Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 401142 defa)

0 Üye ve 94 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3315 : 11 Haziran 2016, 20:21:23 »
Şu sezon bitse bir hayılısıyla sloukas ve bogdan felaket durumda deplasman kaldırmıyor bu kadar kötü oyunu sloukasın bazı şeyleri çok daha keskin ve istikrarlı yapması lazım sert savunma görünce sapıtıyor

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3316 : 11 Haziran 2016, 20:35:12 »
Sloukasın 1.oyun kurucu olması pek mümkün durmuyor dia spa paploukas seviyeleri için çok eksiği var gerçi daha ilk sezonu ama tamamlayıcı guarddan öteye olmayacak gibi

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3317 : 11 Haziran 2016, 20:36:11 »
Şu sezon bitse bir hayılısıyla sloukas ve bogdan felaket durumda deplasman kaldırmıyor bu kadar kötü oyunu sloukasın bazı şeyleri çok daha keskin ve istikrarlı yapması lazım sert savunma görünce sapıtıyor
sloukas bazen faul almaya çok odaklanıyor alamayınca da oyundan kopuyor hakemlerin yavşaklığını artık çözmesi lazım ne yazık ki ne kendi ligimizde ne de euroleague de Olympiakos gibi kollanan bir takım değiliz aksine ağzımıza şıçılan çok maç oluyor oyununu buna göre değiştirmesi lazım biraz

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3318 : 11 Haziran 2016, 20:49:22 »
sloukas bazen faul almaya çok odaklanıyor alamayınca da oyundan kopuyor hakemlerin yavşaklığını artık çözmesi lazım ne yazık ki ne kendi ligimizde ne de euroleague de Olympiakos gibi kollanan bir takım değiliz aksine ağzımıza şıçılan çok maç oluyor oyununu buna göre değiştirmesi lazım biraz
pas yetenegi muazzam ama dribling konusunda felaket sut konusunda ortalama bunlari arttirmasi lazim iyi savunmalara karsi

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3319 : 11 Haziran 2016, 20:54:53 »
Obradovic ' in insan olduğunu bu maç ile görmüş olduk.
Azizci gelmiş.
Biz onu zaten biliyoruz. Birilerine yapıldığı kimse ilahlaştırmıyor. Mecazi olarak basketbolun ilahı demek başka şey.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3320 : 11 Haziran 2016, 20:56:44 »
pas yetenegi muazzam ama dribling konusunda felaket sut konusunda ortalama bunlari arttirmasi lazim iyi savunmalara karsi
Şut yeteneğide iyi aslında.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3321 : 11 Haziran 2016, 20:58:39 »
Bir önceki maçı rahat ve farklı kazandık. Bu maçta da devrenin son 4 dk. sına kadar güle oynaya 17 farkla geldik.
Sonra ne oldu somut şekilde kendime izah edemiyorum. Çok büyük payı var ama yenilginin sadece Bogdan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum.
Koçun maç sonu basın toplantısını takip edemedim ama neler söylediğini çok merak ediyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3322 : 11 Haziran 2016, 21:05:05 »
Efes kabullenmisken kendi kendimize kaybettik resmen. Bogdan sağolsun ekran başına verdi maçı. Umarım futbol takımından alışık olduğumuz sonlardan birini yaşamayız.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #3323 : 11 Haziran 2016, 21:07:33 »
Azizci gelmiş.
Biz onu zaten biliyoruz. Birilerine yapıldığı kimse ilahlaştırmıyor. Mecazi olarak basketbolun ilahı demek başka şey.
Yemisim Azizi

Ben bugun bir kez daha yönetimin doğru karar vererek Gfb gibi tek dertleri yönetimi eleştirmek olan kişilere maç izlettirmemeyi sağladıkları için. 

Kimse kusura bakmasın.  Aziz bu Gfb nin istifa demesine korkup istifa mi edecek ?

Takımın şampiyonluk maçında yine 4 5 capulcu Yönetim istifa diyor.

Lan bu nedir ?

Takımı desteklesene !

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3324 : 11 Haziran 2016, 21:08:56 »
2. periyodun ortalarına kadar o kadar emindim ki galibiyetten. Takım da benim gibi rehavete kapıldı. Kötü oldu. :( Neyse sağlık olsun, içeride bitirelim.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3325 : 11 Haziran 2016, 21:11:50 »
Yemisim Azizi

Ben bugun bir kez daha yönetimin doğru karar vererek Gfb gibi tek dertleri yönetimi eleştirmek olan kişilere maç izlettirmemeyi sağladıkları için. 

Kimse kusura bakmasın.  Aziz bu Gfb nin istifa demesine korkup istifa mi edecek ?

Lan bu nedir ?

Takımı desteklesene !
herkes üzüntü içerisinde, senin maçla ilgili yorumun yok.
Enteresan..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #3326 : 11 Haziran 2016, 21:13:49 »
herkes üzüntü içerisinde, senin maçla ilgili yorumun yok.
Enteresan..
Arkadaş

Geldi yine Aziz çi dedi

Ona itafen yazdım.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3327 : 11 Haziran 2016, 21:15:59 »
Yemisim Azizi

Lan bu nedir ?

Takımı desteklesene !

Sadece Gfb mi istifa diye bağırıyor? Benim Gfb'yle uzaktan yakından alakam yok ama maça gitme fırsatım olsa sesim kısılana kadar istifa diye bağırırım. Cidden Aziz Yıldırım'ın yaptıklarıyla insanları bu kadar bıktırdığının farkında değil misiniz? Ayrıca olay takımı destekleme boyutunu falan da geçti. Bu kadar insan sadece takımın yüzü suyu hürmetine sustular. Ama Aziz Yıldırım hala ortamı germeye çalıştığı için sabır mabır kalmadı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3328 : 11 Haziran 2016, 21:48:49 »
Maç araları eskisi gibi 2-3-2-3-3-3 şeklinde olsaydı işimize gelirdi.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3329 : 11 Haziran 2016, 21:56:30 »
milli takım yüzünden maçlar üst üste oynanıyor. ama hocanın da bir karar vermesi lazım..Bu dökülen bogdan ile mi oynayacak yoksa kalinic-Datome yapıp antic'i rotasyona mı sokacak.....İşin şakası kalmadı artık, Efes'i ciddi şekilde kafaca soktuk olaya...hani kafa kafaya gidip kaybetsek bu kadar olmazdı...yarın taraftarın özellikle granger ve heurtel'e nocioni muamelesi yapması lazım.. yönetimin de masaya yumruğunu vurması lazım bugün de ettiler içine takımın..hele o yener yılmaz mıdır nedir...adam pota altının hakeminin göremediği faulü sıfır açısı olmasına rağmen veriyor..Granger'ın vesely'e darbelerine göz yumuyor, pozisyon öncesi hatalı yürüme ayrı...Yine Dunston'ın sürekli kısalara perde de faul yapması vs vs..ama bizimkiler hay huy peşinde