Resmen içinden geçtik adamların 2. Yarı...müthişti..ama mac başladığında yazdım..
Hızlı kosan atin boku seyrek düşer diye..bit an olsun suphem yoktu maçın bize döneceğine...
Bogdan muthisti...antic,datome ve udoh iyi oynadılar..dixon gününde olmadığını düşünüp zorlamadi..kalinic bence kipirdandi..savunması cok iyiydu..
Vesely e ise resmen hakemler bilerek ego tatmini yapıyorlar..yazıklar olsun..adamı ligeden bezdirecekler..ve bunu bilerek yapıyorlar...kasıtlı düdükler var...her 5 faul aliyorsa minimum 2 si kesin yanlis..hatta bazen 3 ..yazıklar olsun böyle TBF ve hakemlere...
Yerlilere gelince...berk bence isini yaptı..barış zaten epk sure almadı...melihbgeri dönüşte savunmada is yapsa da, bence skor katkısı mutlaka vermeli...
Çok önemli mesaj maçıydı bu herkese..özellikle FB ile dalga geçenlere kapak olsun...
Ama hakemlerin FB de sivrilen her adama karşı ego tatmini yaptıklarını düşünüyorum..gecen sene bjelica ya da yaptılar plauboff larda...simdinsira vesely de...zaten obra ya hep yapıyorlar..
3 gün sonra datome yada dixon takimi sirtlasa ona da yapacaklar..
Ama iyi izleyin su an Boğdan formda , üzerine oynamazlarsa namerdim simdi 2-3 mac...göreceği tezim doğru mu olacak...
Öyle olursa iste o zaman bu lig resmen kurulmuş demektir..birileri (efes-ligtv-efessever medya-tbf-hakemler) resmen ligi manipüle ediyorlar demektir..
Çok dikkatli izleyeceği gelecek 3 maçı..özellikle bogdana calinan faulleri.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi