Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Takim yorgun diyip sonra 3 gün sonra sadece melihe sure verilecekse ne anladım bu isten...

Lig bu telafisi elbet var gs deplasmanı hariç..ama o fobi de sağolsun obra ile başladı...üzgünüm ama çok sinirliyim...

Böyle maçlar kaybedilmez...hedef sade el maçları olacaksa o zaman ilk Bes başlat gençleri...sure verki tecrübe olsun...o da yok...

Obra ya ciddi anlamda sınırlıyim su an...çünkü basın toplantısında o lafları ben etmedim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bahane olamaz da cuma gecesi 12 de maç bitmiş bu maç niye bu saatte ve ya bugün oynanıyor anlamıyorumm..

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gelene gidene yeniliyoruz. Zaten bizim takımın oyun yapısı gereği rakip kim olursa olsun öyle kolay kolay rahat kazanacağı maç olmaz ligde. Yerlilerden yine sıfıra yakın katkı. Gerçi yerli de yok takımda. Kimden katkı alacağız. Sene başı bunun sıkıntısını ligde fazlasıyla yaşayacağımızı söylemiştik. Ligin en zayıf yerli rotasyonlarından birisine sahibiz.
Böyle her avrupa maçından sonra ligde vasat takımlara yenilip duracaksak play offlara 8.sırada girsek yeter diye düşünmeye başlayacağım.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Son 12 senenin en kotu başlangıcı bu rotasyonla gitmez niye gönderdim hoca bu kadar adamı...

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Gelene gidene yeniliyoruz. Zaten bizim takımın oyun yapısı gereği rakip kim olursa olsun öyle kolay kolay rahat kazanacağı maç olmaz ligde. Yerlilerden yine sıfıra yakın katkı. Gerçi yerli de yok takımda. Kimden katkı alacağız. Sene başı bunun sıkıntısını ligde fazlasıyla yaşayacağımızı söylemiştik. Ligin en zayıf yerli rotasyonlarından birisine sahibiz.
Böyle her avrupa maçından sonra ligde vasat takımlara yenilip duracaksak play offlara 8.sırada girsek yeter diye düşünmeye başlayacağım.
yerli rotasyonundan bahsediyorsun ancak ömer faruk egehan barış ve melih'in toplamının 10 dakika süre aldığı bir maçta rotasyondan bahsedilemez

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ben antic in sakatlanma olayından çok sıkıldım..o cüsseye her maç sakatlanıp çıkıyor.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Haftaya karşıyaka sonra Beşiktaş deplasmanı ligde esas maçlar yeni başlıyor işimiz zor

Çevrimdışı guraygun

• Üye
şuda var gerek obra gerek de takım ligi çok sallamıyorlar sanki. khimki maçında göstermiş olduğu gayret ve konsantrasyonu türkiye kupası finali yada playy of yarı finalinde göstereceğine pek inanmıyorum. çünkü geçen sene öyle oldu.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
maçın kırılma anı maçın bitimine 1,22 var. skor 77-75. sloukas fast breaka çıkarken kalinice aracağım diye topu kaptırdı dönen topta vesely faul yapıp 5 faulle oyundan çıktı. + 2 serbest atış da var

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
şuda var gerek obra gerek de takım ligi çok sallamıyorlar sanki. khimki maçında göstermiş olduğu gayret ve konsantrasyonu türkiye kupası finali yada playy of yarı finalinde göstereceğine pek inanmıyorum. çünkü geçen sene öyle oldu.

yazmayayım diyorum ama bu kadarı da ayıp arkadaş obra'nın sallamadığı maç yok kariyerinde, en boktan hazırlık maçında bile kıpkırmızı oluyor sinirden herşeyi söyleyin ama obra sallamıyor demeyin yav cuma gece maç oynadı bu takım yorgunluk var , o yüzden melih barış falan  oynadı sıçtı batırdı ikisi de , yok işte yerli falan. takım sallamıyor olabilir ama obra asla, takım sallamıyorsa eğer suç koçta mı ? evet ama obra sallamıyor demek ayıp.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 17:15:14 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
lig'e koyayım euroleague'e birşey olmasın.
umrumda değil lig benim , f4 garantisi verseler play off bile yapmamayı kabul ederim ben şahsen.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ligde 6 maçta 3 mağlubiyet yakışmadı. :(

Vesely ve Kalinic'i tebrik ediyorum çünkü 39 saat sonra oynadıkları bir maçta yine inanılmaz enerjiyle oynadılar. Diğer oyuncuları (Euroleague'de fazla süre alan oyuncular) neden konsantrasyon probleminiz vardı diye suçlayamam ama Vesely ve Kalinic'e helal olsun derim.

Yerli rotasyonumuz kısıtlı doğru ama elimizde sadece ligde kullandığımız Melih gibi bir yerli var. Bu maçlarda takımı taşıması lazım. Euroleague'de zaten süre bulamıyor. Ona en çok ihtiyacımız olan maçlar bu tarz kolay lig maçları... Melih'in bu maçlarda takımı taşıyamayacak bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. Zaten o yüzden kızıyorum. Geçen sene 10-12-15 hatta 20 sayı atıp kazandırdığı lig maçları var. Bugün 18 dakika oynamış 2 sayı 3 top kaybı... Bu sene kaptan da oldu ama sezona çok kötü girdi. Umarım düzelir ve elimizi biraz rahatlatır.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 17:31:56 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı guraygun

• Üye
öncelikle fenerbahce sıradan bir lig takımı değil. çok yoğun maç temposu var. ligde kupada ve avrupada finale çıktığını farz edersek  yaklaşık 80 küsür maç ediyor sezon boyunca. ve 6-7 etkin oyuncu ile en fazla 60 maçı görebilir bir takım. fenerbahce maalesef 5-6 oyuncu ile oynuyor. fenerbahce halen avrupanın en büyük takımlarından birisi.Ancak bu dar rotasyon büyüklük konusunda bir kulvar tercihine itecektir takımı. 80 maçın 80ide aynı coşkuyla aynı ciddiyetle ve aynı dirençle oynanamaz. bu sefer de çoğunluğu yabancı oyunculardan oluşan takımımız Euroleagueyi seçecektir.(obra elbette her maçı da isteyecektir ancak oyuncular da insan. etten kemikten). 2 gün önce khimki maçında gösterilen direnç istek ve konsantrasyon eminim türkiye kupası finalinde olmayacaktır.  bunu önlemenin tek bir yolu var. rotasyon kuvvetli olacak. özellikle yerli rotasyonu. obra gençler var yerli transfere ihtiyaç yok dedi ancak melih barış egehan ömerfaruk'un toplam süresi 10 dakikayı geçmiyor vesely udoh kalinic bogdanoviçin aldığı süreler 30lardan aşağı düşmüyor üstüne üstük her maç antiç sakatanıp maçı tamamlayamıyorsa o zaman bu tarz mağlubiyetler ne ilk olacaktır ne de son. bu tarz maçlarda en az 10-15er dakika etkin bir şekilde süre alan 3-4 tane yerliye ihtiyacımız var. (ya transfer yada eldekiler bu hale getirilecek) yoksa buböyle gider.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
guraygun, bu son yazdığın harfiyen doğru işte.
ama sen ilk mesajında gerek obra gerekse de takım ligi sallamıyor diyorsan ya Obradovic'i tanımamışsın ya da tanımana rağmen ayıp etmişsin adama..oyuncular sallamıyor olabilir bunun suçlusu kim ? koç, ama onun elinden de birşey gelemiyor elinde 12 yabancı olsa maçı sallamayan bi sonrakı maçta oynamaz aklı başına gelir.
sınır kaldırılsın o zaman bakalım gerçek basketbol nasıl oluyorsa.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 17:39:38 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı guraygun

• Üye
obra ile arası kötümüydü bilemem. ama şu takımda semih olsa vesely ve udohun işini çok rahatltırdı.  2 gün önce maç oynamış. ve kıran kıranaç vesely yaklaşık 30 dakika udoh da  22 dakika süre almış. şu maçta semih 20 dakika oyunda kalsa vesely ve udohu çok çok rahatlatırdı. ki oyunda sırıtmazdı da.  bogdanoviç 30 sloukas dixon kalinic ortalama 25er dakika sahada kalmış.2 gün önce üst düzey bir maç oynayan bir takım için az süreler değil bunlar. o yüzden oyucnulara da çok kızamıyorum.