Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
Melih 18, Ömer Faruk 6, Berk 3, Barış 3 dakika süre almış. 10 dakika değil 30 dakika süre almışlar. Hepsinin bu maç özelinde toplam katkısı 3 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 5 top kaybı... Koç süreyi veriyor, katkıyı alamayınca fazla ısrar etmiyor. Sürelerini artırmak bu oyuncuların kendi elinde.

hocam, keşke o zaman sloukas'da da ısrar etmese yabancı oyunculara verdiği toleransı türk oyunculara da verse keşke yemni ediyorum her maç üzülüyorum Melih'e.
son çeyrek fast break'in de ki top kaybını Melih yapsa kafadan 2 maç süresizdi yediği fırçaları saymıyorum bile.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Son 3.46 skoru 12-2 ...Bizim gibi bir EL takımına Çekmece gibi tecrübesiz bir takım karşısında yakışmayacak rezillikte bir maç sonu.Bu takımda kesilmeyecek 3 yabancı var Vesely, Bogdan ve Datome...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Sloukas-bogdan-datome-udoh ve vesely bu takimin olmazlari sakatlik olmazsa..kalinic yada antic olmalı 6. Yabancı maçına gore.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Sıralama yaparsam:
1-Vesely
2-Datome
3-Bogdan
4-Kostas
5-Udoh
6-Kalinic
7-Antic

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
reisin takımı 2 yıldır maç seçiyor insan hayret ediyor.

Uzun rotasyonumuz pamuk ipliğine bağlı hem lig hem de EL için. Beklenmedik sakatlık veya faul problemi ile ciddi sıkıntılar yaşamaya devam ederiz.

Koç arayış içinde bu belli özellikle ligde rotasyon durumları sıkıntılı. Kaybedilmiş birşey yok ama bu mağlıbiyetler gelecek gibi:(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
dört oyuncunun toplamına bir öndeki maçta toplam dört dakika süre verirsen bu da sadece birine bir sonraki maçta kusura bakma katkı bekleyemezsin ister eurolig olsun ister lig olsun böyle bir ayrım yok. ayrım varsa zaten o oyunculardan hiçbir şey bekleme.

Ayrım olduğunu düşünmüyorum. Yerliler katkı vermiyorlar. Katkı verseler koç daha fazla süre verir. Nasıl Real Madrid maçında iyi oynayan Barış'ı rotasyonda Antic'in önüne koydu bunu başka bir oyuncu için de yapabilir. Yeter ki katkı versinler. Vesely ve Udoh faul problemine girmese Antic o maçın ikinci yarısında oynayamayacaktı bile.

Yerli oyunculara asıl lig maçlarda ihtiyaç var. Khimki maçında ya da Real Madrid maçında değil... O maçlarda zaten as oyuncular görevlerini yerine getiriyorlar. Bu tarz lig maçlarını da 4-5 tane yabancı oyuncunun sırtına yükleyemeyiz.

hocam, keşke o zaman sloukas'da da ısrar etmese yabancı oyunculara verdiği toleransı türk oyunculara da verse keşke yemni ediyorum her maç üzülüyorum Melih'e.
son çeyrek fast break'in de ki top kaybını Melih yapsa kafadan 2 maç süresizdi yediği fırçaları saymıyorum bile.

Melih bile Obradovic'in bu sert tavrının kendi iyiliği için olduğunu biliyorken ve bunu hemen hemen her açıklamasında dile getirirken siz kendinizi boş yere üzüyorsunuz bence. :)

Sloukas Khimki maçının kazanılmasında belki de en büyük pay sahibi... Daha önceki performansları sayesinde tabii ki toleransı hak ediyor. Önce hak etmek gerekir. Bunu söylerken Melih'i ayrı tutuyorum. Bence koç Melih'e de tolerans gösteriyor.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 00:19:01 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
6 amçta 3 mağlubiyet alarak son 12 yılın en kötü başlangıcını yapmışız.Saha avantajını kaybedersek,ki öyle gözüküyor şampiyon falan olamayız.Saha avantajı olmadan deplasmanda Karşıyaka'yı mı,galatasaray'ı mı yenip şampiyon olacağız.Çok köt durum çok kötü.Yerliler özellikle Melih efendi rica minnet,emanet görev yapıyor sanki.Bogdan'a çok güveniyordum ama hayal kırıklığı oldu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Pazar günü...

Son sezonun TBL şampiyonu olarak Euroleague'de mücadele eden ve şu an 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ile ligimizin puan tablosunda lider olan İzmir ekibini misafir ediyoruz.

Bizim ise 3 galibiyet, 3 mağlubiyetimiz var ve 6. sıradayız.

Lig Tv 2 yayınlayacak.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
normalde takip etmiyorum ligi ama bu maç izlenir :).. geçen yılla bu yıl ki takım arasında iyi bir kıyas olur

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
Sloukas oynayabilecek duruma gelir inşallah.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim deplasmanda Bayern Münih'i silindir gibi ezdiğimiz dakikalarda Barcelona'da aynı şeyi Karşıyaka'ya yapıyordu. 30 fark filandı.

Gerçi bizim takımın TBL macerası daha düşük bir enerjiyle devam ettiği için pek fazla kriter olmaz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
38 farkla bitmiş.
Bu maçta bence daha konsantre olur takım. Ben 80-67 falan gibi bir skorla kazanırız diye bekliyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah nasip ederse uzun bi aradan sonra maaile gideceğiz

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
Babama doğum günü hediyesi bir galibiyet gelir inşallah :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
Yarın vizem olduğu için maçın ilk yarısını (belki 3.çeyreğini de) kaçıracağım. Acaba sınava girmesem mi? :D :D