Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429888 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçın özeti: Son sözü Bogdanovic söyler.

Teşekkürler winner yürek.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Lig önemsiz desekte böyle hakemler seyirciler zorla hırslandırıyor beni. Maçı da büyük mide ve baş ağrısıyla izledim. Geriye dönüp baktığımızda hatırlamayacağımız bir maç ama izlerken çok sinirlendim çok hırs yaptım. Koymasak gece rahat uyuyamazdım.

Çevrimdışı exex

• Üye
Bu mesajını  okuduğumda ''Bu sefer  olmayacak  herhalde" demiştim  ama  oldu. :) Gerçekten  çok iyi bir  dönüş  yaptık.

Maç  başlarken  iyi  bir  seyirci  var ,  atmosfer  güzel , takım daha  iyi  motive  olur  dedim ama  tam  tersi  onlar  çok  iyi  biz  kötü  başladık.Bu  arada  iyi  bir  seyirci  derken  bir  kısmının ne  kadar  yvşk  olduğunu sonradan anladık.
Bu galibiyet  onlara  yemeden yellenmemeyi  öğretir belki.

Basketbol ortamı olarak güzel oluyor gerçekten ama bu maç biraz ayar kaçtı. Düşündükçe sadece Uşak taraftarına mal etmek istemiyorum ama bu terbiyesizliğede mahal vermeye gerek yok.

Karşıyaka deplasmanındaki olaylardan sonra Karşıyaka'yı haksız bulmuştum ama kenardan fazla müdaheleciler abi. Böyle zor işleri .

Olmayan şikeyi kendileri bildikleri halde bunu söyledikleri zaman İLAHİ ADALET tecelli ediyor , çok şükür .
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 21:32:32 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Conrad McRae

• Üye
  • Yer: Denizli
Bi ara 4. periyotun 6. ya da 7. dakikasıydı sanırım. Sarı-Lacili gençler ŞİİİKEEE ŞİİİİKEEE diye bağırıyorlardı, öyle de oldu galiba.  ;D
Daha 19 yaşında
Düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma
Yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz
FENERBAHÇE yıkılmaz!!!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Hoplak zıplak sokak basketbolcularıyla, yavşak taraftarıyla(ki tanıdığım 4 Uşak'lı vardır hepsi adam gibi adamdır bu yavşaklar nereden geldiyse artık) anca 3 çeyrek dayanabilirler bizim gibi takıma.
Maçı getiren Bogi ve son çeyreğe kadar ortalarda görünmeyip 4.çeyrekte sazı eline alan Bağğbi Dıkşın'dı.
Hakemler yine maçın önüne geçmek adına element uydurdular ama kritik anlarda bunu yapamadıkları için rakibi oyunda tutamadılar. :)
Galibiyet güzeldi.
Emeği geçenlere tebrik ve teşekkürler.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ne koyduk ama be.. Evet evet iyi koyduk...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şike şike dediler biz de şiktik. Feci şiktik
Hak ettiler

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Bunlar bosa otuyor bunlara ikinci devre ders verilmeki bu yumusaklari yatirmak gerek 40 a.
Lan adama sorarlar sen kimsin Fenerbahce kim hshsshahajaj
Bu arada Bogdana en cok soven kisi olarak HELAL OLSUN.
FENERBAHÇE

CanCan

• Ziyaretçi
Engin Kennerman çok iyi bir baytardır. Hep keşke basketboldan da büyükbaşlardan kadar anlasaydı derim.

Diğer yandan bu Ozan Bulkan denen adam da otobüs muavini tipi var. Kendi gibi Mesut Ademoğlu Yunus Akçay adlı basiretsiz heriflere süreler veriyor. Karın tokluğuna oynuyor olsalar bile oynatılmayacak adamlar, sonra bir de bize Türk oyuncu oynatmıyorlar demezler mi pes...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
merak eden varsa açsın eurobasket.com sitesini bogdan bogdanovic'in tbl istatistiklerine göz atsın.

burda yazamam nazar değer , ama çok angulosakson bir istatistik, başkası yapsa boynuma dola falan yazılırdı.

bogdan bogdanoviç'in saha içi lideri olacağı günlere az kaldı.

bogdan ve vesely nba yapmadığı sürece en çok sevdiğim iki oyuncu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Gazeteci olsam, "Obradovic yoksa Bogdanovic var" başlığını atardım. :D

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Resmen içinden geçtik adamların 2. Yarı...müthişti..ama mac başladığında yazdım..
Hızlı kosan atin boku seyrek düşer diye..bit an olsun suphem yoktu maçın bize döneceğine...
Bogdan muthisti...antic,datome ve udoh iyi oynadılar..dixon gününde olmadığını düşünüp zorlamadi..kalinic bence kipirdandi..savunması cok iyiydu..
Vesely e ise resmen hakemler bilerek ego tatmini yapıyorlar..yazıklar olsun..adamı ligeden bezdirecekler..ve bunu bilerek yapıyorlar...kasıtlı düdükler var...her 5 faul aliyorsa minimum 2 si kesin yanlis..hatta bazen 3 ..yazıklar olsun böyle TBF ve hakemlere...
Yerlilere gelince...berk bence isini yaptı..barış zaten epk sure almadı...melihbgeri dönüşte savunmada is yapsa da, bence skor katkısı mutlaka vermeli...

Çok önemli mesaj maçıydı bu herkese..özellikle FB ile dalga geçenlere kapak olsun...

Ama hakemlerin FB de sivrilen her adama karşı ego tatmini yaptıklarını düşünüyorum..gecen sene bjelica ya da yaptılar plauboff larda...simdinsira vesely de...zaten obra ya hep yapıyorlar..
3 gün sonra datome yada dixon takimi sirtlasa ona da yapacaklar..

Ama iyi izleyin su an Boğdan formda , üzerine oynamazlarsa namerdim simdi 2-3 mac...göreceği tezim doğru mu olacak...

Öyle olursa iste o zaman bu lig resmen kurulmuş demektir..birileri (efes-ligtv-efessever medya-tbf-hakemler) resmen ligi manipüle ediyorlar demektir..
Çok dikkatli izleyeceği gelecek 3 maçı..özellikle bogdana calinan faulleri.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
Kenarda koçu görmeyince garip oluyorum ben :( Bu son olmuştur inşallah.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

• Üye
Bu arada İspanyol koç kesinlikle iyi bir koç...ben begeniyorum..ilk yarı vesely e o faul calinmasa hamleyi başardı...ama sonra çok el ustu yedik gene ve gene açıldı fark..devre arası obra etkisi denebilir belki ama bilinmez..ama sonuçta tüm 2. Yari kusursuz yönetti maçı..

• Üye
Bu arada atlanmasin..mesut Âdemoğlu artik adam olsun..biri birgün ağzını burnunu kıracak o herifin...herif cirkefin önde gideni..kim iyi oynarsa tahrik ediyor..sporcu falan değil o herif..hakemlere göz yumuyor..