dört oyuncunun toplamına bir öndeki maçta toplam dört dakika süre verirsen bu da sadece birine bir sonraki maçta kusura bakma katkı bekleyemezsin ister eurolig olsun ister lig olsun böyle bir ayrım yok. ayrım varsa zaten o oyunculardan hiçbir şey bekleme.
Ayrım olduğunu düşünmüyorum. Yerliler katkı vermiyorlar. Katkı verseler koç daha fazla süre verir. Nasıl Real Madrid maçında iyi oynayan Barış'ı rotasyonda Antic'in önüne koydu bunu başka bir oyuncu için de yapabilir. Yeter ki katkı versinler. Vesely ve Udoh faul problemine girmese Antic o maçın ikinci yarısında oynayamayacaktı bile.
Yerli oyunculara asıl lig maçlarda ihtiyaç var. Khimki maçında ya da Real Madrid maçında değil... O maçlarda zaten as oyuncular görevlerini yerine getiriyorlar. Bu tarz lig maçlarını da 4-5 tane yabancı oyuncunun sırtına yükleyemeyiz.
hocam, keşke o zaman sloukas'da da ısrar etmese yabancı oyunculara verdiği toleransı türk oyunculara da verse keşke yemni ediyorum her maç üzülüyorum Melih'e.
son çeyrek fast break'in de ki top kaybını Melih yapsa kafadan 2 maç süresizdi yediği fırçaları saymıyorum bile.
Melih bile Obradovic'in bu sert tavrının kendi iyiliği için olduğunu biliyorken ve bunu hemen hemen her açıklamasında dile getirirken siz kendinizi boş yere üzüyorsunuz bence.

Sloukas Khimki maçının kazanılmasında belki de en büyük pay sahibi... Daha önceki performansları sayesinde tabii ki toleransı hak ediyor. Önce hak etmek gerekir. Bunu söylerken Melih'i ayrı tutuyorum. Bence koç Melih'e de tolerans gösteriyor.