Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429890 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Cumartesi Akat'larda... Lig Tv 2 yayınlıyor.

Ne yazık ki, rakip bir Euroleague takımı değil.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ekleyelim maç geçen seneki Beşiktaş'ın cezasından dolayı seyircisiz oynanacak. Ligde artık kaybetme lüksümüz yok, umarım kazanıp devam ederiz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Strasbourg ile kendi evimizde oynayacağımız Euroleague maçının bitiminden sadece 42 saat sonra oynayacağımızı da ekleyelim.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
Bu federasyon neye göre belirliyor çözemiyorum oldu olacak strasbourg maçı çıkışı gidip perşembe gecesi oynayalım ya şunu akşam 8 de oynatsalar geberirler

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu federasyon neye göre belirliyor çözemiyorum oldu olacak strasbourg maçı çıkışı gidip perşembe gecesi oynayalım ya şunu akşam 8 de oynatsalar geberirler

aynen öle.. geçen haftaa cuma  karşıyaka nın avrupa maçı 20.30 da bitmiş bizimki gece 12 de..pazar günü karşıyaka nın maçını önceye koy ne olacakk.sen  benim rakiplerinden birin neden 6 saat avantaj sağlıyorsun??gerçekten anlamak mümkün değil..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Bu sene benim saydığım 3. kez Euroleague maçından sonra daha 48 saat dolmadan lig maçına çıkıyoruz. Ki daha 8. haftadayız. Diğer Euroleague maçına daha fazla hazırlık süresi olsun diye bizimkiler mi böyle tercih ediyor acaba?
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
aynen öle.. geçen haftaa cuma  karşıyaka nın avrupa maçı 20.30 da bitmiş bizimki gece 12 de..pazar günü karşıyaka nın maçını önceye koy ne olacakk.sen  benim rakiplerinden birin neden 6 saat avantaj sağlıyorsun??gerçekten anlamak mümkün değil..
büyükçekmeceye kaybetmemizin en önemli sebebi oydu bence bu sefer sıkıntı çekmeyiz inşallah

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Geçen sezon da Novgorod deplasmanından 2 gün sonra çıkmıştık Beşiktaş maçına 38 sayı fark atmıştık.

Beşiktaş'la yaptığımız son 9 resmi maçın 8'ini kazandık.3 maçtır da 90'dan aşağı atmıyoruz bunlara.Kaybettiğimiz tek maç da iddiasız EL son maçıydı.

Akatlar'daki son maçta da 31-68'i görmüştük.Derken olaylar molaylar maçı soğutup farkı 20'ye kadar çekmişlerdi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maç seyircisiz bu arada..Boş salon umarım konsantrasyon sorunu olmaz...

Bu arada bu maçın PAZAR olmamasını anlatsın bana Federasyon..Bjk nin maçı var Akhisarla ondanmış...

Lan arkadaş maç seyircisiz be..Sizin aklınıza ben
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Sadece 5.5 handikap verilmiş.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kostas, Barış Hersek ve Udoh kadroda yok.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
dixon-berk
bogdan-melih
kalinic
datome-antic
vesely-ömer

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
Ekpe dün sakatlanmış :( Bu maç yok, Real Madrid maçında da yüksek ihtimal olmayacakmış. İşte bunlar hep nazar :(

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Datome'nin de ayak bileği tam iyileşmemiş. Eğer Udoh sakatlanmasa bu maç Datome risk edilmeyecekmiş. Ama işte... :(

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bugün Vesely faul problemine girmemeli... Diğer yandan zaman zaman beş kısalı bir sisteme geçip tempo yapılabilir mi? Dixon, Melih, Bogdan, Kalinic, Datome? Tabii uzun süre olmaz ama maç içinde üç beş dakika hem rakibi şaşırtmak için... Olur mu?