Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429144 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #540 : 06 Aralık 2015, 19:24:03 »
Telekom bizi uyuta uyuta maç sonuna kadar oyunun içinde kaldı. Hep ensemizde... Bu tür durumlar en korktuğum şeylerden... Hani maç sonu bir hamle ile biz ne olduğunu anlayamadan...

Neyse ki Antic var. Bugün şahane...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #541 : 06 Aralık 2015, 19:39:46 »
96-93 bitti, bu kadar zorlanmamalıydık.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #542 : 06 Aralık 2015, 19:44:35 »
14'e çıkan fark 3 dakika kala 1'e indi ama serbest atışlarda hata yapmayıp kazandık maçı.Sadece 18 ribaunt verdiğimiz maçı (32-18) daha rahat kazanmalıydık.
Brown 38 sayı...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #543 : 06 Aralık 2015, 19:53:12 »
Obra gerekli kanları alır, Kızılyıldız maçına çakı gibi çıkarlar

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #544 : 07 Aralık 2015, 01:05:23 »
Takım halinde 22 asist yaparken bunların 14'ü Kalinic (6), Antic(4), Melih (4) üçlüsünden gelmiş. Topu çok iyi paylaşıyoruz.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 01:12:23 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #545 : 07 Aralık 2015, 01:08:22 »
3.periyot bittiğinde maç nasılsa bitti diye kapattım,fakat öyle olmamış.Rotasyonumuz çok daraldı.Barış-Udoh ikilisinin üstüne Berk Uğurlu'da oynamayınca rotasyon iyice daraldı.Dixon için bir iki kelam edeyim.İsmail Şenol-İhsan Bayülken ikilisi savunmasının çok geliştiğini söylüyorlar.Tamam biraz ilerleme var ama o kadar abartılacak düzeyde değil.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #546 : 07 Aralık 2015, 08:43:40 »
Maçın zora girmesinin tek nedeni (kendi olumsuzluklarımızı bir kenara koyarsak) Brown'ın olağanüstü parformansı. Fiziki görüntüsü ile tamamen ters orantılı bir performans gösteriyor. Bizim maça mı denk geldi, her zaman mı böyle bilmiyorum.

Bize gelirsek, Udoh'un yokluğu gerçek anlamda sıkıntı. En büyük korkum, Allah göstermesin Vesely'in fazla dinlemediği için sakatlanma riski.
Som sözüm de Antiç'e. Takımda görmek istediğim hırs ve kazanma arzusu dün fazlası ile kendisinde vardı. İnşallah aynı duygu tüm oyunculara geçer.

Galibiyet için emeği geçenlere teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #547 : 07 Aralık 2015, 11:42:13 »
Türk Telekom karşısında elde edilen 96-93’lük galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenör Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Kostas Sloukas’ın açıklamalarından derlediklerimiz:

Zeljko Obradovic :  “Mücadeleye devam edeceğiz”

"Maça hazırlanırken oyuncularla sıralamaya bakmamamız gerektiğini konuştuk. Türk Telekom çok kaliteli ve sonuna kadar mücadele eden bir takım. Bugün de aynı mücadeleyi sergilediler. Basketbolseverler için seyri güzel maç oldu.

Son çeyreğe kadar genel olarak kontrol bizdeydi. Genç oyuncularıma her zaman fırsat vermeye çalışıyorum. Ama yeterli konsantrasyona sahip değiller. Çok basit kuralları unutabiliyorlar. Ama sorunumuz benchten gelen oyuncular. Bizim takımımız bu şekilde.

Mücadeleye devam edeceğiz. Daha fazla antrenman ve maç oynadıkça daha iyi olacaklar, Ömer’den katkı görmeye başladığımız gibi. Benim her zaman söylediğim bir şey vardır; genç veya tecrübeli oyuncu değil, iyi veya kötü oyuncu. Bunu anlamak zorundalar. Sürekli onlarla ilgili konuşuyorum çünkü gerçekten oynamalarını istiyorum. Çok süre alan oyuncularımızın da anlamaları gereken bazı şeyler var.

Şu ana kadar sezon çok iyi gitti. Bu hafta Euroleague’de oynayacağımız Kızılyıldız maçını kazanırsak, grup birinciliğini garantilemiş olacağız. Birinci olmak önemliyse. Bizim hedefimiz TOP16’ya çıkmaktı, birinci, ikinci, üçüncü olmak değil. Bizim grupta gruptan çıkmayı garantileyen başka takım yok. Bu da oyuncularımın çok iyi iş yaptığını gösteriyor. Bunun içinde onları tebrik ediyorum. Cuma günü Kızılyıldız ile oynayacğımız maçta salonun dolu olmasını istiyorum, takımın desteklenmesi ve güzel bir galibiyet daha kazanmak için.

Önümüzde çok uzun sezon var o yüzden ana oyuncuları biraz dinlendirmemiz gerekiyor. Örneğin Beşiktaş maçında Vesely on dakika süre aldı. Çünkü önümüzde çok fazla maç var. Bu yüzden de genç oyunculara her zaman takıma destek olmaya hazır olun diyorum.

Real Madrid maçı öncesinde çok fazla sakat oyuncumuz vardı. İyi antrenman yapamadık. Tam takım antrenman yapamıyoruz. İnşallah Salı akşamı tam takım çalışmaya başlayabileceğiz. 

Bir kere daha taraftarlarımızı sesleniyorum; lütfen gelin, bize destek olun. En önemli maçımız gibi bize destek olun. Takımımın bu desteği hak ettiğine inanıyorum. Tabi ki oyuncular. Onlar herkesten daha önemliler.

Ricky Hickman’ı biraz daha görmem gerekiyor. Özellikle 5’e 5’te. Daha ikinci antrenmanına çıktı. Diğerleri de Salı akşamı antrenmana katılacaklar. Karar veren kişiler her zaman oyunculardır. En iyi kararı her zaman oyuncular veriyorlar. Ne ben, ne doktorlar. Tabi ki doktorlar iyi olup, olmadıklarını söyleyebiliyorlar ama oyuncu kendi durumunu daha iyi biliyor. Sabırlı davranacağız ve kimseyi zorlamayacağız."

Kostas Sloukas: "Kazandığımız için mutluyum"

"Maçtan önce soyunma odasında iyi takım olduklarını konuşmuştuk. 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyordu. Oynamayı bırakmamalıydık. Benzer durumlarda 2-3 dakika oynamayı bırakırsanız bu tip takımlar geri gelebiliyorlar.

Kazandığımız için mutluyum. Önümüzde Kızılyıldız maçı var. Kazanınca grup lideri olmamız garantileniyor. Şimdi bu maça konsantre olacağız."
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 11:44:05 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #548 : 07 Aralık 2015, 11:45:14 »
Zeljko hocam basın toplantısı adı altında basketbol temel kuralları , takım olmak taraftar vs genç oyuncular nedir nasıl gelişir hakkında resmen brifing vermiş

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #549 : 07 Aralık 2015, 12:51:35 »
Maçın zora girmesinin tek nedeni (kendi olumsuzluklarımızı bir kenara koyarsak) Brown'ın olağanüstü parformansı. Fiziki görüntüsü ile tamamen ters orantılı bir performans gösteriyor. Bizim maça mı denk geldi, her zaman mı böyle bilmiyorum.

...
Galibiyet için emeği geçenlere teşekkürler.

Bende aynı şeyi söyleyecektim. adamın yüzdeleride çok iyi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #550 : 10 Aralık 2015, 17:44:55 »
Cebeci Spor Salonunda ve Pazar günü oynanacak. NTV Spor'dan şifresiz yayın...
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2015, 17:45:19 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #551 : 12 Aralık 2015, 16:28:30 »
Yazalım oraya Kaptan Melih  0 sayı , 5 feyk ,3 top kaybı

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #552 : 13 Aralık 2015, 16:44:02 »
Ya bende mi sorun var bilmiyorum ama turk oyunculardan (melih omer baris berk) her mac cok inisli cikisli grafikler izliyoruz.melih hic yok bu sene.berk bi iki macta vardi omer besiktas macinda fazla iyiydi baris real madrid macinda vardi baska da yoklar.
Bunlari yazarken melih 3luk atti :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #553 : 13 Aralık 2015, 16:51:15 »
Melih bu sene bir türlü forma giremedi. :(

İlk yarıyı 50-34 önde bitirdik. Vesely-Udoh ikilisi yine şahane. Vesely 7 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 1 blok... İlk yarıda yaptı bunları.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 16:51:54 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #554 : 13 Aralık 2015, 17:08:52 »
Melih 3 periyoda iyi başladı. 1 üçlük, 1 orta mesafe ve 1 turnike attı.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 17:09:33 Gönderen: Başar Bükücü »