Salon ortamı her geçen gün daha iyiye gidiyor .. Avrupa'nın en iyi salonlarından ve en etkili salonlarından bir tanesine sahibiz..
3 senede ciddi yol kat edildi , olması gerektiği gibi oluyor
daha iyi daha etkili mutlaka olmalı tabiki ..
ama olması gereken '' bence '' bu ..
bu sayede bi sürü de maç aldık zaten.
35/34 yapmışız bu sene.. haydi 15 tanesi çok az kişinin gitti lig maçı olsun ..
5 tane eurole ilk grup
7 tane top 16
2 tane top 8
5 tane tbl play off
en az 6 tane normal sezon lig maçı ...
canavar gibi .. bu sene içeride verdiğimiz 1 konya maçını da seneye vermezsek miss gib olur..
bunlar kişisel fikirler ,ben hangi tribün olursa olsun FENERBAHÇE'Yİ desteklemeye giden tüm taraftarlarımıza minnet duyarım , teşekkür edermi , kesesinden vaktinden fedakarlık yapmış gitmiş neresi olrusa olsun Allah razı olsun
ama misal İpekçi ortamı filan vasat ötesi ,
aynı takım İpekçi ortamı ile bu sene Euroleague'de çevirdiğin 4 5 maçı çeviremezdi .. bu da benim fikrim...
pota arkasına taraftar gelip arkası dönük marşlar söyleyecek mi rakibi etkileyecekler , yada maçı çevirecekler , hakeme etki edecekler ?
geçelim o işleri..
ya zaten ne konuşuyoruz ki , tüm euroleague maçları öncesi Euroleague resmi sitesinde hem koçların hem de rakip oyuncuların yorumlarına bakıyorum , bir çoğunu da foruma yazıyordum zaten ..
hepsini söylediği şey belli .. o salonda maç yapmak çok zor , Fenerbahçe o salonda çok iyi atmosfer oluyor diyorlar.
haa onları da siktir edelim diyorsanız yapacak bi şey yok ..
az kaldı bu güzel salon sayesinde bu güzel takım sayesinde kendi evinde maç en çok maç kazanan takım rekorunu da kıracağız..