Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 428544 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #600 : 21 Aralık 2015, 13:19:07 »
... bir kac turk oyuncunun bu rotasyona katilmasini dilerim ....

Güzel bir temenni.
Umarım Melih ve Berk, seneye 15 dk civarında süre alacak seviyeye gelirler ve Ömer Faruk da Antic in sürelerini alır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #601 : 21 Aralık 2015, 13:31:57 »
Asist sayımız beni de çok mutlu ediyor :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

dünkü maç sonucunda ne oldu bilmiyorum ama
şu anda türkiye liginde
en çok asist yapan
en yüksek yüzde ile 3 sayılık atan
ve en çok sayı atan takımız ..

Allah bozmasın ve sezon sonu şampiyon olmayı nasip etsin diyorum

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #602 : 21 Aralık 2015, 14:02:35 »
Sakal reyis enteresan adam...
Maçın bitimine yakın çok zorlamıyor vs.diye arkadaşla muhabbet ederken ekranda yine en skorerimiz olduğunu gördüm.
Ne ara attın arkadaş bu sayıları.
Hayır zorlamadan(çaktırmadan) 17 atıyorsa birde zorlasa ne yapar Allah bilir. :41keremaaşAllah:
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #603 : 21 Aralık 2015, 14:12:22 »
Sakal reyis enteresan adam...
Maçın bitimine yakın çok zorlamıyor vs.diye arkadaşla muhabbet ederken ekranda yine en skorerimiz olduğunu gördüm.
Ne ara attın arkadaş bu sayıları.
Hayır zorlamadan(çaktırmadan) 17 atıyorsa birde zorlasa ne yapar Allah bilir. :41keremaaşAllah:
BÜLO..
3/3 üç sayılık
2/2 serbest atış
4/3 2 sayılık atış

kuzu tandır gibi ya herif :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #604 : 21 Aralık 2015, 14:52:04 »
@Cem Ağrak

Burada çaktırmadan attıkları ya da yapmaz dedikleri işin savunma kısmındaki gayretlerini övüp Gigi'ye nazar değdirmek istemiyorum.
Lakin adamın bize katacağı ortaya koyduğu(muhtemelen koymaya devam edeceği) iyi performanstan daha fazlası olacak gibi geliyor bana.
Gigi Nba'de öyle bir durumdaydı ki bomboş pozisyonda airball atıyordu(ulan kim atmıyor ki denilmesin çünkü Gigi kariyerinin bizden önceki döneminde herşeyini şutuna borçluydu).
Şuan için geldiği seviye muazzam.

Gigi'nin bize kazandıracağı iş ahlakı yüksek olan ve Nba'de tutunamayıp avrupa'ya dönen yıldızlar için terapi merkezi gibi görünmeye başlayacağız.
Nba apoletim var nasılsa Ruslar bir dünya para verir diyen değil, eski seviyeme ulaşmak istiyorum hatta eski seviyemi de aşmak istiyorum diyen Nba'den kesilmiş oyuncular için cazibe merkezi durumuna gelmemiz yakın(bu duruma pekala Jan Vesely'i de katabiliriz).

Olayın avrupalı kısmından ziyade birde Maurizio reyis sayesinde, Nba yapıp tutunamayan ama gerek atletizm gerekse oyun bilgisiyle kıta avrupası için biçilmiş kaftanları da Ekpe örneğiyle etkilememiz olası.

Şu iki örnek üstüne geçtiğimiz sene başarılı olup dağılan takımdan sonra bir kaç ayda şöyle bir yapıyı tekrar kurmamızı sağlayan Zoc, Maurizio reyis birlikteliğiyle oyuncu kaybetsekte, eldeki iyi örneklerle gidenleri çok fazla aramayacağımızı söyleyebilirim.
Gidenlere elbet üzüleceğiz misal 8 numara ya da bu sezon gitmesi muhtemel Jan Vesely içinde benzer duyguları yaşayacağız ama Zoc ve Maurizo oldukça illaki bir planımız olacaktır.
Bu vesile ile bu ikiliyi bizlere kazandıranlardan Allah razı olsun dileklerimi yine yeniden tekrarlayayım.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 15:38:33 Gönderen: Cem Ağrak »
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #605 : 21 Aralık 2015, 14:53:18 »
2. yarı ara ara kendi oyunumuzu oynadık..Çift hane oldu.

Tahtaya bakarım yaz kızım 1 galibiyet nasıl oldu önemli değil...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #606 : 21 Aralık 2015, 15:03:01 »
basta obra-datome-vesely, ayrıca bogdan- udoh ve sloukas uzun yıllar hızmet etmeli bu kulube..
tabii gherardini de...

esasında 5 adet cok cok iyi yabancımız var yasları da musait olan..makine giib bir takım olabiliriz 1-2 sezon icinde..yeterki bu oyuncuları tamamlayacak 2-3 yabancı ve 3-4 yerli oyuncu secimlerimiz yerinde olsun..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #607 : 21 Aralık 2015, 15:28:12 »
basta obra-datome-vesely, ayrıca bogdan- udoh ve sloukas uzun yıllar hızmet etmeli bu kulube..
tabii gherardini de...

esasında 5 adet cok cok iyi yabancımız var yasları da musait olan..makine giib bir takım olabiliriz 1-2 sezon icinde..yeterki bu oyuncuları tamamlayacak 2-3 yabancı ve 3-4 yerli oyuncu secimlerimiz yerinde olsun..

Datome-Udoh-Sloukas-Dixon-Kalinic ..... en az 2 sezon daha kemik kadro ... Vesely yi de NBA tuzagindan kurtarirsak ..... gel keyfim gel ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #608 : 21 Aralık 2015, 15:39:12 »
@Cem Ağrak

Burada çaktırmadan attıkları ya da yapmaz dedikleri işin savunma kısmındaki gayretlerini övüp Gigi'ye nazar değdirmek istemiyorum.
Lakin adamın bize katacağı ortaya koyduğu(muhtemelen koymaya devam edeceği) iyi performanstan daha fazlası olacak gibi geliyor bana.
Gigi Nba'de öyle bir durumdaydı ki bomboş pozisyonda airball atıyordu(ulan kim atmıyor ki denilmesin çünkü Gigi kariyerinin bizden önceki döneminde herşeyini şutuna borçluydu).
Şuan için geldiği seviye muazzam.

Gigi'nin bize kazandıracağı iş ahlakı yüksek olan ve Nba'de tutunamayıp avrupa'ya dönen yıldızlar için terapi merkezi gibi görünmeye başlayacağız.
Nba apoletim var nasılsa Ruslar bir dünya para verir diyen değil, eski seviyeme ulaşmak istiyorum hatta eski seviyemi de aşmak istiyorum diyen Nba'den kesilmiş oyuncular için cazibe merkezi durumuna gelmemiz yakın(bu duruma pekala Jan Vesely'i de katabiliriz).

Olayın avrupalı kısmından ziyade birde Maurizio reyis sayesinde, Nba yapıp tutunamayan ama gerek atletizm gerekse oyun bilgisiyle kıta avrupası için biçilmiş kaftanları da Ekpe örneğiyle etkilememiz olası.

Şu iki örnek üstüne geçtiğimiz sene başarılı olup dağılan takımdan sonra bir kaç ayda şöyle bir yapıyı tekrar kurmamızı sağlayan Zoc, Maurizio reyis birlikteliğiyle oyuncu kaybetsekte, eldeki iyi örneklerle gidenleri çok fazla aramayacağımızı söyleyebilirim.
Gidenlere elbet üzüleceğiz misal 8 numara ya da bu sezon gitmesi muhtemel Jan Vesely içinde benzer duyguları yaşayacağız ama Zoc ve Maurizo oldukça illaki bir planımız olacaktır.
Bu vesile ile bu ikiliyi bizlere kazandıranlardan Allah razı olsun dileklerimi yine yeniden tekrarlayayım.
Bold yaptığım yer muazzam bi tespit değerli kardeşim..
udoh için bile ciddi bir terapi merkezi durumundayız

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #609 : 22 Aralık 2015, 11:04:21 »
Kimse açmamış, ben açayım dedim.
Yayın Ligtv 2.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #610 : 22 Aralık 2015, 11:15:40 »
efes boyle mal mal oynamaya devam etsin..100 sayı barajını geceriz...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #611 : 22 Aralık 2015, 11:21:37 »
EL de en iyi üçlük yüzdesi bunlarda. Gorelim bakalim

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #612 : 22 Aralık 2015, 11:36:36 »
Emir - Hickman - Vesely  SAĞ DİP ZİSİS Çok kritik 3 lük

Başabaş bir maç bekliyorum . Efes yabancı hakkını nasıl kullanıyor pek izlemiyorum ligde ama pota altı güzel olacak maçta.

Vesely Udoh -  Dunston Tyus
Antic Kalinic  -  Saric Brown

Ama Efes kimi bırakırsa bıraksın ,dışarıda, etkilenecek bir rotasyona sahip
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 11:41:06 Gönderen: exex »

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #613 : 22 Aralık 2015, 12:02:37 »
İzledigim kadarıyla efes daha çok bire bir üzerinden fazla top dolaştırmadan seri hucumlar yapıyor. Biz daha çok sisteme baglıyız ve takım olduk. ŞAnsımız daha yüksek ama efes bireysel olarak ekstra performans sergileyebilcek oyunculara sahip belki o zaman zorlanabiliriz.  sürekli yardımlasmalı savunma ile hızlı sut imkanı vermemeye çalışacagımızı düşünüyorum. Bu seferde savunma ribaundlarına dikkat etmek lazım. Bizim savunmamız giderek iyi oluyor efesi hucumda durdurursak olayı çözeriz. SAvunmada çok aksıyorlar çunku.

En sevdigim hucum setimiz dixon ikili oyun sonrası vesely topu indirmesi ve köşelerde bogdan datome antiç olması :)

Bakalım hangi oyuncu dısarda kalacak bu hafta..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #614 : 22 Aralık 2015, 13:06:59 »
Kimse açmamış, ben açayım dedim.
Yayın Ligtv 2.

Son oynanan Lig maçı hakkında birkaç gün konuşulsun düşüncesiyle, yeni haftanın maçını Salı akşamı ya da Çarşamba'ya kadar bekletiyorum. Zaten arada Eurolegue maçı da olunca ona pek bakan olmuyor. Bu hafta Euroleague maçı olmayınca ve sanırım bir de rakibin adı Efes olunca talep piyasasında erken yükseliş oldu. :D