Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 399929 defa)

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3390 : 13 Haziran 2016, 12:56:38 »
ikinci maçı da öyle kaybettik zaten...Allahtan Çakı Doğuş kazmasını oynatıyor..uyanmaz inşallah
abi ama doğuş bizim guardları ciddi rahatsız ediyor bu seride hücümda sorunlu olması işimize çok yarıyor ama evimizde Efes savunma yapmazsa bize çok sayı atarız. o da farkında. örtel cidden yendikleri 2 maçta da çok efsane oynadı , şerefsiz filan ama tutturduğu zaman atıyor maşallah ..
maç başı ona bi çökeriz biz.. biraz psikolojisini dağıtmak lazım

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3391 : 13 Haziran 2016, 13:01:23 »
abi ama doğuş bizim guardları ciddi rahatsız ediyor bu seride hücümda sorunlu olması işimize çok yarıyor ama evimizde Efes savunma yapmazsa bize çok sayı atarız. o da farkında. örtel cidden yendikleri 2 maçta da çok efsane oynadı , şerefsiz filan ama tutturduğu zaman atıyor maşallah ..
maç başı ona bi çökeriz biz.. biraz psikolojisini dağıtmak lazım

abi bu sitede örtel'i övdüğünü gördüğüm 2.kişisin :) diğerini zaten dün uçurdunuz :D şakası bir yana dengesiz ve beyinsiz bir basketçi olmasa efsane bir kariyeri olurdu. 2-3 maçtır da bize karşı çoşuyor. bugün maç sırasında bobby biraz konuşup canını sıkar diye umut ediyorum. geri kalan sizde, taraftarda.

İnşallah 10 bin kişiyle şampiyonluğu rahatça alırız. böylesi daha güzel olur. taraftar önünde, hep beraber kutlamak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3392 : 13 Haziran 2016, 13:03:28 »
abi bu sitede örtel'i övdüğünü gördüğüm 2.kişisin :) diğerini zaten dün uçurdunuz :D şakası bir yana dengesiz ve beyinsiz bir basketçi olmasa efsane bir kariyeri olurdu. 2-3 maçtır da bize karşı çoşuyor. bugün maç sırasında bobby biraz konuşup canını sıkar diye umut ediyorum. geri kalan sizde, taraftarda.

İnşallah 10 bin kişiyle şampiyonluğu rahatça alırız. böylesi daha güzel olur. taraftar önünde, hep beraber kutlamak.
:)
ben sevmem , takım olarak istemem ama bireysel olarak yetenekli olduğunu görmezden gelemem..
neyse dediğin gibi bu akşam sindirmek lazım ..
şampiyonluğumuza saatler kaldı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3393 : 13 Haziran 2016, 13:13:06 »
enteresan oyuncu...süper yıldız ile maç satan oyuncu arasında sıkışıp kalmış biri...Ben Obra'nın ellerinde acayip bir hale geleceğini düşünüyorum hep... Yani adamda hücum olarak yok yok..üç sayı penetre orta mesafe, asist vs vs...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3394 : 13 Haziran 2016, 13:24:46 »
enteresan oyuncu...süper yıldız ile maç satan oyuncu arasında sıkışıp kalmış biri...Ben Obra'nın ellerinde acayip bir hale geleceğini düşünüyorum hep... Yani adamda hücum olarak yok yok..üç sayı penetre orta mesafe, asist vs vs...

Ligin belki de en kötü seçim yapan gardlarından biri.  Ha Obradoviç ile farklı biri olur diyebilirsiniz, bir şey diyemem ama o argümanı da hemen herkes için söylüyoruz.  Ondan bağımsız olarak, disiplinsizliği ile bize faydası olmaz diye düşünüyorum.  Nihayetinde takımda sayı atan da, üçlük atan da, asist yapan da bol...

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #3395 : 13 Haziran 2016, 13:31:19 »
Ligin belki de en kötü seçim yapan gardlarından biri.  Ha Obradoviç ile farklı biri olur diyebilirsiniz, bir şey diyemem ama o argümanı da hemen herkes için söylüyoruz.  Ondan bağımsız olarak, disiplinsizliği ile bize faydası olmaz diye düşünüyorum.  Nihayetinde takımda sayı atan da, üçlük atan da, asist yapan da bol...

diyorum işte bu sitede örtel övülmez diye :)
şakası bir yana abi bir sorum olacak yorumunla ilgili. istatistiklere bakmadım ama bizim takımın yeteneğine kıyasla asistlerinin az olduğunu düşünen bir ben miyim?
guardlar noktasında söylüyorum bunu. kostas bazen inanılmaz asistler yapabiliyor ama bazen de koca maç 2 asistle bitiriyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3396 : 13 Haziran 2016, 13:54:29 »
şakası bir yana abi bir sorum olacak yorumunla ilgili. istatistiklere bakmadım ama bizim takımın yeteneğine kıyasla asistlerinin az olduğunu düşünen bir ben miyim?
guardlar noktasında söylüyorum bunu. kostas bazen inanılmaz asistler yapabiliyor ama bazen de koca maç 2 asistle bitiriyor.
bizim takım tek bi oyuncuya bağlı oynamıyor bunun sebebi o ..
asist rakamlarına bakarsan birçok oyuncuya dağılmış durumda... biraz da bunun etkisi olaiblir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3397 : 13 Haziran 2016, 13:55:57 »

Heurtel o herkesten bir tık ötede bir oyuncu...Onun geleceği yer ile diğerlerinin geleceği yer çok farklı olur...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3398 : 13 Haziran 2016, 14:02:59 »
Golden State NBA'in bu sezon yanlış hatırlamıyorsam en çok asist yapan takımıydı. Fakat takımın uzunca bir süre asist lideri (ki sezon ortasına kadar böyleydi) 4 numara pozisyonunda oynayan Draymond Green'di.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3399 : 13 Haziran 2016, 14:27:29 »

Cem ve Hakan Beyler cevabi vermis.  Ben de katiliyorum kendilerine.  Zaten Heurtel'e teoride karsi cikmamin sebeplerinden biri de bu.  Bizim takimin, pozisyonlar arasi organik bagin had safhada oldugu bir "takim" oyunu oynamasi.  Ote yandan, Heurtel'in yaptigi gibi bireysel oynayip, hem sayi hem de asist yapabilecek bir suru Amerikali bulunur.  Esas sorun, bizim kimyamiza uygun bicimde, dogru kararlari verecek bir guard.  Heurtel istatistiklerde one ciksa da, oynattigi oyun rezalet.  Gecenki mactaki performansi da sizi yaniltmasin.  Her Efes macinda skor olarak one cikan biri oldu.  Dogus ve Cedi bile iki macta muazzam sayilar attilar.  Heurtel'in attigi o sayilara ragmen, yine belli anlarda cok hatali secimleri oldu.  Bizim takim momentum yakalayamadigi icin o hatalari kullanamadik yoksa... 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3400 : 13 Haziran 2016, 15:24:03 »
Biri aciklamisti aslinda ... sanirim ayhan soylemisti....

Ortel tek basina oynasa sampiyon olur ama takim oyunu adamin ruhuna uygun bir oyun degil ... :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3401 : 13 Haziran 2016, 15:28:12 »
Biri aciklamisti aslinda ... sanirim ayhan soylemisti....

Ortel tek basina oynasa sampiyon olur ama takim oyunu adamin ruhuna uygun bir oyun degil ... :)

Ha yanlis anlasilmasin.  Fenerbahce'nin bir sokak basketbolu takimi olsa, direkt en basa Heurtel'i yazarim.  Bunu da soyleyeyim.  Asla Heurtel dusmani degilim!!!

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #3402 : 13 Haziran 2016, 15:34:17 »
Çok ilginç Heurtel hakkında yorum yaparken en önemli noktaya kimse değinmemiş, ben uzun yıllardır bu kadar savunmada dezavantaj yaratan hatta bildiğin savunma yapmaya çalışmayan bir guard görmedim, hücum anlamında ne kadar yetenekli olursa olsun bu savunma işi büyük problem.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3403 : 13 Haziran 2016, 15:54:06 »
Arkadaşlar, abiler, kardeşler güzel insanlar.. Bırakın bu o.ç örteli. Bugün şampiyon olacağız inşallah. Bizimkileri konuşalım.
Bizden rakibin kim veya kimler a.q onu konuşalım. Kim yabancı sınırlamasına yakılır, reis bu maça özel sürprizler hazırlamış mı onları konuşalım..
Yılmaz Abi skor dağılımı yapsın mesela :)
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 15:54:21 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3404 : 13 Haziran 2016, 16:00:25 »
yapalım...

105-77 dedim ben...eger taraftar le efesi bogabilirske bu aksam bu skorlara gidebilir...ama isteek lazım gercekten basından sonuna kadar...

dixon 22 - bogdan 18 - datome 17 - vesely 14 - udoh 11 - sloukas 10 - kalinic 7 - melih 6 ...