Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 399930 defa)

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3360 : 12 Haziran 2016, 12:33:34 »
Şaka mısın volkan abi.. 
Mantıklı bi basket izleyen adam şunları yazmaz. Geçen günkü maçı  izlemedin büyük ihtimalle
Bu takım iyi kötü bogdan ile oynamak zorunda...
Salona gel abi 1 yıldır 1 kere bile gelmedin gel de destek ol takıma.

Benim gelmem değil Bogdan'ın gelmesi önemli salona...ben gelsem ne olur... Şakası da yok Cem...Maçta resmen dengeleri değiştirdi.. Atacağı zaman pas veriyor pas vereceği yerde şut deniyor...maçla ilgisi yok adamın

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3361 : 12 Haziran 2016, 12:35:24 »
biletler satışa çıktı yanılmıyorsam

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3362 : 12 Haziran 2016, 13:00:50 »
Benim gelmem değil Bogdan'ın gelmesi önemli salona...ben gelsem ne olur... Şakası da yok Cem...Maçta resmen dengeleri değiştirdi.. Atacağı zaman pas veriyor pas vereceği yerde şut deniyor...maçla ilgisi yok adamın

abi son iki mac disinda final 4 donusu her maca bu soyledigini soyle altina imza atayim ama son iki mactir ozellikle toparlamis gozukuyor ... ha dun cok iyiydi demiyorum ama savunmasi, hucumu, gayreti yerindeydi .... Bazi gunler olmayinca olmuyor bence oyle bir gundu Bogi icin .....

Ayrica buyutulecek birsey yok bence 4-2 olsun bizim olsun
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3363 : 12 Haziran 2016, 13:17:40 »
Bende ya 4-0 ya 4-2 demiştim baştan...ama 4-2 yi gönlümden öyle geçtiği için yazıyordum...4-1 bile bitebilir diye bayaa ümidim vardı...

Hakemlere fırsat vermeden Efes le aramıza belli bir diferans koymamiz lazım...yoksa bu hakemler her an yaparlar bir ..... o yüzden taraftar en başından itibaren baskıyı kurmalı Efes e ve hakemlere.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3364 : 12 Haziran 2016, 13:44:10 »
Bütün iş salonda taraftara düşüyor. Takımın ne kadar yorulduğu çok net belli. Ayrıca koçta söylemiş enerjimiz çok düşük diye.
40dk. bağıracak potansiyel zaten yok. Gerekirse ''defence, defence'' diye bağırsınlar ama bir şekilde müdahil olsunlar.
Bench arkası ve sahaya yakın bölümler şu BKM' de gösteri izleme modundan çıksınlar bir zahmet..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3365 : 12 Haziran 2016, 15:04:03 »
Sarıtribün filan kampsnyası niye yokki bu maçta..organizasyon yine zayıf

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3366 : 12 Haziran 2016, 16:49:15 »
4-2 demistim ta basindan beri.  Fikrim degismedi.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #3367 : 12 Haziran 2016, 18:07:30 »
Yalnız o 2009 yılına gönderme yapılacak pankartlar hazırlanması lazım kareografi olsa güzel olurdu ama bunu düşünebilecek birilerinin oldugunu sanmıyorum. O ki ezik efesliler bile 2009 olayıyla kendilerince maytap gecebilirken bizimkilerden böyle bir kontra verebilecek bir zekayı acıkçası göremiyorum yanarım yanarım buna yanarım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3368 : 12 Haziran 2016, 19:15:22 »
Dün Efes lehine bütün dengeleri Bogdan değiştirdi yahu? :)

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
« Yanıtla #3369 : 12 Haziran 2016, 20:25:52 »
5-6-7. kategori dışında şu an bilet gözükmüyor biletix'te. bugün kongre üyeleri taraftar card sahipleri alabiliyor. yarın genel satışa çıkacak biletler. böyle giderse yarına sadece 6. ve 7. kategoriden bilet kalacak. maç pazartesi saat 8'de ne ara biletler bu kadar hızlı tükendi anlamış değilim taraftar protestosu muhabbetine 4.kategoriden bilet satmama gibi durumları olabilir mi ?

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3370 : 12 Haziran 2016, 21:21:17 »
5-6-7. kategori dışında şu an bilet gözükmüyor biletix'te. bugün kongre üyeleri taraftar card sahipleri alabiliyor. yarın genel satışa çıkacak biletler. böyle giderse yarına sadece 6. ve 7. kategoriden bilet kalacak. maç pazartesi saat 8'de ne ara biletler bu kadar hızlı tükendi anlamış değilim taraftar protestosu muhabbetine 4.kategoriden bilet satmama gibi durumları olabilir mi ?
Dördüncü kategori genelde ilk biten oluyor diye hatırlıyorum, hatta alırken orasını açık gördüğümü hatırlamıyorum daha önceden.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3371 : 12 Haziran 2016, 21:29:43 »
Şu anda bilet kalması bile ayıp bence

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3372 : 12 Haziran 2016, 23:06:43 »
Hanımdan izin aldık. O da haklı 2 günde 1 maça gidiyorum, çocuklar ile tek başına iftar yapıyor ama kırmadı beni bu takımı ne kadar çok sevdiğimi biliyor, sağolsun...
Sezonu güzel noktalamak için büyük fırsat var elimizde.
Ne yalan söyleyim bu lig şampiyonluğunu evimizde hep beraber kutlamayı çok istiyorum, nasip olur umarım.
Var gücümle sesim kısılana kadar desteğe devam olacağız. Sinerjimize takıma koça inanıyorum,
Yarın sarıtiribün devam.. Bu sezon son ve en güzel sarıtiribünü olsun.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3373 : 12 Haziran 2016, 23:25:37 »
Hanımdan izin aldık. O da haklı 2 günde 1 maça gidiyorum, çocuklar ile tek başına iftar yapıyor ama kırmadı beni bu takımı ne kadar çok sevdiğimi biliyor, sağolsun...
Sezonu güzel noktalamak için büyük fırsat var elimizde.
Ne yalan söyleyim bu lig şampiyonluğunu evimizde hep beraber kutlamayı çok istiyorum, nasip olur umarım.
Var gücümle sesim kısılana kadar desteğe devam olacağız. Sinerjimize takıma koça inanıyorum,
Yarın sarıtiribün devam.. Bu sezon son ve en güzel sarıtiribünü olsun.
Tebrikler ve yengeye selamlar, sevgiler, saygılar. Çocuklara da tabiki.
Biz burada evde bile alamıyoruz o izni. Geçen maçın 2. ve 3. çeyrekleri neredeyse sadece dinleyebildim ben.
Bitsin artık bu sezon yarın akşam. Haydi cocuklar, son 40 dakika, gösterin kimin en iyi olduğunu. Haydi sloukas, kalinic, bogdan, vesely tüm sezonu eleştirilerini birden cevaplayın, dixon, datome, udoh neden yüreğiniz bu kadar kocaman olduğunu bir kez daha gösterin...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #3374 : 13 Haziran 2016, 08:43:18 »
Bana göre serinin bu maça uzamasının en büyük nedeni, yakaladığımız 17 sayı fark bizde rehavete yol açarken, rakipte de nasılsa kaybettik düşüncesi ile düzen dışı oyunu oldu. Özellikle ilk iki çeyrek sonunda tamamen ağlamaklı bir yüz ifadesine bürünen  Heurtel'in, biraz sinir, biraz isyanla attığı şutların girmesi ile maça geri döndüler. Belki de kendilerinin dahi inanmadığı bir anda maça ortak olunca da dirençleri arttı ve maçı kazandılar.

Nasıl ki bir önceki maçta rahatça attığımız üçlükler Efes'in sahasında girmediyse, bugün akşam da Heurtel'in o kadar isabet bulması zor bence. Heurtel bir önceki maçın psikolojisi ile yine kendisi bir şeyler üretmeye çalışacaktır. Fakat bu sefer aynı skora ulaşamayacağı için Granger veya Saric (Hatta D.Brown) sorumluluk almaya çalışacaktır. Buna karşılık saha ve seyirci avantajına sahip olan Fenerbahçe, ne yapıp edip seriyi noktalayacaktır. En azından ben öyle temenni ediyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.