@Cem Ağrak
Burada çaktırmadan attıkları ya da yapmaz dedikleri işin savunma kısmındaki gayretlerini övüp Gigi'ye nazar değdirmek istemiyorum.
Lakin adamın bize katacağı ortaya koyduğu(muhtemelen koymaya devam edeceği) iyi performanstan daha fazlası olacak gibi geliyor bana.
Gigi Nba'de öyle bir durumdaydı ki bomboş pozisyonda airball atıyordu(ulan kim atmıyor ki denilmesin çünkü Gigi kariyerinin bizden önceki döneminde herşeyini şutuna borçluydu).
Şuan için geldiği seviye muazzam.
Gigi'nin bize kazandıracağı iş ahlakı yüksek olan ve Nba'de tutunamayıp avrupa'ya dönen yıldızlar için terapi merkezi gibi görünmeye başlayacağız.
Nba apoletim var nasılsa Ruslar bir dünya para verir diyen değil, eski seviyeme ulaşmak istiyorum hatta eski seviyemi de aşmak istiyorum diyen Nba'den kesilmiş oyuncular için cazibe merkezi durumuna gelmemiz yakın(bu duruma pekala Jan Vesely'i de katabiliriz).
Olayın avrupalı kısmından ziyade birde Maurizio reyis sayesinde, Nba yapıp tutunamayan ama gerek atletizm gerekse oyun bilgisiyle kıta avrupası için biçilmiş kaftanları da Ekpe örneğiyle etkilememiz olası.
Şu iki örnek üstüne geçtiğimiz sene başarılı olup dağılan takımdan sonra bir kaç ayda şöyle bir yapıyı tekrar kurmamızı sağlayan Zoc, Maurizio reyis birlikteliğiyle oyuncu kaybetsekte, eldeki iyi örneklerle gidenleri çok fazla aramayacağımızı söyleyebilirim.
Gidenlere elbet üzüleceğiz misal 8 numara ya da bu sezon gitmesi muhtemel Jan Vesely içinde benzer duyguları yaşayacağız ama Zoc ve Maurizo oldukça illaki bir planımız olacaktır.
Bu vesile ile bu ikiliyi bizlere kazandıranlardan Allah razı olsun dileklerimi yine yeniden tekrarlayayım.