ailecek maça gittik, eğlendik koyduk geldik..
çok keyifli bir maçtı. seyir zevki çok iyiydi.
atmosfer çok iyiydi. beklentimin çok üzernde bi kalabalaık vardı. salondaki herkes oynadığımız oyundan büyük zevk aldı. oyuncularaın basit hatalarında dahi homurdanma olmadı hatta alkış ile destekleme vardı.
hücumda akıyoruz. set tempomuz ve setlerimiz hem çok keyifli hem de çok değişik.
DAtome izlemek çok büyük bi keyif. çok estetik bi oyuncu. tam bi lider.
Udoh takımın abisi gibi. pota aldında herkese çok güven veriyor
Veysel için laf etmeye gerek yok , Allah nazarlardan saklasın
Antic ( önceden kendisini sevmezdim ) çok doğru basketbol oynuyor. NBa ona bayağı bir katkıda bulunmuş. oyun aklı daha da iyi hale geldmiş. Hücumda oyunumuzu çok rahatlatıyor. Köşelerin sahibi kendisi , ve son feyk yedirici kendisi...
diğer her oyuncu elinden geleni yaptı ama Nikola kardeşimize ayrı bi paragraf açalım. var gücü ile elinden geleni yapıyor çok iyi oynadı çok iyi savunma yaptı 6 asist yaptı. berk kalinic melih üçgenin sonrası buılduğumuz sayı mıhteşemdi. Nİkola topsuz oyuda aVrupann tartışmasız en iyi forveti. oyun aklı çok iyi ve gelişiyor daha da gelişecek , umut da bahsetmiş Kalinib bazı maçların bazı dakikalarından 2 numaradan süre alıyor bol bol top ile haış neşir oluyor penetre ediyor , dibe penetre edip asist yapıyor enerji katıyor. 1 2 seneye bu şekilde devam ederse çok acayip biy oyuncu olacak buna eminim..
hepsinin altına imzamı atarım...
antic'i penetre etmeyen bjelica gibi kullanıyoruz..adam 4 numaradan oyun kuruyor hem penetre etmeden...sadece gelen pası dagıtıyor adam...cok sey ogrenmis nba'de..
kalinic konusunda %100 haklısın...cok degisik bir forvet...hic bir sey yapmadı diyorsun adama; ama esasında cok sey yapıyor...macın sonundada ıstatıstık kagıdında herseyden birseyler var..kimi az kimi cok...hucum setlerinin bu kadar rahat oynanmasında 1.faktor...
ama ısrarla soyluyorum su hickman bir gelsin takıma; bogdan'ın rolu tam belli olsun; sonra oturup bakılsın uzun rotasyonu icin acaba biri daha alınabilir mi diye..sanki bu sene f4'de final icin bir uzuna daha ihtiyac olacak bu zorlu maratonda..vesely ; bjelica'nın gecen sezon sonundaki haline donmesin sonra play-off larda ve f4'De...
bu rotasyon eksigini hickman sonrası datome-kalinic ikilisiniden birini daha cok 4 numarada kullanarak belki gideririz ama bunu icin hickman tam randımanla donmeli...ama bu da sadece avrupa icin gecerli...
keske yerli bir adet ust duzey uzunumuz daha olsa diyorum her iki kulvarda oynayabilecek...oyle bir uzun olmadıgı icin mecburen 9.yabancı mı alınır bilemiyorum top 8'de...
bugun sana ondan yazdım ahh mirsad ahh diye..