Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429146 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3210 : 10 Haziran 2016, 21:00:55 »
Ben Mahmut Uslu'yu da ekledim
Diğer ikisinin yanından bile geçemez :)

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3211 : 10 Haziran 2016, 21:30:19 »
öncelikle herkesten özür dilerim biraz fazla sinirlenip yazdıklarım için ama şunuda tekrardan söylemek istiyorum ki sizin aziz yıldırımı eleştirme hakkınız varsa benimde onu savunma hakkım vardır sırf aziz yıldırımı destekliyorum diye kimsenin o.ç satılımış gibi laflar demeye hakkı yoktur

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
« Yanıtla #3212 : 10 Haziran 2016, 22:13:10 »
öncelikle herkesten özür dilerim biraz fazla sinirlenip yazdıklarım için ama şunuda tekrardan söylemek istiyorum ki sizin aziz yıldırımı eleştirme hakkınız varsa benimde onu savunma hakkım vardır sırf aziz yıldırımı destekliyorum diye kimsenin o.ç satılımış gibi laflar demeye hakkı yoktur

Savunmanızın nedenini de yazarsanız mutlu oluruz. Mesela benim gibi hayattaki tutunacak tek dalı, tek umudu, tek mutluluğu Fenerbahçe basketbol takımı olan insanları o takımın şampiyonluk maçına sokmadığı için mi savunuyorsunuz?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3213 : 10 Haziran 2016, 22:53:32 »
bu adamın basımızdaki diger adamdan farkı yok...aynı taktık uygulanıyor artık...

herkesi birbirine kırdırıyor...taraftarı boluyor...gundem degistirip esas sorunlardan kacıyor...aynı politakayı ızlıyorlar..
Adamsın abi dile getirdiğin şeye yüzde yüz katılıyorum

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3214 : 10 Haziran 2016, 23:17:56 »
Herşeye eyvallah sonuna kadar demokrasi , düşünceye saygım vardır ve de görüşelere ama DİKTATÖR İNSANLARA ve destekçilerine (başka insanlara söven kimseyi umursamayan vs) , TERÖRİSTLERE VE YANDAŞLARINA asla ve asla saygım yoktur olamaz.. Demoktatik olmayan insanlara ve de YANDAŞLARINA karşı demokrasi hükmünü kaybeder. O yüzden gidip AGFB tribüne dahil olun lütfen yada ne biliyim Gidip Ooooo Aziz Yıldırım diye falan bağır ama burda üzgün kahrolmuş taraftarları(kişileri değil kulübü seven ve kutsal gören) biraz daha sinirlendirme.

Çevrimdışı aziz yıldırım istifa

• Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #3215 : 10 Haziran 2016, 23:32:00 »
Buradan yetkilere sesleniyorum nickimin sonuna 'istifa' ekleyin
Kaddafi gitti mubarek gitti bi sen kaldın

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3216 : 11 Haziran 2016, 00:01:13 »
Buradan yetkilere sesleniyorum nickimin sonuna 'istifa' ekleyin
Kaddafi gitti mubarek gitti bi sen kaldın

Böyle isteğe boynumuz kıldan ince... Zevkle değiştirdim. :)

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #3217 : 11 Haziran 2016, 00:14:25 »
efes tarafı biletleri ne olacak yahu ?? nerede o biletler ? şampiyonluk maçının biletleri satışa çıkarılmıyor! cidden çıldırmış bu insanlar

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
« Yanıtla #3218 : 11 Haziran 2016, 00:32:23 »
efes tarafı biletleri ne olacak yahu ?? nerede o biletler ? şampiyonluk maçının biletleri satışa çıkarılmıyor! cidden çıldırmış bu insanlar

Benim de anlayamadığım nokta o. Bizim yönetimin şerefsizliği yıllardır herkesin malumu zaten. Ama Efes'in kendi tribününe bilet çıkartmaması resmen rezillik.

TBF için de ayrı rezalet. Senin liginin final serisinin belki son maçı oynanacak, şampiyon belli olacak. Ama Fenerbahçe kongre üyesi değilsen maçı izleme şansın yok.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3219 : 11 Haziran 2016, 00:39:03 »
Şu maç için o kadar heveslendim İstanbuldayken hazır şampiyonluğu takımla kutlarım diye hevesimi kursakta bıraktınız ya yazıklar olsun şerefsizler.. 20 gün sonra da Valencia'ya geçicem artık hazırlık kamplarını ziyaret edip seneye EL maçlarına giderim napıyım..

• Üye
« Yanıtla #3220 : 11 Haziran 2016, 00:52:06 »
Böyle isteğe boynumuz kıldan ince... Zevkle değiştirdim. :)
Teşekkür ederim hocam guzel gunlerin hatrına aldığım bir nickti ama aslolan fenerbahçe sevgisi
Darağacında olsak bile son sözümüz fenerbahçe

• Üye
« Yanıtla #3221 : 11 Haziran 2016, 00:55:05 »
Birde savcılıktan yayin yasağı getirse fuhrer on numara olur

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #3222 : 11 Haziran 2016, 01:03:50 »
Bu arada son maçlarda 2 Türk bayrağı ve dev Fenerbahçe bayrağı asıyorduk 109'un girişine. Dün maç biter bitmez arkadaşın biri çalmış dev Fenerbahçe bayrağını. Niye bayrak çalar bir insan?
Çocuğunun hoşuna gitmiş olabilir,  sökmeye geldiğimizde gelip rica edersin veririz. Ama böyle hırsızlık yapmanın, şerefsizliğin lüzumu yok.
Güvenlikle konuşup, kayıtlara bakacağız. Seri olur da uzarsa o zaman gelmeye yüzü olacak mı bakalım bu arkadaşın.

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #3223 : 11 Haziran 2016, 02:48:24 »
sabahtan beri çok kişiyle konuştum. çok şey okudum...

kendi adıma geldiğim son nokta şu ki; sinan erdemden hatta önceki yllardan beri devam eden basketbol kombinesi alışkanlığımı sonlandırmak zorundayım...

zira seneye niye kravatsız geldin falan diye kombinem iptal edilebilir.. evet en az bugün alınan karar kadar absürd olur.. ama o kadarda değil diyemez kimse...

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #3224 : 11 Haziran 2016, 03:11:04 »
istifa diye bağırmadığım halde, kulübe bir zarar vermediğim halde, herhangi bir ceza almadığım halde final maçına gidemiyorum... niye başkanın keyfi öyle istedi diye..

kimse sabah 10.00-15.00 arası; kombine sahibi, kongre üyesi muhabbeti yapmasın. hepsi için imkanım var ama mesele o değil..

kurunun yanında yaşta yanıyorumuş. o benim sorunum değil. 21. yüzyılda kuruyla yaşı ayıramıyorsan; maddi manevi benden bu kadar başkan kusura bakma... yoruldum sıkıldım...

twiterda facebookta ve burada Fenerbahçe ile ilgili olumlu/olumsuz birşey yazmayacağım artık. çünkü yoruldum yıprandım sıkıldım bu uygulamalardan...

tanıyan arkadaşlarıma / abilerime selamlar olsun... kafa şişirdiysem affola :)

« Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 03:12:50 Gönderen: Forza_FB »