Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3180 : 10 Haziran 2016, 17:01:27 »
Rezalet..."Sevdımıza kimse engel olamaz"tezahüratı sıkça söylenir bu maçta.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3181 : 10 Haziran 2016, 17:08:03 »
sen maçı bırakıcan yönetime protesto yapıcan sonrada yönetim biletleri alınca yönetim şerefsiz olucak
Amacın ne senin ?
O şerefsiz adamın yaptıklarına taraftar ses çıkarmayacak mı ? Babasının malı mı bu kulüp ? Her türlü protestoyu fazlasıyla hak ediyorlar. Bu ramazan gününde, duam, taraftarın hakkettiğini yaparak protesto etmesi sonucunda sinirden şekeri yükselsin, pancar gibi kızarıp, kuduz gibi salyalar saçarak etrafa çemkirip dursun......

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3182 : 10 Haziran 2016, 17:08:17 »
bu adamın basımızdaki diger adamdan farkı yok...aynı taktık uygulanıyor artık...

herkesi birbirine kırdırıyor...taraftarı boluyor...gundem degistirip esas sorunlardan kacıyor...aynı politakayı ızlıyorlar..

Çevrimdışı Dramelodi

• Üye
« Yanıtla #3183 : 10 Haziran 2016, 17:10:59 »
Şu durumda bile Aziz ve tayfasını savunacak bir şeyler bulan her kim varsa -çok çok özür diliyorum diğer insanlardan- ................................................
Büyük bir ihtimalle yarın bu takım maçı kazanıp şampiyonluğunu ilan edecek. Kiminle kutlayacaklar şampiyonluğu? Aziz ve yalakalarıyla mı? Basketboldan zerre anlamayan leş bir güruh olan AGFB ile mi? Bu takım taraftarı seviyor, taraftarla olmak istiyor. Yaşadığı tüm mutlulukları taraftarla yaşamak, paylaşmak istiyor. Taraftarı geçtim, takımın bile elinden alıyorlar bu mutluluğu.
Lanet olsun ya. Şu mübarek günde milyonlarca insanı da günaha sokuyorlar yaptıkları şerefsizlikler yüzünden. Bu yönetim hiçbir başarıyı hak etmeyen, hainlerle dolu bir yönetim. Umarım tez zamanda geberip gidersiniz de gerçekten Fenerbahçe'yi seven bu taraftar artık rahat eder. Sizlerin karaktersizlikleriniz yüzünden Fenerbahçe'ye olan sevgisini gösteremez oldu bu taraftar. Yazıklar olsun ya.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:33:00 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3184 : 10 Haziran 2016, 17:14:13 »
abi berlin'de salonda 1 hamburgere 7 euro verdik .. 1 suya 2 euro verdik...
madrid'de suya 2 euro , kolaya 3 euro verdik
eleştirme eyvallah ama ezbere konuşuluyor....
Cem hocam, hepimiz bu takımı ne kadar sevdiğini biliyoruz, her yere peşinden gidiyorsun, her zaman yanlarındasın ve her türlü mutluluğu yaşamayı da hakediyorsun.
Ama bu takım, aziz yıldırımın günden güne canına okuduğu güzelim kulübümüzün bir parçası sadece. Beyin tümörlü olduktan sonra kalp de, kol da, başka yerlerde çökecektir biryerden sonra. Bizim sitemimiz de bundan. Er yada geç virüs buralara da gelecek. Bu yüzden olanları görmezden gelmek bize yarar sağlamaz. Gerekirse yarınları kurtarmak için bugünü feda etmek lazım.
Bu hastalıklı zihniyetten kurtulamadığımız hergün geleceğimiz yok oluyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3185 : 10 Haziran 2016, 17:15:59 »
bu adamın basımızdaki diger adamdan farkı yok...aynı taktık uygulanıyor artık...

herkesi birbirine kırdırıyor...taraftarı boluyor...gundem degistirip esas sorunlardan kacıyor...aynı politakayı ızlıyorlar..
Aynı fikirdeyim ve her ikisinide günden güne kaybettiğimizi hissediyorum. Sıkı sıkıya tutmaya çalışıyoruz ama santin santim elimizden kayıyor.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3186 : 10 Haziran 2016, 17:19:05 »
Aziz Yıldırım bir ruh hastasıdır. Yaptığı onca şeyden sonra Aziz Yıldırım'ı savunanlar daha büyük ruh hastasıdır.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #3187 : 10 Haziran 2016, 17:27:07 »
Aziz yıldırım koltukta kalabilmek için her türlü piçliği yapacak vaziyette. Daha ağır şeyleri makama olan saygımdan ötürü yazmayım ama şahıs olarak kendisi gözümde aşağılık bir mahlukattır.
aziz İSTİFA!!!

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3188 : 10 Haziran 2016, 17:29:52 »
beyler.. ben geldim sakin..
....
Rahatladınız mı ?
beyler bireysel kavgaları lütfen dm den götürün...

ana avrat sokma çıkarmaya gidersek forum yürümez.
küsmece darılmaca yok ama tüm mesajları sildim silmek zorundayım ..

ya bu arada şu kararı nasıl desteklersiniz :(
ciddi sakin kafa ile soruyorum ...
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:37:22 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3189 : 10 Haziran 2016, 17:42:10 »
Şube bu salondan nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yaparsa, bize de nefret etmek düşer abi. Sadece ben değil, tribünü seven herkes nefret ediyor o salondan. O yüzden Abdi İpekçi ya da başka bir deplasmanı iple çekiyor insanlar.
Deplasmanda maruz görmediğimiz saçmalıkları kendi salonumuzda yaşıyoruz.

Savunulacak hiçbir şey yapmıyorlar, her şey ters.

Ben şov olduğunu düşünmüyorum ayrıca. Ramazan günü böyle bir konuda yalan söyleyeceğini ya da şov yapacağını düşünmüyorum.
tribünü sevmeye devam edin kardeşim.. ne diyelim..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3190 : 10 Haziran 2016, 17:42:54 »
Cem hocam, hepimiz bu takımı ne kadar sevdiğini biliyoruz, her yere peşinden gidiyorsun, her zaman yanlarındasın ve her türlü mutluluğu yaşamayı da hakediyorsun.
Ama bu takım, aziz yıldırımın günden güne canına okuduğu güzelim kulübümüzün bir parçası sadece. Beyin tümörlü olduktan sonra kalp de, kol da, başka yerlerde çökecektir biryerden sonra. Bizim sitemimiz de bundan. Er yada geç virüs buralara da gelecek. Bu yüzden olanları görmezden gelmek bize yarar sağlamaz. Gerekirse yarınları kurtarmak için bugünü feda etmek lazım.
Bu hastalıklı zihniyetten kurtulamadığımız hergün geleceğimiz yok oluyor.
abi başkan konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz. ben başkanı filan savunmuyorum ki 2 dakika bile durmasın diye dua ediyorum ...
klübün anasını belledi daha ne yapsın ..

Çevrimdışı Dramelodi

• Üye
« Yanıtla #3191 : 10 Haziran 2016, 17:43:43 »
Bi tane akıl hastası herif 18 yıldır Fenerbahçe Spor Kulübünün içine edecek, o ruh hastasının peşinde ..... olmuş insanımsı varlıklar da Fenerbahçe'yi gerçekten seven taraftara laf söyleyecek biz de susacak mıyız? Kimse kusura bakmasın da, ister sanal alemde ister reelde sokakta; cinsiyetim ne olursa olsun bu duruma müsade etmem. Benim içime sinmiyor bu durum. Ben yediremiyorum. Ben Fenerbahçe'nin bu durumlarda olmasını böyle kötü yönetilmesini kabul etmiyorum. Bu durumu destekleyen her kim varsa da gram çekinmem söyleyeceğim sözden de yapacağım davranıştan da. Böyle......  Fenerbahçe çatısı altında yeri yok, olamaz, olmamalı. Yeter artık yemin ediyorum kafayı yiyeceğim artık. Yeter.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:56:47 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3192 : 10 Haziran 2016, 17:44:18 »
Bak abi yine Avrupa-Türkiye kıyaslaması yapıyorsun :D Almanlar ya da İspanyollar yiyecek/içecek fiyatlarını Türklere göre düzenlemek zorunda değil. Kendi yaşam standartlarına göre gayet ucuz bu rakamlar.
Mercedes Benz Arena'da su 4,5€ ayrıca, 2 değildi :D

Ama bizim kulübün böyle bir zorunluluğu olmalı. Tüm planlar taraftara geçirme üzerine olmamalı.
Ha bak bi de şu var. Kulübün yandaşlarını beleş biletle soktuğu 109'un alt kısmı var. İşte orada beleş biletle oturan insanlara beleş su dağıtıldı dün. Gözlerimizle gördük. Hem de içeri sokulması yasak olan 0,5 lt pet şişe içinde :D Gişeden giren adama yasak ama sosyeteye serbest :))
Büfelerde 1 bardak su 2,5 lira, beleş biletle girenlere 0,5 lt su bedava. Ne güzel dünya :D
bu konuları seninle çok konuştuk  , hala aynı mevzuları temcit plavı gibi konuşmaya gerek görmüyorum..

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3193 : 10 Haziran 2016, 17:52:26 »
Salon ortamı her geçen gün daha iyiye gidiyor .. Avrupa'nın en iyi salonlarından ve en etkili salonlarından bir tanesine sahibiz..
3 senede ciddi yol kat edildi , olması gerektiği gibi oluyor
daha iyi daha etkili mutlaka olmalı tabiki ..
ama olması gereken '' bence '' bu ..
bu sayede bi sürü de maç aldık zaten.
35/34 yapmışız bu sene.. haydi 15 tanesi çok az kişinin gitti lig maçı olsun ..

5 tane eurole ilk grup
7 tane top 16
2 tane top 8
5 tane tbl play off
en az 6 tane normal sezon lig maçı ...

canavar gibi .. bu sene içeride verdiğimiz 1 konya maçını da seneye vermezsek miss gib olur..

bunlar kişisel fikirler ,ben hangi tribün olursa olsun FENERBAHÇE'Yİ desteklemeye giden tüm taraftarlarımıza minnet duyarım , teşekkür edermi , kesesinden vaktinden fedakarlık yapmış gitmiş neresi olrusa olsun Allah razı olsun
ama misal İpekçi ortamı filan vasat ötesi ,

aynı takım İpekçi ortamı ile bu sene Euroleague'de çevirdiğin 4 5 maçı çeviremezdi .. bu da benim fikrim...
pota arkasına taraftar gelip arkası dönük marşlar söyleyecek mi rakibi etkileyecekler , yada maçı çevirecekler , hakeme etki edecekler ?
geçelim o işleri..

ya zaten ne konuşuyoruz ki , tüm euroleague maçları öncesi Euroleague resmi sitesinde hem koçların hem de rakip oyuncuların yorumlarına bakıyorum , bir çoğunu da foruma yazıyordum zaten ..
hepsini söylediği şey belli .. o salonda maç yapmak çok zor , Fenerbahçe o salonda çok iyi atmosfer oluyor diyorlar.
haa onları da siktir edelim diyorsanız yapacak bi şey yok ..
az kaldı bu güzel salon sayesinde bu güzel takım sayesinde kendi evinde maç en çok maç kazanan takım rekorunu da kıracağız..

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:55:46 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3194 : 10 Haziran 2016, 17:58:03 »
Bi tane akıl hastası herif 18 yıldır Fenerbahçe Spor Kulübünün içine edecek, o ruh hastasının peşinde ..... olmuş insanımsı varlıklar da Fenerbahçe'yi gerçekten seven taraftara laf söyleyecek biz de susacak mıyız? Kimse kusura bakmasın da, ister sanal alemde ister reelde sokakta; cinsiyetim ne olursa olsun bu duruma müsade etmem. Benim içime sinmiyor bu durum. Ben yediremiyorum. Ben Fenerbahçe'nin bu durumlarda olmasını böyle kötü yönetilmesini kabul etmiyorum. Bu durumu destekleyen her kim varsa da gram çekinmem söyleyeceğim sözden de yapacağım davranıştan da. Böyle......  Fenerbahçe çatısı altında yeri yok, olamaz, olmamalı. Yeter artık yemin ediyorum kafayı yiyeceğim artık. Yeter.
gülüm değerli kardeşim
forumların belirli kuralları var. çok özür dileyerek ( aynı duyguları seninle paylaşıyorum ) ama bunlara ben burada müsade edemem/ edemeyiz..
tepkinde son derece haklısın ama hakaret işin içine girerse olmaz , ben editleyeceğim yapılan yorumları bazılarını da sileceğim
kusura bakmayacaksın
kimse de kusura bakmasın ..