Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 428815 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Federasyon Fenerbahceli  Fenerbahcelilerin elindeki adam basketbolu yönetiyor kisvesi altinda basketbolun,  kurullar tarafından hizaya getirilmesi , lige zevk getirilmesi adlı çalışmanın sahaya yansıması olarak görüyorum .

Ve nedense Karsıyaka şampiyonlugunu 3 temmuzdan önce kaçan Bursa şampiyonlugu ile aynı görüyorum .

Kimseyi suçlamiyorum . Bu ligleri biryerlere pazarlamak için en iyiler bile kaybetmeli öyle bir lig olmalı ki dünya ilgi göstersin.

Allah affetsin haksız yere birini birilerini zan altında bırakıyorsam .

SM-G925F cihazımdan gönderildi

« Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 00:45:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Beyler şu hakemlerin son yıllardaki bizi doğramaları hakkında bir iki cümle yaparmısın küfürsüz olsun...  Buraya yazın ben alıcam buradan

1-Ozellikle kolay calinan fauller problem ... hic vucut temasina izin vermiyorlar guya, potada uzakta her temasa caliyorlar dudugu... Sonra efes macinda udoh a oldugu gibi potanin altinda kesilen baltalari kaciriyorlar ...

2-Kesinlikle bir duduk dengesizligi var .... biraktim iki ayri mac icinde standart olmasini, ayni macin icinde iki farkli sahada da standart yok .... Ayni pozisyon iki ayri sahada iki ayri kararla degerlendiriliyor...

3-Birde net soyluyorum teknik faullerin cilkini cikardilar. Biri artik uyarmali. Bunlar oyuncu hakaret ve abarti olmayan itiraz var, ve olacak ... Kimse robot degil ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
Hakem denilen kişi hakim gibi olmalı, her iki tarafa da maçın başından sonuna eşit olmalı
Ayrıca kendi standartı da olmalı,aynı pozisyonda farklı düdükler olmamalı
Maçın akışkanlığını bozmamalı gereksiz düdüklerle,çünkü her ne olursa olsun neticede bu bir oyun ve insanlar bunu güzel olduğu sürece izlemeye gelirler
Ama bu ve efes maçındaki hakemler tamamen kendi egoları doğrultusunda ya da düşünmek bile istemiyorum aldıkları talimatlar ve yönlendirmeler doğrultusunda maçların önüne geçtiler,birinde başarılı oldular diğerindeyse bogdanovic hiç beklemediklerini yapabildi
Hakemler kişisel tatminlerini parkede yapamazlar!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben hakemlik yapsam daha adil yonetirim...o kadar iddalıyım...rakip gs olsa bile...

bunlar hem taraf tutuyor (eyyam zaten ust safa da..masum bile kalıyor eyyam dudukleri) , hem kompleksleri yuzunden egolarını tatmin ediyorlar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
2 gün oldu ama hakemler gözünü kapattığında hala o 3 lüğü görüyorlardır  :D
Ulan Bogi adamlar o kadar eyyam yaptı, sen adamların kabusu oldun ;D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Pazartesi akşamı Uşak deplasmanında ilk devrenin son maçını oynayacağız.

Lig Tv 3 yayınlıyor.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Bu maçta zor  geçer.
İnşallah  bir  kaza yapmayız.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Zor ama keyifli bir mac olacak ....

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
EL sonrası bir türlü konsantrasyonumuzu olması gereken seviyeye çıkartamıyoruz.
Yerlilerden de beklenilen katkı gelmeyince(geçtiğimiz hafta ki Melih'i ayrı tutuyorum) mağlubiyet sürpriz bir sonuç olmuyor.
Kazanırsak harika olur ama Uşak'ın kendi sahasında ayrı bir boyutta basketbol oynadığını düşünürsek kaybetme ihtimalimizi daha yüksek görüyorum.
...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Açıkçası ben de konsantre olacağımızı düşünmüyorum

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
EL sonrası bir türlü konsantrasyonumuzu olması gereken seviyeye çıkartamıyoruz.
Yerlilerden de beklenilen katkı gelmeyince(geçtiğimiz hafta ki Melih'i ayrı tutuyorum) mağlubiyet sürpriz bir sonuç olmuyor.
Kazanırsak harika olur ama Uşak'ın kendi sahasında ayrı bir boyutta basketbol oynadığını düşünürsek kaybetme ihtimalimizi daha yüksek görüyorum.

abicim ben konsantrasyondan çok hakemlerin ne gibi sığırlıklar yapacaklarını merak ediyorum :D

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
abicim ben konsantrasyondan çok hakemlerin ne gibi sığırlıklar yapacaklarını merak ediyorum :D

Hakemlerin maçın içine edebilitesi son zamanlarda rutinimiz oldu.
Erşanlar, Fatihler...
Bu maç özelinde Engin Kenerman'lar(ya da Özlem Yalman'lar)...
O yüzden o konu konsantrasyon,yerlilerin katkısı ve rakibin oyunundan sonra geliyor benim için. :)
...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Hakemlerin maçın içine edebilitesi son zamanlarda rutinimiz oldu.
Erşanlar, Fatihler...
Bu maç özelinde Engin Kenerman'lar(ya da Özlem Yalman'lar)...
O yüzden o konu konsantrasyon,yerlilerin katkısı ve rakibin oyunundan sonra geliyor benim için. :)

bu macta kendilerini asip ... hizli hucumlarda ofsite karari vereceklermis, hatta karsi takimin da faulleri bize yazilacakmis :) ....

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
bu macta kendilerini asip ... hizli hucumlarda ofsite karari vereceklermis, hatta karsi takimin da faulleri bize yazilacakmis :) ....

Türk hakemliği bu maçla birlikte periyodik cetvele yeni elementlerle katkıda bulunacak. :)))
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Özlem Yalman içlerinde en delikanlı hakemdir. İyi hakem mi bilmiyorum ama dürüst olduğunu hissettiren nadir hakemlerden... Fatih Arslanoğlu ve Erşan gibi yaratıklardan değil.