Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 403779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3330 : 11 Haziran 2016, 22:00:51 »
Şut yeteneğide iyi aslında.
sokmaya basladi mi catir catir atabiliyor ama azinlikta oluyor kacirmaya başladığı zaman arkasi geliyor ipekcide gs serisi dahil bir tane 2 lik uzak mesafe ve sifir üçlükle oynuyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3331 : 11 Haziran 2016, 22:03:00 »
Jocker yani namı değer uğur Baydar
6 kez attım seni forumdan 7. Yine geldin
Ben sıkılmam kovarım haberin olsun.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3332 : 11 Haziran 2016, 22:03:16 »
Örtel 24 sayı ile oynarken Kostas-Bogdan ikilisi 50 dakikada 8 sayı üretebildi(3/14 saha içi).Ribauntlarda 41-26 ezmemize rağmen maç gitti.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3333 : 11 Haziran 2016, 22:04:28 »
milli takım yüzünden maçlar üst üste oynanıyor. ama hocanın da bir karar vermesi lazım..Bu dökülen bogdan ile mi oynayacak yoksa kalinic-Datome yapıp antic'i rotasyona mı sokacak.....İşin şakası kalmadı artık, Efes'i ciddi şekilde kafaca soktuk olaya...hani kafa kafaya gidip kaybetsek bu kadar olmazdı...yarın taraftarın özellikle granger ve heurtel'e nocioni muamelesi yapması lazım.. yönetimin de masaya yumruğunu vurması lazım bugün de ettiler içine takımın..hele o yener yılmaz mıdır nedir...adam pota altının hakeminin göremediği faulü sıfır açısı olmasına rağmen veriyor..Granger'ın vesely'e darbelerine göz yumuyor, pozisyon öncesi hatalı yürüme ayrı...Yine Dunston'ın sürekli kısalara perde de faul yapması vs vs..ama bizimkiler hay huy peşinde   
Şaka mısın volkan abi.. 
Mantıklı bi basket izleyen adam şunları yazmaz. Geçen günkü maçı  izlemedin büyük ihtimalle
Bu takım iyi kötü bogdan ile oynamak zorunda...
Salona gel abi 1 yıldır 1 kere bile gelmedin gel de destek ol takıma.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 22:10:31 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3334 : 11 Haziran 2016, 22:26:05 »
Ya aslinda, Heurtel cok buyuk hatalar da yapti.  Momentumu o dakikalarda yakalayamayinca, maci ceviremedik.  Her mac Efes'te biri, bu sekilde atiyor.  Cedi, Dogus bile atti.  O yuzden, bu mac Heurtel'in boyle atmasi cok muhim degildi.  Onemli olan, bizim kendi uzerimize duseni yapamamamiz. 

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #3335 : 11 Haziran 2016, 22:27:31 »

Elinizde o kişi olduğuma dair bir kanıtıniz varmı?  Eger yok ise bu bir iftiraya giriyor. Haberiniz olsun.

Bir diğer konu ve işin komik kısmı.  Aziz başkan i eleştiren siz. Aziz Yıldırım tarzı yaklasmaniz hoş değil.  O zaman bu forumda diktatörlük le yürütülüyor. Aman allahım.

Ben gayet mantıklı konuşuyorum. Takımı desteklemeyip yönetim istifa diyenler yüzünden takım bugün yenildi.

Ne var bu mesajında sizi bu kadar sinirlendirecek?

Takımın şampiyonluk maçında yönetim istifa demekle ne oluyor ?

Teşekkürler sozleyeceklerim bu kadar.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3336 : 11 Haziran 2016, 22:29:20 »
Yemisim Azizi

Ben bugun bir kez daha yönetimin doğru karar vererek Gfb gibi tek dertleri yönetimi eleştirmek olan kişilere maç izlettirmemeyi sağladıkları için. 

Kimse kusura bakmasın.  Aziz bu Gfb nin istifa demesine korkup istifa mi edecek ?

Takımın şampiyonluk maçında yine 4 5 capulcu Yönetim istifa diyor.

Lan bu nedir ?

Takımı desteklesene !

Peki desteklediğin yönetiminin biletleri belli bir gruba her maç peşkeş çekmesi hakkında ne düşünüyorsun?

Burada defalarca söylediğim gibi, Fenerbahçe tribününe yön vermeye çalışmak kimsenin haddine değil. Aziz sadece kendini rezil etti bugün. O istifa sesleri de çığ gibi büyüyecek merak etme.

Çevrimdışı Dramelodi

• Üye
« Yanıtla #3337 : 11 Haziran 2016, 22:32:32 »
Maça çok güzel başlamıştık ama sonrasında kötü oynadık. Kötü oynadığımız için de maçı kaybettik. Başka bir sebep aramaya gerek yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3338 : 11 Haziran 2016, 22:36:14 »
Özcan hocam 6. maçın konusunu sen aç allasen

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3339 : 11 Haziran 2016, 22:45:29 »
Atma hocam, ben orucun etkisiyle tepki verdim ama pişmanım. Bundan sonra nötr olacağım arkadaşa karşı. Gerek yok muhattap olup beslemeye. Diğer arkadaşlarada bunu tavsiye ederim. Sadece dediklerine kanan olursa biraz açıklama yaparım o kadar..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3340 : 11 Haziran 2016, 22:47:58 »
Şunuda çok net söylüyorum, eğer aziz gidecekse bundan sonraki iki maçı kaybetmeye razıyım. Emin olun tüm kulübün geleceği açısından daha hayırlı olur bu.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #3341 : 11 Haziran 2016, 22:50:35 »
Peki desteklediğin yönetiminin biletleri belli bir gruba her maç peşkeş çekmesi hakkında ne düşünüyorsun?

Burada defalarca söylediğim gibi, Fenerbahçe tribününe yön vermeye çalışmak kimsenin haddine değil. Aziz sadece kendini rezil etti bugün. O istifa sesleri de çığ gibi büyüyecek merak etme.
arası bozulmadan önce de gfb ye de yapıyordu aynı şeyleri bu sadece bugünün sorunu değil ki artık suyunu çıkarttı ama bu şekilde olmasa bile bunu hep yapıyordu

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #3342 : 11 Haziran 2016, 22:54:17 »
Şunuda çok net söylüyorum, eğer aziz gidecekse bundan sonraki iki maçı kaybetmeye razıyım. Emin olun tüm kulübün geleceği açısından daha hayırlı olur bu.
abi keşke ama bu iki maçı kaybetsek bu sefer diyecekki ben karışmayıncada olmuyor diyecek yine kendine çevirecek futboldaki o kadar rezaletten sonra bırakmadı en az dahli olan branşta şampiyonluk gitti diye mi bırakacak

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3343 : 11 Haziran 2016, 23:05:23 »
Eski bir fıkra vardır:

Amerika'da adamın biri otoyolda trafikte kalmışken birisi camını tıklatmış, adam açmış camı. Tıklatan demiş ki "Teröristler Bush'u kaçırdılar, 1 milyar dolar vermezsek yakarak öldüreceklermiş, biz de imece usulü bir şeyler yapıyoruz."

"Hadi ya" demiş arabadaki adam, "İnsanlar ne kadar topluyor?"

Diğeri cevaplamış: "Her depodan 5 litre falan."

Kimi kastettiğimi yazmayayım. Bu fıkra ve abartı tabii ama şu an bir sürü insanın duyguları bu şekilde.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3344 : 11 Haziran 2016, 23:27:53 »
Panikleyecek bir durum yok..bırakın efesi, daha basit takimlara bile turkiye liginde hep zorlandik deplasmanlarda...
Bana göre sebep psikolojik+hakem kararları..çok kafayı takıyor oyuncular deplasmanda yanlış duduklerle..bu da momentum kaybettiriyor..
Am evimiZde öyle değil...hem hakemler bir nebze duZgun çalmak zorunda kalıyorlar hem momentum tarfatarla hep elimizde oluyor...

Yani mesele akibin Efes olması değil, mesele maçın deplasmanda olmasıydı...bunlar bize rakip olamazlar...

El deplasmanlarda bile hiçbir takıma karşı böyle oynamiyoruz..ama ligde her rakibe karşı bi olabiliyor..peki fark ne rakipler zayifken hatta..fark hakemler...ve bunun bizim takımı rahatsız etmesi...bana bu senaryo mantıklı geldi geliyor nedense.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi