Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430259 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ailecek maça gittik, eğlendik koyduk geldik..
çok keyifli bir maçtı. seyir zevki çok iyiydi.
atmosfer çok iyiydi. beklentimin çok üzernde bi kalabalaık vardı. salondaki herkes oynadığımız oyundan büyük zevk aldı. oyuncularaın basit hatalarında dahi homurdanma olmadı hatta alkış ile destekleme vardı.
hücumda akıyoruz. set tempomuz ve setlerimiz hem çok keyifli hem de çok değişik.
DAtome izlemek çok büyük bi keyif. çok estetik bi oyuncu. tam bi lider.
Udoh takımın abisi gibi. pota aldında herkese çok güven veriyor
Veysel için laf etmeye gerek yok , Allah nazarlardan saklasın
Antic ( önceden kendisini sevmezdim ) çok doğru basketbol oynuyor. NBa ona bayağı bir katkıda bulunmuş. oyun aklı daha da iyi hale geldmiş. Hücumda oyunumuzu çok rahatlatıyor. Köşelerin sahibi kendisi , ve son feyk yedirici kendisi...
diğer her oyuncu elinden geleni yaptı ama Nikola kardeşimize ayrı bi paragraf açalım. var gücü ile elinden geleni yapıyor çok iyi oynadı çok iyi savunma yaptı 6 asist yaptı. berk kalinic melih üçgenin sonrası buılduğumuz sayı mıhteşemdi. Nİkola topsuz oyuda aVrupann tartışmasız en iyi forveti. oyun aklı çok iyi ve gelişiyor daha da gelişecek , umut da bahsetmiş Kalinib bazı maçların bazı dakikalarından 2 numaradan süre alıyor bol bol top ile haış neşir oluyor penetre ediyor , dibe penetre edip asist yapıyor enerji katıyor. 1 2 seneye bu şekilde devam ederse çok acayip biy oyuncu olacak buna eminim..

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ben yine boganovic üzerinden yorum yapacagım.
son oynadıgımız 2 mac belli etti ki bogdanovic bu rolde muazzam adam. (ki tekinde oynamadı zaten)

lakin datome nin görevi üstlendiginde cuvallıyor. Bu takımın skor lideri artık belli olmustur, o da datomedir.

Taşlar yavastan yerine oturuyor, Dixondan bir level üst performans bekliyorum sahsen.

Berkde de bir anda bir özgüven patlaması oldu, cok da iyi oldu.
Sezon basına göre cok farklı bir yerde.

Yabancı olmasa su palacios cok faydalı adam :)

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 22:38:55 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı drazan petroviç

• Üye
  • Yer: turkiye
bayern maçından sonra yaptığım analiz   ;)

takımı 5numaradan dizerek oyuna çıktı ; bogdan hasta olmasaydı ilk 5e onla mı başlardı diye merak ediyorum tüm takımı uzatmak için
2 yılldır yapmak istediği şey buydu
pek çok pozisyonda oynayabilen oyunculardan oluşturmak istiyordu kaliniç bu neden önemli bir transferdi aynı şekilde datome
4 numara oynayabilen bu 2 oyuncuyu 2-3 yerleştirerek ''uzaylı'' bir ilk çeyrek oynattı.
4-5 için  miro bilan olsa takım taş gibi olacak,
Antiç bu takımın hucum gücüne ayrı bir + koyuyor

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Rakibi ciddiye aldığımız her maç bizimdir. Geçen seneden çok daha keyif veren bir takım olma yolumdayız.

Bogdan hazır değil melih bir tık altında hickmann reis de sağlam dönerse çok rahatlarız.

Berk in sahadaki özgüveni her geçen gün artıyor ;D

Datome de savunmayı sevmez tek taraflı oyuncu diye anılıyordu ama hiç alakası yokmuş. Çoğu zaman kıvılcım ondan başlıyor. Tebrikler takıma çok daha iyi olacağız sakatlık bela olmasın yeter ki.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 22:41:41 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bugun ksk bizim dışımızda kimle oynasa ılk yarı 20'lik yapardı...hatta avrupa'da bile 4-5 takım dısında kim olsa yenerdı. Helal olsun takıma 3 gun ara ıle ıkı mesaj maçında da nakavt etti rakiplerını...yavas yavas form tutuyoruz..top 16 da daha da ıyı olacagız...hıckman da gelince kısa rotasyonumuz da genişleyecek...bundan ıyısı 3 numaraya kevın durant olur..dusunsenıze veysel, ekpe ve K-d...
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 22:46:57 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
KD önce oklahomada oynasın :D
2 senedir iyi yattı

sorsan en iyisi, söyletme beni hocam, çok doluyum bu konuda :D
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 22:53:19 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Adam sakat kardeşim; n'apsın yani? Tek bacakla oynanmıyor ki bu oyun. :D Son sakatlandığı maçı hatırla, muhteşem başladı. Ne atarsa giriyordu. Bir periyotta adeta maç istatistiklerini yakaladı. Nazara geldi. Ya geçen sene bize karşı oynadığı ve devrenin son dakikasında sakatlandığı maç? Gerçi o sakatlandığında da biz öndeydik ama sanırım Durant daha bir devrede 30 sayıyı filan bulmuştu, kariyerinin en muhteşem ilk devrelerinden birisiydi. Tıpkı bu sezon sakatlandığı maçta kariyerinin en muhteşem ilk periyotlarından birisini oynadığı gibi... Bütün bunların tek izahı var: Nazara geliyor. Artık Oklahoma'da kurşun döktürecek bir Papaz mı bulacaklar, yoksa bir manastırda muska mı yazdırır, bilmiyorum. Ama nazar var, nazar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ailecek maça gittik, eğlendik koyduk geldik..
çok keyifli bir maçtı. seyir zevki çok iyiydi.
atmosfer çok iyiydi. beklentimin çok üzernde bi kalabalaık vardı. salondaki herkes oynadığımız oyundan büyük zevk aldı. oyuncularaın basit hatalarında dahi homurdanma olmadı hatta alkış ile destekleme vardı.
hücumda akıyoruz. set tempomuz ve setlerimiz hem çok keyifli hem de çok değişik.
DAtome izlemek çok büyük bi keyif. çok estetik bi oyuncu. tam bi lider.
Udoh takımın abisi gibi. pota aldında herkese çok güven veriyor
Veysel için laf etmeye gerek yok , Allah nazarlardan saklasın
Antic ( önceden kendisini sevmezdim ) çok doğru basketbol oynuyor. NBa ona bayağı bir katkıda bulunmuş. oyun aklı daha da iyi hale geldmiş. Hücumda oyunumuzu çok rahatlatıyor. Köşelerin sahibi kendisi , ve son feyk yedirici kendisi...
diğer her oyuncu elinden geleni yaptı ama Nikola kardeşimize ayrı bi paragraf açalım. var gücü ile elinden geleni yapıyor çok iyi oynadı çok iyi savunma yaptı 6 asist yaptı. berk kalinic melih üçgenin sonrası buılduğumuz sayı mıhteşemdi. Nİkola topsuz oyuda aVrupann tartışmasız en iyi forveti. oyun aklı çok iyi ve gelişiyor daha da gelişecek , umut da bahsetmiş Kalinib bazı maçların bazı dakikalarından 2 numaradan süre alıyor bol bol top ile haış neşir oluyor penetre ediyor , dibe penetre edip asist yapıyor enerji katıyor. 1 2 seneye bu şekilde devam ederse çok acayip biy oyuncu olacak buna eminim..

hepsinin altına imzamı atarım...

antic'i penetre etmeyen bjelica gibi kullanıyoruz..adam 4 numaradan oyun kuruyor hem penetre etmeden...sadece gelen pası dagıtıyor adam...cok sey ogrenmis nba'de..

kalinic konusunda %100 haklısın...cok degisik bir forvet...hic bir sey yapmadı diyorsun adama; ama esasında cok sey yapıyor...macın sonundada ıstatıstık kagıdında herseyden birseyler var..kimi az kimi cok...hucum setlerinin bu kadar rahat oynanmasında 1.faktor...

ama ısrarla soyluyorum su hickman bir gelsin takıma; bogdan'ın rolu tam belli olsun; sonra oturup bakılsın uzun rotasyonu icin acaba biri daha alınabilir mi diye..sanki bu sene f4'de final icin bir uzuna daha ihtiyac olacak bu zorlu maratonda..vesely ; bjelica'nın gecen sezon sonundaki haline donmesin sonra play-off larda ve f4'De...

bu rotasyon eksigini  hickman sonrası datome-kalinic ikilisiniden birini daha cok 4 numarada kullanarak belki gideririz ama bunu icin hickman tam randımanla donmeli...ama bu da sadece avrupa icin gecerli...

keske yerli bir adet ust duzey uzunumuz daha olsa diyorum her iki kulvarda oynayabilecek...oyle bir uzun olmadıgı icin mecburen 9.yabancı mı alınır bilemiyorum top 8'de...
bugun sana ondan yazdım ahh mirsad ahh diye..
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 11:04:32 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
maçın tekrarını bulabilen var mı? youtube ve dailymotionda bulamadım.
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 14:37:09 Gönderen: eu_kobe »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yılmaz abi Mirsad gibisi daha gelmez. yoksa keşke olsa tabiki :(

Çevrimdışı franz392

• Üye
maçın tekrarını bulabilen var mı? youtube ve dailymotionda bulamadım.

Cidden yok mu maçın tekrarı? İkinci yarıyı izleyemedim bende.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Şu kalabalık yarı finalde kıl payı kaybettiğimiz maçta yoktu.Hakem hatasıyla verdiğimiz bir maçtı.Keşke o maçı kazansaydık da  kaybedeceksek şu maçı kaybetseydik. Finalde Efes'i evire çevire süpürüp uzanabileceğimiz bir şampiyonluğa mal oldu + C.Başkanlığı maçına da çıkamadık.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakem hatası değil hocam. Piç Fatih'in yavşaklığı... Hata bir defa olur. Emeklilik öncesi son adiliğini yaptı lanet olası yaratık. Allah belasını versin, sürüm sürüm sürünsün. İnşallah görür, duyarız. (2009 finali 5. maçını da unutmadık.)
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 19:04:43 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Murat

• Üye
Aynı aşağılık yaratık olduğunu sizin bilgi vermenizle farkettim. Allah bildiği gibi yapsın.