kendi taraftarına küfür etsin , kızar kızmıştır Zejlko bu herşeyi yapma hakkı ve özgürlüğü kendisinde var..

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #3151 : 10 Haziran 2016, 14:51:10 »
haydaaa sen meşale mi soktun lan içeriye ?

İlk maçta soktum, viskiyi de soktum, 2. maçta almadılar. viskiyi çöpe, meşaleyi cezayla birlikte Alman savcılara gönderdik. 
Sorun bu değil zaten abi :D Meşale = İftarlık yemek midir? :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3152 : 10 Haziran 2016, 14:52:49 »
İlk maçta soktum, viskiyi de soktum, 2. maçta almadılar. viskiyi çöpe, meşaleyi cezayla birlikte Alman savcılara gönderdik. 
Sorun bu değil zaten abi :D Meşale = İftarlık yemek midir? :)
değildir özkan kardeşim..
ramazan süresinde bi esneklik sağlasalar daha dar gelirli insanlar için güzel olabilirdi tabiki ..

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3153 : 10 Haziran 2016, 14:58:29 »
değildir özkan kardeşim..
ramazan süresinde bi esneklik sağlasalar daha dar gelirli insanlar için güzel olabilirdi tabiki ..

E değilse Berlin'deki kontrollerle dünkü saçmalığı niye bir tutuyorsun abi :)
Dar gelirli olup olmaması önemli değilki. Dünkü abinin de içerde yemek alamayacak parası olduğunu düşünmüyorum.
 Bizim dışarıdan soktuğumuz yemekler salondakilerden daha pahalıydı mesela :D Ama 1 sosisliye 8 lira verecek kadar zengin değiliz, mesele bu.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3154 : 10 Haziran 2016, 15:05:19 »
zenginlikten öte birde enayi yerine konma durumu var.
ben allahtan tuvaletler paralı değil diye şükredelim derim. yarın öbür gün aziz bunuda yapar çünkü.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3155 : 10 Haziran 2016, 15:06:34 »
E değilse Berlin'deki kontrollerle dünkü saçmalığı niye bir tutuyorsun abi :)
Dar gelirli olup olmaması önemli değilki. Dünkü abinin de içerde yemek alamayacak parası olduğunu düşünmüyorum.
 Bizim dışarıdan soktuğumuz yemekler salondakilerden daha pahalıydı mesela :D Ama 1 sosisliye 8 lira verecek kadar zengin değiliz, mesele bu.

ne diyim özkan.. o abinin simit mevzusu çok net şov...onu geçelim..
senin de içindeki kini sindirmek zor ..
miilyonlarca mutlu insan arasından tek mutsuz insan olarak yaşamak zor olsa gerek ..
ne diyebilirim ki

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3156 : 10 Haziran 2016, 15:12:23 »
zenginlikten öte birde enayi yerine konma durumu var.
ben allahtan tuvaletler paralı değil diye şükredelim derim. yarın öbür gün aziz bunuda yapar çünkü.
abi berlin'de salonda 1 hamburgere 7 euro verdik .. 1 suya 2 euro verdik...
madrid'de suya 2 euro , kolaya 3 euro verdik
eleştirme eyvallah ama ezbere konuşuluyor....

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3157 : 10 Haziran 2016, 15:20:03 »
Şube bu salondan nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yaparsa, bize de nefret etmek düşer abi. Sadece ben değil, tribünü seven herkes nefret ediyor o salondan. O yüzden Abdi İpekçi ya da başka bir deplasmanı iple çekiyor insanlar.
Deplasmanda maruz görmediğimiz saçmalıkları kendi salonumuzda yaşıyoruz.

Savunulacak hiçbir şey yapmıyorlar, her şey ters.

Ben şov olduğunu düşünmüyorum ayrıca. Ramazan günü böyle bir konuda yalan söyleyeceğini ya da şov yapacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3158 : 10 Haziran 2016, 15:20:29 »
Salondaki büfelerde fiyat ve sıra sorunu olduğu aşikar. Ben sürekli uzun kuyruklar görüyorum ve fiyatlar biraz fazla pahalı, belki her kesime hitap edecek büfeler gerekli. Sosislici daha ucuza satar, şekil kahveci kendi kitlesine göre satar falan o ayarlanabilir salon yönetimi tarafından.

Ama salona göstere göstere yemekle girilememesi normal bence. Bana göre girilememeli (güvenlik sebebiyle) başkasına göre girilebilmeli, ama dünyada çoğu eğlence mekanında bu yasak var. Bizde de değişeceğini sanmıyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi her kesime hitap etmek için büfelerde farklı ürünlere farklı fiyatlamalar(price discrimination) yapılması ve belki de kuyrukları azaltmak için sayısının artması daha makul çözümler.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3159 : 10 Haziran 2016, 15:20:34 »
besim yavrum o güzel götün Londra'da olduğu için biraz kalkmış gibi ..
indiririz koçum .. ona göre .. Hakan yaman Abimize çok güvenme
o beni herkesten ayrı sever ...

Cem Agrak, atesle oynuyorsun.  Gencligini Ulker Arena yerine mahkeme salonlarinda harcarsin.  :D

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3160 : 10 Haziran 2016, 15:26:39 »
abi berlin'de salonda 1 hamburgere 7 euro verdik .. 1 suya 2 euro verdik...
madrid'de suya 2 euro , kolaya 3 euro verdik
eleştirme eyvallah ama ezbere konuşuluyor....

Bak abi yine Avrupa-Türkiye kıyaslaması yapıyorsun :D Almanlar ya da İspanyollar yiyecek/içecek fiyatlarını Türklere göre düzenlemek zorunda değil. Kendi yaşam standartlarına göre gayet ucuz bu rakamlar.
Mercedes Benz Arena'da su 4,5€ ayrıca, 2 değildi :D

Ama bizim kulübün böyle bir zorunluluğu olmalı. Tüm planlar taraftara geçirme üzerine olmamalı.
Ha bak bi de şu var. Kulübün yandaşlarını beleş biletle soktuğu 109'un alt kısmı var. İşte orada beleş biletle oturan insanlara beleş su dağıtıldı dün. Gözlerimizle gördük. Hem de içeri sokulması yasak olan 0,5 lt pet şişe içinde :D Gişeden giren adama yasak ama sosyeteye serbest :))
Büfelerde 1 bardak su 2,5 lira, beleş biletle girenlere 0,5 lt su bedava. Ne güzel dünya :D
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 15:27:59 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3161 : 10 Haziran 2016, 15:32:15 »
Şube bu salondan nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yaparsa, bize de nefret etmek düşer abi. Sadece ben değil, tribünü seven herkes nefret ediyor o salondan. O yüzden Abdi İpekçi ya da başka bir deplasmanı iple çekiyor insanlar.
Deplasmanda maruz görmediğimiz saçmalıkları kendi salonumuzda yaşıyoruz.

Savunulacak hiçbir şey yapmıyorlar, her şey ters.

Ben şov olduğunu düşünmüyorum ayrıca. Ramazan günü böyle bir konuda yalan söyleyeceğini ya da şov yapacağını düşünmüyorum.
Ben tribünü seviyorum, 5 yıldır 3 farklı salonda, münferit veya UNIFEB'le gidebildiğimce gittim. Bu salonu seviyorum. Abdi İpekçi'ye kıyasla salonun olduğu muhitte ve salon içinde kendimi güvende hissediyorum mesela. Bu güven hissiyle bu salon bana göre Fenerbahçe'nin halkın her kesimden taraftarını daha güzel temsil ediyor, aileler de gelebiliyor. Ayrıca yüksek fiyatlara rağmen salonun dolması ile şubeye büyük bir gelir sağlanıyor. Artıları çoğalabilir ama tabii ki eksileri var, mesela düşük fiyata bilet olmaması ve önemli maçlarda dar gelirli/öğrencilerin bilet alırken zorlanması. Veya sahaya yakın kesimlerin "genelde" enerjisinin düşük olması. Kişisel not: Bana göre şu an salonun eksileri gördüğümüz şeyler biraz da salon yönetimindeki emekleme süreci hatalarından kaynaklanıyor, salonun inherent özelliklerinden değil.

Sonuçta bu salonun artıları da eksileri de var. Ama benim gözlemlediğim her yıl, her maç salondaki ambiyans takıma daha faydalı hale geliyor. Bu bizim salonumuz, başka kimsenin değil, ve salonu daha iyi hale getirecek olan bizleriz. Üvey evlat muamelesi yapmamalıyız, nasıl daha iyi hale gelir onu konuşmalıyız.

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #3162 : 10 Haziran 2016, 15:44:40 »
Ben tribünü seviyorum, 5 yıldır 3 farklı salonda, münferit veya UNIFEB'le gidebildiğimce gittim. Bu salonu seviyorum. Abdi İpekçi'ye kıyasla salonun olduğu muhitte ve salon içinde kendimi güvende hissediyorum mesela. Bu güven hissiyle bu salon bana göre Fenerbahçe'nin halkın her kesimden taraftarını daha güzel temsil ediyor, aileler de gelebiliyor. Ayrıca yüksek fiyatlara rağmen salonun dolması ile şubeye büyük bir gelir sağlanıyor. Artıları çoğalabilir ama tabii ki eksileri var, mesela düşük fiyata bilet olmaması ve önemli maçlarda dar gelirli/öğrencilerin bilet alırken zorlanması. Veya sahaya yakın kesimlerin "genelde" enerjisinin düşük olması. Kişisel not: Bana göre şu an salonun eksileri gördüğümüz şeyler biraz da salon yönetimindeki emekleme süreci hatalarından kaynaklanıyor, salonun inherent özelliklerinden değil.

Sonuçta bu salonun artıları da eksileri de var. Ama benim gözlemlediğim her yıl, her maç salondaki ambiyans takıma daha faydalı hale geliyor. Bu bizim salonumuz, başka kimsenin değil, ve salonu daha iyi hale getirecek olan bizleriz. Üvey evlat muamelesi yapmamalıyız, nasıl daha iyi hale gelir onu konuşmalıyız.

Hepsi demeyeyim de büyük bir kısmı diyeyim o zaman.
Söylediğin sebeplerde kendine göre haklısın.
Ama salondaki ambiyans iyiye değil kötüye gidiyor. İlk başta güzeldi mesela https://www.youtube.com/watch?v=VJwe7yKZAbo

Taraftar tribünü olması gerektiği gibi taraftarındı.
Sonra üst kata alındı taraftar tribünü,
sonra üst kattan da atıldı taraftar, salona alınmadı,
sonra Ünifeb kendi imkanıyla epey iyi sayıda kombine aldı üst kattan, zamlarla kombine iptalleriyle vs onları da küstürdüler.
Sonra sonra sonra.. meydan böyle boş kaldı işte, beleş biletle girenler, koçtan fırça  yiyen alkışlamaktan aciz siyah koltuk ultras tribünü.

Gruplar Arena'ya dönmeden hiçbir şey olmaz o salondan. Madrid maçındaki ortam falan hikaye yani. Anca günü kurtarırsın.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 15:46:52 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3163 : 10 Haziran 2016, 15:50:35 »
Hepsi demeyeyim de büyük bir kısmı diyeyim o zaman.
Söylediğin sebeplerde kendine göre haklısın.
Ama salondaki ambiyans iyiye değil kötüye gidiyor. İlk başta güzeldi mesela https://www.youtube.com/watch?v=VJwe7yKZAbo
Taraftar tribünü olması gerektiği gibi taraftarındı.
Sonra üst kata alındı taraftar tribünü,
sonra üst kattan da atıldı taraftar, salona alınmadı,
sonra Ünifeb kendi imkanıyla epey iyi sayıda kombine aldı üst kattan, zamlarla kombine iptalleriyle vs onları da küstürdüler.
Sonra sonra sonra.. meydan böyle boş kaldı işte, beleş biletle girenler, koçtan fırça  yiyen alkışlamaktan aciz siyah koltuk ultras tribünü.

Gruplar Arena'ya dönmeden hiçbir şey olmaz o salondan. Madrid maçındaki ortam falan hikaye yani. Anca günü kurtarırsın.
Hocam grupların münferit taraftarları sürükleyici olması gerektiğine de, bu grupların arasında adını hepimizin bildiği paralı asker grubunun olmaması gerektiğine de katılıyorum. UNIFEB'in geçen sene final serisinde iptal edilen kombinelerini de hatırlıyorum. Salonda böyle rezaletler yaşandı, kabul. Ancak bunlar başka bir başkana sahip olduğumuzda adaletli bir yönetim ve doğru politikalar ile çözülebilecek sorunlar bana göre. Yani temel sorun salonun kötü olması değil, salonu yöneten adam diye düşünüyorum.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3164 : 10 Haziran 2016, 16:03:49 »
Şu rezilliği tarif edebilecek kelime var mı acaba? http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=50934

Kendi pisliğinizde boğulun şerefsiz herifler.