Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 428797 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

22 sayı 8 ribaunt yaptı, hemen hemen yarısı...
Bu sezonki en yüksek skorunu yaptı.

Durun!..Siz renkdaşsınız..
21 sayı 11 ribaunt için birbirinizi kırmayın.. ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Bogdanovic'in üçlüğü bir tarafından faul uyduran Fatih Arslanoğlu için çok anlamlı oldu. :D

Galibiyetten sonra en çok Melih'in performansına sevindim. Böyle devam eder umarım. Şu yerli rotasyonu darlığında ona çok ihtiyacımız var.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bogdanovic'in üçlüğü bir tarafından faul uyduran Fatih Arslanoğlu için çok anlamlı oldu. :D

Galibiyetten sonra en çok Melih'in performansına sevindim. Böyle devam eder umarım. Şu yerli rotasyonu darlığında ona çok ihtiyacımız var.

penetreden vazgeçip şut atmaya başladı nihayet..zaten maçı o çevirdi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu arada hakemler  vesely'nin üstüne çok oynuyor

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Su kalinic yerine tam bir 4 numara alsaymisiz diyorum...ama bu adam bu kadar kotu değil normalde..toparlanacaktir bir yerde..sabir...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu arada hakemler  vesely'nin üstüne çok oynuyor
Bilerek abi..çözdüler isi...bizi durdurmak için en kolay yol o çünkü..sahanın en iyisi kimse üstüne oyna...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Hakem rezaletlerini bir kenara birakirsak

1-Quinton Robert Hosley icin birsey soylemek istiyorum .....
Giresun gibi takim icin super oyuncu ... Ucuz ... Savunmada kollari cidden aktif ... Tecrubeli ...
Karsiyaka da da begenirdim ....

2-Giresun bu sene lige renk katacak gibi ... Ama sokak basketbolundan organize basketbola gecmedikleri surece ligde zor kalirlar ....

3-Kandemir degisik bir takim kurmus, ... dusuk butceli amerikan yapimi bir film gibi, under rated ucuz oyunculardan patlamaya hazir bir takim kurmus ve sonunun guzel bitmesini umuyor ... izleyip gorecegiz...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Quinton Hosley fena oyuncu tekrar gördük... Ligde bir sene sanırım hem sayı hem rating'de ilk sıradaydı normal sezon sonunda. Karşıyaka senesi olabilir.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maç youtube ya da daily'e düştüğünde paylaşan olursa sevinirim.
...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye

Durun!..Siz renkdaşsınız..
21 sayı 11 ribaunt için birbirinizi kırmayın.. ;D ;D ;D ;D
Kendimden alıntı yapmıştım, bir yanlışlık yok yani biri 2008 performansı, diğeri 2016 performansı :)

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Quinton Hosley fena oyuncu tekrar gördük... Ligde bir sene sanırım hem sayı hem rating'de ilk sıradaydı normal sezon sonunda. Karşıyaka senesi olabilir.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dogru Karsiyaka senesiydi, zaten en basarili senesiydi sanirim... Hatta GS baya ugrasmisti ara sezonda almaya ... ama bahsi gecen para o zaman bile senelik 200 bin dolar civariydi ....

Simdi yas geldi 31e Eurocup disinda oynamadi vs .... daha da az aldigini tahmin ediyorum ...

Aldigi ucret kattigi deger gibi bir KPI olsa kesin en ustlerde ismi olurdu bu arkadasin.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Beyler şu hakemlerin son yıllardaki bizi doğramaları hakkında bir iki cümle yaparmısın küfürsüz olsun...  Buraya yazın ben alıcam buradan

Çevrimdışı Dali2000

• Üye
  • Yer: Eskişehir
    • @Ahmet_Duru
Rakip pota altında Udoh'un sırtına bindikleri bi pozisyon var. O pozisyona faul çalmayan hakem kör yahut beceriksiz değil art niyetlidir.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Beyler şu hakemlerin son yıllardaki bizi doğramaları hakkında bir iki cümle yaparmısın küfürsüz olsun...  Buraya yazın ben alıcam buradan

Abi en ağırını sahada Bogdanovic söyledi diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Gözünün önünde Bogdanovic'e o faulü çalan hakemin art niyeti olmadığına kimse beni inandıramaz. Efes maçlarında Efes'in yaptığı her türlü sertliğe izin verip, bizim oyuncularımızın yaptığı en ufak harekete faul çalıyorlar. Maçların Euroleague sertliğinde oynanmasına kesinlikle izin vermiyorlar ve bunu tek taraflı yapıyorlar.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic